Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.2 iyiye giden bi sürüm olmuş ama tam oturması için yine 9.4'leri bekleyeceğiz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı aynı değerlerde ben full 3G kullanımda 2 saatte %100'den sosyal ağlarda ve safaride gezinmekten şarjı sıfıra indirdiğimi bilirim.Ama şöyle bir olay da var mesela 3G full 5 diş çektiği anda sıkıntı yok ne zaman ki şebeke çekiminde 3 veya 4 dişin altına düşmeye başladığı an bu kullanım süresi boyunca şarjın bitme durumu daha da artıyor. Ama full 5 diş çekse bile 3G de kullanım max 4 saat en kral sıfır bataryayı tak 4 saatin üstüne çıkamaz 3G li full kullanımda kanımca :) bu 9.2 içinde geçerli aşağı yukarı 8.4.1 değerlerini vermekte :)
  • bence şuan kendi cihazım açısından söylüyorum ip5 ve üstü cihazlar için oturaklı kararlı bir sürüm olmuş. 9.4'ü beklemelere değmez sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 9 Aralık 2015; 12:59:52 >
  • Yeni kurdum güncellemeyi, kötü demiyorum zaten ama 7.1.2 veya 8.4.1 akıcılığı yok kesinlikle. 9.3 mü olur 9.4 mü olur bilmem ama daha stabil bir güncelleme bekliyorum ben.

• bence o kadar önemli değil yüklemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

4s in durumu hiçte kötü değil:)

Hocam gözünüzü seveyim cihazı kendi gözümle gördüm 4s kullanan birisinin sabırlı biri olması gerekiyor yoksa sinirlenip atar cihazı.

• şahsen 9.1 için olsaydı bu durum 8.4.1 akıcılığı kesinlikle yok derdim fakat 9.2 için pek birşey diyemeyeceğim. Kafa kafaya olmuş diyebilirim 8.4.1'e kıyasla. Benim performans olarak ip5 için özellikle bir hayli beğenimi aldı 9.2 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

Hocam google a ios betadan çıkmak yazın nasıl 9.2 ye geçeceğinizi gösterirler.

Nasıl çıkılacağını biliyorum zaten ancak durum o degil. Final surum yapı numarası ile 9.2 beta 4 yapı numarası aynı.

• Şahtı şahbaz oldu hiç memnun değilim 9.1 daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

4s in durumu hiçte kötü değil:)

Hocam gözünüzü seveyim cihazı kendi gözümle gördüm 4s kullanan birisinin sabırlı biri olması gerekiyor yoksa sinirlenip atar cihazı.

Haklısınız ama şu durumda yapacak birşey yok

• ios 9'lu 4s ios 7'li 4'ten daha yavaş hatta videosu vardı youtube'da, 5 ve üstü cihazlarda performans kaybı yok gibi 9.3 ile tamamen düzelir umarım
  • 9.2 çok iyi olmuş iPhone 6 kullanıyorum çok hızlandı telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyede hassasiyet düşmüş sanki whatsappta hissettiriyor kendini başka böyle düşünen var mı?

Onun harici bi tık daha iyi olmuş genel olarak

• İphone 6 için sıkıntı yok gibi görünüyor. Bir takılma yada kasmaya rastlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda ciktimi 5s te neden yok beta 4 teyim hala gucnel yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 9 Aralık 2015; 14:01:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s hücresel veri açıp kapatırken donuyordu hala donuyor

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil. Ben 4s yükledim. Açıkcası az da olsa iyileşme var. 9.1 hatta 8.4.1 den daha iyi 9.2den ben memmun kaldım. 9.4 daha iyi olacak gibi...
  • Beta kullanan arkadaşlara sürüm otadan gelmemiş galiba bende betadaydım sabah baktığımda sürümünüz güncel diyordu build numarasına baktım 13C75 final sürümün build numarasıyla aynı fakat güncellemedim acaba gece cihaz otomatik olarak indirip kurmuş olabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

aşağı yukarı aynı değerlerde ben full 3G kullanımda 2 saatte %100'den sosyal ağlarda ve safaride gezinmekten şarjı sıfıra indirdiğimi bilirim.Ama şöyle bir olay da var mesela 3G full 5 diş çektiği anda sıkıntı yok ne zaman ki şebeke çekiminde 3 veya 4 dişin altına düşmeye başladığı an bu kullanım süresi boyunca şarjın bitme durumu daha da artıyor. Ama full 5 diş çekse bile 3G de kullanım max 4 saat en kral sıfır bataryayı tak 4 saatin üstüne çıkamaz 3G li full kullanımda kanımca :) bu 9.2 içinde geçerli aşağı yukarı 8.4.1 değerlerini vermekte :)

Sürekli 3G kullanımla 13 saat kullanmışlığım var hocam. 9.2ye güncelledik bakalım değişilik olcak mı

• Parmak okuyucu performansında düşüş var bende. Aynı parmağı iki defa ekledim, hala daha bazen görmüyor. Görse de eskiye göre geç yanıt veriyor. Sizlerde durum nasıl?
    not: beta 4 e göre kıyaslıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknik4 -- 9 Aralık 2015; 14:21:20 >
  • 
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.