Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde bende Snapchat uygulamasına geceleyin giremedim. Aynı problemi yasayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep kötü iphone'un kötü iOS'u yüzünden.
  • Düm yılbaşı gecesi olduğunu unutmuşum hocam pardon
  • Ürünleri neler geliyor 2016 ;
    - iPad Air 3
    - iPhone 6C
    - Apple Watch 2
    - watchOS 3
    - Skylake Macs
    - iOS 10
    - OS X 10.12
    - iPhone 7 and 7 Plus

Yeni cihazları tasarım değişecek ve iOS stabil iyi olacağı inşallah.. Hayırlı iyi seneler ... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

quote:

Orijinalden alıntı: burtii

quote:

doğrudur, 9.2 de şarj daha sallapati gidiyordu, 9.2.1 de bir nebze düzene girdi.ben memnunum bu betadan. 9.2'ye nazaran bir artısını veya bir eksisini de görmedim şarj dışında.

@esmerbuyucu bir ben yokum telefonda zaten :)

Aynen hocam. Dün iOS 9.2.1 Beta yükledim. Pil tamamen bitirdim sonra yüzde 100 dolu ve yarım saat sonra çıkarttım. Kullanmaya başladım. Normal ve düşük moduna denedim ve pil çok iyi gidiyor düzeldi.. iOS 9.2.1 Beta da gerçekten memnunum :)

iOS 9.2 Pil kalibrasyon yaptım. Normal ve düşük modu denedim pil su gibi içiyor. iOS 9.2 sorun var memnun değilim.

zaten tek artısı şarj bana göre de,geriye kalan her kısmı 9.2 ile aynı,pek bi gelişme göremedim. haftaya beta 2 gelirse yeniden karşılaştırırız ama nedense bana final sürüm bu sürümle aynı olacak gibi geliyor. 9.2 beta 4 de olduğu gibi..

görüyorum ki Apple artık ''olduğu kadar'' sistemini uyguluyor yazılımlarında.. aylardır basit bir klavye kasmasını bile çözemediler..

Konuyla alakasız ama, bir sorum olacak.

Dh Bildirimler uygulamasını kullanabiliyor musunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konuda kek tarifi dışında her soruya açığız :)

dh bildirim uygulamasını kullanmıyorum ben chrome üzerinden mobil siteye giriyorum cepten..

ne gibi bir sıkıntı vardı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

konuda kek tarifi dışında her soruya açığız :)

dh bildirim uygulamasını kullanmıyorum ben chrome üzerinden mobil siteye giriyorum cepten..

ne gibi bir sıkıntı vardı?

Çalışmıyor hocam hiç, giriş yapılıyor ama bildirimler ekranı gelmiyor app'de.

Bu arada safari neden kullanmıyorsunuz ?
  • denemedim ama uygulamanın sıkıntısı olabilir.

valla bilgisayardan alışkanlık herhalde tarayıcı deyince chrome geliyor aklıma :) edimsel koşullanma diyelim.

safari de kullandığım oluyor ama genellikle chrome'u açarım

• #BilginizOlsun
    Kilit ekranı ile ana ekrana ayrı ayrı resimleri arka plan yaparsanız cihaz menülerde kasıyor.
    6+ with iOS 9.2.1 Beta 1
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    moruk benim farklı fotoğraflar var ama kasma yok,kasmadan kastın nedir acaba :)

• quote:

moruk benim farklı fotoğraflar var ama kasma yok,kasmadan kastın nedir acaba :)

Ben biraz önce denedim acayip kastı.
    Mesela TI ile kilidi açıp ana ekrana geçerken önce siyah oluyor sonra animasyonlar takılarak menü açılıyor. Multi task ekranı açılırken kasılarak açılıyor ve başka bir programa geçerken yine siyah ekran gözüküyor sonra takılarak geçiyor.
    Belki de siyah font olsun diye beyaz arkaplan seçtiğimden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9.1 de kalmalı mıyım yoksa 9.2 ye geçmeli miyim ? Bataryam şarj olurken yüzdesi takılıyor.
  • 9.2 de de var demek ki 9.2.1 de bu konuda bir ilerleme kaydedememişler 9.3 de inşallah
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Renkli fotoğraflar çoklu görev ekranında daha çok kastırıyor. Örneğin menü arka planını sadece siyah renk seçerseniz akıcılık en üst düzeyde oluyor. iOS 9 çıktığından beri bu durum böyle. Cihaz iPad Air.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @infom@n

denedim ama çok birşey farketmedi,biraz daha böyle dursun olursa haber veririm.

bu hafta da çok durgun geçti güncellemesiz, haftaya artık 2. bir beta veya final sürüm bekliyoruz :) jb'ciler de sabırsız..duyumlar 9.2.1 ile çıkacağı yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 1 Ocak 2016; 17:25:21 >
  • Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olun. İos 9.2.1 e güncelledim dün telefonu. Bugün farkettim 1000 fotoğraftan geriye 300 fotoğraf kalmış. Nasıl olur bu. Daha önce çok güncelledim telefonu ilk defa oluyor böyle bişey. Lütfen yardım edin ne yapayım??
  • Game center kepenklerini mi indirdi bende mi öyle 9.2.1 betada
  • 9.2.1 beta yükledim 1 saattir kullanıyorum. Şimdilik erken yorum yapmak ama şarj yüzdesi daha yavaş düşüyor
  • Beyler iPhone 5 ios 10 u alırmı kesin acaba ona göre alıcam?
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    iOS 10 u 5s cihazıma yüklemeyi düşünmüyorum bile..hele iPhone 5 kullanıcıları kesinlikle uzak durmalı :)
  • 
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.