Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10541055105610571058
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beta 4 yüklü olanlar.. Final sürüm de beta 4 ile aynı, 13C75 sürüm numarası ile geldi,yani güncellemenin görünmemesi normal,boşuna beklemeyin neden gelmiyor diye.. siz final sürümdesiniz zaten
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarınbaştan yüklemek sorun değil ama resimleri nasıl geri getirecez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

Sonunda ciktimi 5s te neden yok beta 4 teyim hala gucnel yaziyor

Ota ile geçilmiyor nedense itunes'ten kurulum yapın
  • Beta 4 ile final sürm aynı olduğu için ota dan gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 4 ile aynı da olsa insan kıllanıyor, hazır otadan yükleyemiyoken dfu modla temiz kurulum yapmak en mantıklısı. Benim şöyle bi sorunum var, itunes a yedek alıp yedeklemeyi geri yüklediğimizde uygulamaları yüklemiyor, yedekleme bittiğinde internetten yüklemeye çalışıyor en baştan. Itunes tan uygulamalarıda komple yedekleme yapıyorduk, şuan o şekilde yedekleme yapmayı kesti benim itunes, nasıl yapıyorduk bilen varsa rica edicem anlatsın bi zahmet

• Umarim 9.2.2 veya 9.3 daha kararli bir sürüm olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

iOS 9.2 ile beraber onlarca güvenlik açığıda kapatılmış.
    tek yapabildikleri şey o zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

O kadar da değil. Ben 4s yükledim. Açıkcası az da olsa iyileşme var. 9.1 hatta 8.4.1 den daha iyi 9.2den ben memmun kaldım. 9.4 daha iyi olacak gibi...

Sürüm 9.1'e göre mutlaka daha iyidir fakat 4S'in günümüzde kullanıcısına keyif veren bir deneyim yaşattığını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

O kadar da değil. Ben 4s yükledim. Açıkcası az da olsa iyileşme var. 9.1 hatta 8.4.1 den daha iyi 9.2den ben memmun kaldım. 9.4 daha iyi olacak gibi...

Sürüm 9.1'e göre mutlaka daha iyidir fakat 4S'in günümüzde kullanıcısına keyif veren bir deneyim yaşattığını düşünmüyorum.

5 sene önce piyasaya sürülmüş hangi cihaz o günkü keyfi ve deneyimi veriyor ki 4S versin hocam. Bence güncelleme alabildiğine dua etmemiz lazım. Zira androidte 2. senesinden itibaren güncelleme listesinden çıkartılıyor cihazlar. Kendiniz illegal şekilde yüklemeye kalktığınızda ise cihaz kullanılamayacak şekilde kasmaya başlıyor. 4S in durumu bunlara kıyaslandığında halen gayet iyi bir konumda bana kalırsa. Ağırlaşmış biraz o da normal o devrin cihazına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

5 sene önce piyasaya sürülmüş hangi cihaz o günkü keyfi ve deneyimi veriyor ki 4S versin hocam. Bence güncelleme alabildiğine dua etmemiz lazım. Zira androidte 2. senesinden itibaren güncelleme listesinden çıkartılıyor cihazlar. Kendiniz illegal şekilde yüklemeye kalktığınızda ise cihaz kullanılamayacak şekilde kasmaya başlıyor. 4S in durumu bunlara kıyaslandığında halen gayet iyi bir konumda bana kalırsa. Ağırlaşmış biraz o da normal o devrin cihazına göre.

Tabi ki bu konuda size hak veriyorum. Zamanında 4S satın alıp hala kullanan insanlara saygım sonsuz fakat sadece iPhone kullanıyorum diyebilmek için yakın zamanlarda 4S satın alanlara anlam veremiyorum android tarafında aynı fiyata(800TL) çok daha başarılı cihazlar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

aşağı yukarı aynı değerlerde ben full 3G kullanımda 2 saatte %100'den sosyal ağlarda ve safaride gezinmekten şarjı sıfıra indirdiğimi bilirim.Ama şöyle bir olay da var mesela 3G full 5 diş çektiği anda sıkıntı yok ne zaman ki şebeke çekiminde 3 veya 4 dişin altına düşmeye başladığı an bu kullanım süresi boyunca şarjın bitme durumu daha da artıyor. Ama full 5 diş çekse bile 3G de kullanım max 4 saat en kral sıfır bataryayı tak 4 saatin üstüne çıkamaz 3G li full kullanımda kanımca :) bu 9.2 içinde geçerli aşağı yukarı 8.4.1 değerlerini vermekte :)

Sürekli 3G kullanımla 13 saat kullanmışlığım var hocam. 9.2ye güncelledik bakalım değişilik olcak mı

13 saat? Eğer Plus kullanmıyorsanız 13 saat almanız imkansız açıkçası.

• jb den haber yokmu
  • Benim bir teorim var iOS 10 ile 4s, 5, 5c desteğini keser mi sizce? 4s niye bonus 1 sene aldı onu da anlamış değilim.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bonus değil s serileri normal serilerden 2 yıl fazla güncelleme alıyo zaten satış stratejisi diyelim. Malum iphone 3G ios 4 de kalırken 3Gs de ios 6 yı almıştı aynı şey 4 7 de kaldı 4s 9 aldı , muhtemelen 5 10 da kalıcak 5s 12 ye kadar gidicek gibi.

• Şagop kullanıcısına yanıt
    İmkanı yok 13 saat 3g li kullanımın. ip5 i 3g de açık bırak hiç elleme yine gitmez 13 saat 6s plus falan cihazın heralde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

aşağı yukarı aynı değerlerde ben full 3G kullanımda 2 saatte %100'den sosyal ağlarda ve safaride gezinmekten şarjı sıfıra indirdiğimi bilirim.Ama şöyle bir olay da var mesela 3G full 5 diş çektiği anda sıkıntı yok ne zaman ki şebeke çekiminde 3 veya 4 dişin altına düşmeye başladığı an bu kullanım süresi boyunca şarjın bitme durumu daha da artıyor. Ama full 5 diş çekse bile 3G de kullanım max 4 saat en kral sıfır bataryayı tak 4 saatin üstüne çıkamaz 3G li full kullanımda kanımca :) bu 9.2 içinde geçerli aşağı yukarı 8.4.1 değerlerini vermekte :)

Sürekli 3G kullanımla 13 saat kullanmışlığım var hocam. 9.2ye güncelledik bakalım değişilik olcak mı

Hocam yaşın kaç bilmiyorum ama ortaokul dönemlerimin efsanesisin ya

O zamanlar 5800 acayip popülerdi çıktığı gibi almıştım, sonra senin yazılımları gördük. Hocam valla ben sevgilimi beklemedim senin güncellemeleri bekleyene kadar O nasıl bir heycanla bekletiyordun bizi ya hele o çıktığı zaman bir konu açardın. Resimler,eklenen özellikler, iyileştirmeler..
    Telefon değil yaşam biçimiydi o zaman benim için senin 5800.
    Sonra işte yine güncelleme bekliyorduk, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştik. Çıkış tarihi vermiştin sen,işte akşam yatıcaz heycanla uyuyoruz falan uyku tutmuyor sabahı bekliyoruz kuzenle ( onda da aynı telefon var ). Neyse sabah bir kalktık haydaa! Sen küsmüşsün herkese. Upuzun bir yazı çakmışsın konuya da hatta başı mı sonunda mı ağacı taşladınız gibisinden bir şeyler yazıyordu.( yalnız şu an farkettim bu ağaç avatardaki ağaç mı yıllar sonra gelen ibretlik tespit)
    O günden sonra biz de soğuduk hocam telefondan, başka yazılımlar falan denedik yok sendeki heycanı alamadık, sonra da N8'e geçtim ben o sıralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Hayır onla alakası yok. 2g ve 3g 2 sürüm aldı. 3gs ve 4 3 sürüm aldı. 4s ise 4 sürüm aldı. 5'te ios 10 alırsa 4 sürüm almış olacak bunun eslikle meslikle alakası yok.

Eskiden iphone cihazları haziran ayında çıkardı şimdi ise eylül-ekim. Yani güncelleme takvimi değişti. Ve cihazlar 64 bit oldu. 5s ios 12 alması için 5 sürüm alması gerekir. Bu da çok iyimser bir yaklaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Hocam vallaha da billaha da var.. Ana konuda fotoğrafı paylaşmıştım. 18 saat bekleme, 13 saat kullanım.. Ekran parlaklığını manuel yapıp, arka planda yenilemeleri kapatmıştım Facebook Twitter falan.

• quote:

İmkanı yok 13 saat 3g li kullanımın. ip5 i 3g de açık bırak hiç elleme yine gitmez 13 saat 6s plus falan cihazın heralde :D

Var hocam. 6s 16 gb.samsung işlemci.

iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

• Şagop kullanıcısına yanıt
    Biz orada iphone 5 üzerinden bahsediyorduk. Sen yanlış anlamışsın olayı 6s normaldir sanırım kullanmadığım için bilemem tabiki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10541055105610571058
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.