Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek bir sorum var.. Apstoredeki yardımcı programlarla gereksiz dosyaları (chace) temizleyebiliyormuyuz? facebook uygulamasının 600 mb yer kaplaması gıcığıma gidiyor da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S ve 6S+ bayagi kendine gelmis gözüküyor. Incelemesini yapan eleman bayagi övmüş.
    http://youtu.be/iYF2jHX0024

• engnavci kullanıcısına yanıt
    Shift ile güncelle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

iOS 6 aklına gelenler % 5 mi eğer daha önceden 6 kullanan kullanıcılar varsa her gördüklerinde minumum %90' ı iç geçiriyordur

Farka bak

iOS 9 [ANA KONU]

İos 6 da gördüğüm hızı ve sorunsuzluğu bir daha görebilir miyim bilmiyorum:)

• 9.1 i indiriyorum ama tekrar yukleyebilirmiyim arkadaslar mumkunmu

• engnavci kullanıcısına yanıt
    Olur ama yedeğiniz yoksa pcde uygulamalar kalırmı gidermi bilmiyorum telden yapınca gitmiyor ama pcden denemedim hiç hep restore ile yaptım.
  • Apple i̇yice androi̇de bağladı kendini sattırıcak bu telefonu sonunda, chrome kullanıp ta bu foruma yazı yazmak işkence, klavye 5 10 sn geriden geliyor nasıl bi rezilliktir bu ya

• Biri cevap verse şu duruma

• quote:

Orijinalden alıntı: ismet8018

tek bir sorum var.. Apstoredeki yardımcı programlarla gereksiz dosyaları (chace) temizleyebiliyormuyuz? facebook uygulamasının 600 mb yer kaplaması gıcığıma gidiyor da...

Güya güncellemelerle bunu düzelteceklerdi. 16 GB kullanıyorsanız durum çekilmez bir hal alıyor.

400 Facebook, 400 Instagram, 400 Twitter, 400 Snapchat daha Viberi WhatsApp'ı....

Apple teşekkür ederim içi boş güncellemelere devam. Allah’tan dalga geçercesine emoloji falan yollamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

bir fark bulursan beni menşınlar mısın :)

Geri yüklemem bitti biraz baktım ben bir fark bulamadım beta 4 ile aynı gibi. Zaten beta 4 te baya sorunsuzdu takılmalar yoktu bende 6 plus ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 9 Aralık 2015; 1:46:34 >
  • Geçen hafta iPad 3 e 9.1 kurdum ve rezil duruma gelmişti. Menüler arası kasılma, frame düşüşleri, klavye gecikmeleri vs vs. Şimdi 9.2 kurdum. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve bu sorunlar ortadan kalktı.
    Ne dersiniz; iPhone 8.3 JB ten 9.2 ye dönme çıldığınlığında bulunsam mı
  • Arkadaşlar iPhone 6 için konuşuyorum. Bir iki lag hariç kendine gelmiş. Birisi menüde iken herhangi bir yere basarak aşşağı çekerken açılan menü de klavyenin geç çıkması diğeri ise telefonun açıldıktan sonra çok değil bir 5/6 saniye sonra kendine geliyor olması. Spotlight'da ki lag durumu ise ortadan kalkmış durumda. Şimdi bu 5/6 saniye ye falan sorun mu diyeceksiniz ama biz iPhone'u stabiliteden ödün vermediği için tanıdık.

Özetle Ios 9 diyor ki 1 GB Ayfonlar için yolun sonu yaklaşıyor buna iP6'da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 9 Aralık 2015; 2:00:30 >
  • Cache temizlemeyi uygulama geliştiricileri kendi uygulamalarına koyabiliyor diye biliyorum.

• 1 GB görüşüne katılmıyorum genel bir optimize sorunu bu iPad Air 2'm var "2 GB RAM" i ile dahi uygulama ve klasör giriş çıkışlarında animasyonda teklemeler kasmalar oluyor. Bunlar 5S'imde olan kasmalarla aynı. Bakın yavaş demiyorum, hız olarak 8.4.1'e yakın, ama frame düşmeleri oluyor zaman zaman, ve bunlar beni çok rahatsız ediyor, bu yüzden memnun değilim iOS 9'dan hala, gelecek sürümlere bel bağladık yine.
  • Bir allahin kulu demedi ki arkadaş beta 4 aslinda final ne bekliyorsunuz daha o kadar bekledik :) bütün dünya beta 4 yükleseydi ne olurdu acaba final cikti diye

• Bu nedir ya bu kadar bekletip 237mb hiçbir özelliği olmayan güncelleme mi verdiniz Allah belanı versin APPLE
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Böyle olmamasi gerekirdi demek ki 9.2 icin uygun gorulen buymus bug lari sadece biz goruyoruz..

• Abi 9.2 güncellemesini hiç yüklemeyin boşuna zaman kaybından başka hiç bir halta yaramıyor arapça siri kullananlar yüklesin diyeceklerim bu kadar

• Beta 4 ile arasında fark görebilen varmı ? bunun içinmi bekledik haftalarca şaka gibi, ios 8'in üstüne 2-3 yenilik getirip bu kadar berbat etmek nedir arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dllzxc

Arkadaşlar 5s kullanıyorum bir sorum olacak herhangi bir müzik uygulamasında kulaklık ile müzik dinlerken ekranı kitliyorum ve sesi arttırmaya başlayıp max seviyeye yaklaştığımda ekran ışığı yanıyor bu durumu yaşayan var mı nasıl çözebilirim

Bu sorun degil kardesim. iOS 7'den beri var. Sesi cok fazla acinca ekranda yuksek ses falan yazar hatta kutucuklar kirmizi olur. Bi nevi uyari gibi bir şey dusun.

• 
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.