Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi de bu bir etken olarak söylenemez ki arkaplanda çalışan herşey birebir aynı mıydı mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    DFU mod ile 9.2'yi yüklüyorum. Yüklendikten sonra en son aldığım yedeğimi kursam yoksa programları tek tek mi yüklesem? Arada bir fark olur mu ne dersiniz?
  • Skeuomorph fetişleri bir bitmediniz

• Büyük bir değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

İyi de bu bir etken olarak söylenemez ki arkaplanda çalışan herşey birebir aynı mıydı mesela?

Herşey ayni değildi tabiki ama bende çalışanlar daha fazlaydı ve de arkadaşımda 9.1 e geçtikten sonra böyle oldugunu söyledi

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Bende aynen öyle yapıyorum beta 4 ten şimdi dfu mode ile itunestan yüklüyorum. Sonuçta betaydı.
  • Beta 4 te fark ettiğim bir hata aynı şekilde devam ediyor.

Ekranda uygulamaları yerleştirirken taşırken belli bir süre taşıma yaptığınızda bir Zaman sonra ekran sağa sola kaymamaya başlıyor ve cihazı yeniden başlatmadan düzelmiyor.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    bir fark bulursan beni menşınlar mısın :)
  • Bende beta 4 yüklü verilerimin gitmesini istemiyorum nasıl yükleyebilirim yardım eder misiniz

• tek bir sorum olacak..animasyonların kaybolması esnasında asistive touch aktif miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Iceman

9.2 beta 4 yüklü olup güncelleme alamayanlar veya temiz kurulum yapmak isteyenler ipsw.me sitesinden uyumlu sürümü seçip indirsin. Shift + geri yükle ye tıklayıp indirdiğiniz dosyayı seçin.

Ben alamadım fakat itunes üzerinden telefonum sıfırlanmadan direk yüklemek istiyorum cünkü yedekleme işlemlerini gerçekleştirmedim verilerim kalacak şekilde yükleme şansım yok mu

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Tamam geri yükleme bitsin inceleyeceğim. Ama ben beta profili silmemiştim dfu ile restore yaptıktan sonra şimdi yedek geri yüklenirken baktım feedback var bende profili sildim kayboldu. Bişey farketmiyordur herhalde.
  • Arkadaşlar 5s kullanıyorum bir sorum olacak herhangi bir müzik uygulamasında kulaklık ile müzik dinlerken ekranı kitliyorum ve sesi arttırmaya başlayıp max seviyeye yaklaştığımda ekran ışığı yanıyor bu durumu yaşayan var mı nasıl çözebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Tamam geri yükleme bitsin inceleyeceğim. Ama ben beta profili silmemiştim dfu ile restore yaptıktan sonra şimdi yedek geri yüklenirken baktım feedback var bende profili sildim kayboldu. Bişey farketmiyordur herhalde.

Siz cevaplar mısın beta 4 kullanıyorum restore yapmadan güncelleme yapamaz mıyım

• engnavci kullanıcısına yanıt
    Onu tam bilmiyorum ilk defa beta kullandım bende ve güncelleme gelmedi bende restore yaparak güncelledim. Profili silip olabilirmi acaba bilemiyorum bence deneyin olmazsa restore yaparak güncellersiniz.
  • Bence eski sürümleri aradigımız o stabilite ve akıcılıkğı yakalayamamaların nedeni 8 den sonraki bütün iOS surumlerini gereksiz şeylerle şişirmeleridir.

Spotlight, watch, podcast'ler, CarPlay, iBooks, arkadaşbul

Bu uygulamalırı kaç kişi kullanıyor. Çok gerekli olmayan ama iOS içinde gömülü yeni
    uygulamalar.

Kullanan vardır muhakkak. Opsiyonel olmalı. İsteyen indirsin. Gereksiz şişirmeseler bu kasıntıların ve sorunların hiç biri olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

iOS 6 aklına gelenler % 5 mi eğer daha önceden 6 kullanan kullanıcılar varsa her gördüklerinde minumum %90' ı iç geçiriyordur

Farka bak

iOS 9 [ANA KONU]

iconlara hiç ellemeden yazı fontları ve barlarla wallpaperlarla oynayarak harika bir ios yapabilirlerdi

• şimdi benim gibi beta kullananlar finale nasıl geçiyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Onu tam bilmiyorum ilk defa beta kullandım bende ve güncelleme gelmedi bende restore yaparak güncelledim. Profili silip olabilirmi acaba bilemiyorum bence deneyin olmazsa restore yaparak güncellersiniz.

Shift tuşuyla güncelleme dosyasını seçip yüklesem sorun olur mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

şimdi benim gibi beta kullananlar finale nasıl geçiyor ??

Bende onu öğrenmeye çalışıyorum herkes restore edip güncelliyor tek çıkış yolu buysa sıkıntı cünkü yedekleme işlemleri eski pcde hiç uğraşılcak gibi de değil inşallah shift tuşuyla dosya seçimiyle güncelleme yapılıyordur

• 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.