Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1049. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki nasıl beta sürümden çıkarız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    iOS 6 aklına gelenler % 5 mi eğer daha önceden 6 kullanan kullanıcılar varsa her gördüklerinde minumum %90' ı iç geçiriyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

iOS 6 aklına gelenler % 5 mi eğer daha önceden 6 kullanan kullanıcılar varsa her gördüklerinde minumum %90' ı iç geçiriyordur

Farka bak

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

O fark yok diyenler dfu moda alıp sıfır kurulum yapmayanlar. Telefonuna sürekli otadan güncelleme yaptıysan dfu moda alıp sıfırdan kurulum yapmanda fayda var daha stabil oluyor

Birşeyi merak ediyorum. Recovery mode ile dfu mode arasında kurulumdan sonra stabillik açısından bir fark var mı? Yoksa ikiside temiz kurulum oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

İos 6'nın ana menüdeki 1-2 ikonu hariç ve klavye fontu hariç aramıyorum ben.Abartmaya gerek yok forumda bi ios 6 furyası gelmiş gidiyor yenilik her zaman iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükür Spotlight düzelmiş otodan yaptım

• ipad mini 1 , ne kadar hızlanmışsa o kadar hızlanmış işte , sonuç olarak cihazın gücü belli...
  • Arkadaşlar 9.2 sarj süresi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwazz

iOS 9.3 beta 1 bekleyenler ? @bircancan

sahsen ios 9xx larda ümidim yok yenilikte beklenmez zaten.ara surumlerde gelirmi bilmem,ön yüklü uygulama kullanicinicilara silme yetkisi verilecek diye soyleniyordu . tel de bisuru isime yaramayan uygulama var cunku.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum nasıl yapılıyor? Bir de dfu modu falan deniliyor ne demek bunlar dostum biraz yabancıyım bu konulara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece iphone 2g kullanmadım. bütün ios ları denedim. adamlar ios 7 den itibaren çuvalladılar. kimse satış politikası demesin. bu saatten sonra kimse yeni iphone için geceden kuyruğa girmez.
  • Fark yok demedim ios 6 ios 9'dan kötü demedim konuyu farklı mecralara farklı bakış açılarına çekmeyelim arkadaşlar herkes ister ios 6'daki stabiliteyi birşeyler eklendikçe stabilite kayboluyor bu herkesin kabulü nokia gibi patlarsın inş sidiğin dursun apple oldumu şimdi tatmin oldunuz mu ne emmeye ne gömmeye geliyonuz yeter da

• News sadece ABD, İngiltere ve Avustralya'da var. Yani cihazınızın bölgesi bunlardan biri yapınca ve dilini İngilizce yapınca News geliyor.

• Arkadaşlar iyi geceler hepinize sizlere bi sorum olucak iphone6 64 gb cihazım var elimde sürümüm 8.3 güncellemeyle güncellememe arasında gidip geliyorum benim en önemli kriter şarj süresi. sizler ne düşünüyorsunuz geçmeli miyim yoksa 8.3 de kalmalı mıyım?
  • Tremonster kullanıcısına yanıt
    iTunes üzerinden dfu mode ile sıfır kurulum yaptım.

• Fushia kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34510644&p=1#34510644

5-6 mesaj oku anlarsın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Peki nasıl beta sürümden çıkarız hocam?

Beta profili genel ayarlar profiller kismindan silebilirsin. Ancak ciksan dahi güncelleme gelmez. Çünkü zaten bugün çıkan sürümle beta 4 sürümü aynı sürüm. Bu sebeple telefon güncel olarak gözüküyor ve yeni geleni almıyor mantıklı olarak. Boşuna final sürümü bekledik diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xinhai

Arkadaşlar iyi geceler hepinize sizlere bi sorum olucak iphone6 64 gb cihazım var elimde sürümüm 8.3 güncellemeyle güncellememe arasında gidip geliyorum benim en önemli kriter şarj süresi. sizler ne düşünüyorsunuz geçmeli miyim yoksa 8.3 de kalmalı mıyım?

Benim ki 8.3 ayrıca jb li arkadaşımın ki 9.1 ayni saatte şarjdan çektik 5-6 saat sonra baktığımızda o neredeyse hiç kullanmamasına rağmen yüzde56 ydı ben yaklaşık 2 saat daha fazla kullanmama rağmen yüzde 75 ti. Bende baya şaşırmıştım

• Xinhai kullanıcısına yanıt
    Sakın geçme 8.3 gibi mükemmel bir sürüm yok. Geçtim pişmanım özellikle de şarj için diyorum 8.3, o çok övdükleri 8.4.1'den daha iyi

• beta 4 yüklü olanlar..ben gene de 9.2 finali indirip itunes ile yüklemenizi öneririm..en azından ben öyle yapacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.