Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.2 finalle apple şimdilik bu kadar yeter size diyo, tatil dönüşü beta 4 e ellemeden final diye ittirdiler açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler biz Beta 4'tekiler şimdi güncelleme ile geçmedik falan ya, bizim sürüm beta falandı diye bunun kullanım süresi bir süre sonra bitip cihaz etkinleştirme hatası vermez di mi? Ona göre 9.2 Finali indirip restore edecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler biz Beta 4'tekiler şimdi güncelleme ile geçmedik falan ya, bizim sürüm beta falandı diye bunun kullanım süresi bir süre sonra bitip cihaz etkinleştirme hatası vermez di mi? Ona göre 9.2 Finali indirip restore edecem.

Muhtemelen hata verecektir hocam beta sürümlerin kullanım süresi bir süre sonra doluyor , yedek aldıktan sonra 9.2'ye geçip yedeği kurun kafanız rahat olsun.
  • En merak ettiğim:

Ekran kilitliyken youtube'ta video izlediğimizde ekran yan dönüyor tam ekranda. Ardından bildirimi gelen herhangi bir şeye basınca gidilen yerde de yatay dönmüş oluyordu ekran ve ekran kilidini kaldırmak gerekiyordu düzeltmek için. Bu sorun düzelmiş mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta 4 = final
    boşa bekledik yazık hiç bi düzelme yok, klavye lag a devam Spotlight zaten aynı

• Beta 5 istemediniz alın size babalar gibi final

• JB gelir mi acaba?

• iOS 9.2 indirilirken bi hata olustu diyor ne yapmaliyim

• İphone kullanmak bu kadar iskence mi ? Yorumlardan anladigim artik elma guncellemede iyi degil.

• 9.1 in yanında 8.4.1 kalır ıphone6 için konuşuyorum.gayet hızlanmış ve stabilleşmiş çoğu şey
  • Hızlanmış ve stabil geldi bana

• İlk günden pil performansını soranlar mı dersin, saliselik gecikmeye "chok qasiyor ama .s" diyenler mi dersin liste uzar gider. iPhone 5 sahibi olarak dün yükselttim, telefon yağ gibi akıyor. Sorun diye bahsedilenlerin hiç birini de yaşamadım. Bu olumsuz yorum sahiplerinin çoğu apple cihaz kullanmıyordur bile.

• İ5s çok başarılı kesinlikle geçin 9.2ye , bu arada ben telefondan yükselttim itunes üzerinden geri yükle diyerek 9.2 kursam daha da hızlanır mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

İlk günden pil performansını soranlar mı dersin, saliselik gecikmeye "chok qasiyor ama .s" diyenler mi dersin liste uzar gider. iPhone 5 sahibi olarak dün yükselttim, telefon yağ gibi akıyor. Sorun diye bahsedilenlerin hiç birini de yaşamadım. Bu olumsuz yorum sahiplerinin çoğu apple cihaz kullanmıyordur bile.

Bende İphone 5 kullanıyorum hocam, menü geçişlerinde bariz bir iyileşme var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 4 kullanıyodum güncelleme gelmedi şuanda laptopumda tamirde pc bulmam zor telefon üzerinden final sürümünü almanın hiçbir yolu yok mu?

• Uzun zamandır ilk defa iphone 6'nın ısındığını hissettim. Üstelik oyun da oynamıyorum hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 9 Aralık 2015; 7:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

İ5s çok başarılı kesinlikle geçin 9.2ye , bu arada ben telefondan yükselttim itunes üzerinden geri yükle diyerek 9.2 kursam daha da hızlanır mı ??

Valla aynını düşünmüyor değilim

• İyi ki hemen güncellememişim hala 8.4.1 bu gidişle yükseltmeyeceğim gibi duruyor Apple yanlış yolda
  • hızlanma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FCAN89 -- 9 Aralık 2015; 8:19:17 >

• Arkadaşlar şu mereti önce fotoğraflarınızı ney yedekleyin appstoreden mycontacsbackup isimli proğramı indirin mailinize rehberinizi yedekleyin telinize uygun 9.2 ipswyi indirin telefonunuzu dfu moda alın shift tuşuna basarak yükleyin proğramları hep sıfırdan kurun rehberi mailden yükleyin bakın performansa ondan sonra üst üste bindirmeyin yazılımları şikayetlerinizin %70i geçecek

• 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.