Şimdi Ara

iOS 9'a geçiş %77'de tıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 9'a geçiş %77'de tıkandı 
    ABD'li teknoloji devi Apple her ay geliştirici sayfasındaki rakamları yenileyerek iOS kullanım oranlarını kamuoyu ile paylaşıyor. Kısa bir süre önce güncellenen rakamlar iOS 9'a geçişin durma noktasına geldiğini gösteriyor.
     
    Yeni sayılarak göre iPhone, iPod Touch veya iPad ürünlerine sahip kullanıcıların %77'si iOS 9 sürümünü kullanıyor. %17'lik bir kitle ise yoluna iOS 8 ile devam etmeyi seçmiş. Kalan %6'lık kısım daha önceki sürümleri kullanıyor. iOS 9'un geçtiğimiz ay da %77 kullanım oranına sahip olduğunu düşünürsek yeni sürüme geçişlerin neredeyse durduğunu söyleyebiliriz.
     
    iOS 9'a geçiş %77'de tıkandı 
    iOS 8 güncellemesi alan tüm cihazların iOS 9'a da yükseltilebiliyor olması buradaki asıl önemli noktayı oluşturuyor. Yani tablodaki %17'lik iOS 8 kullanıcıları diledikleri anda güncelleme yapma seçeneğine sahipler, ancak tercihlerini bu yönde kullanmıyorlar.

    iOS 9 içerisindeki dağılımın nasıl olduğu da kamuoyu ile paylaşılmıyor. Bu durumda kaç kişinin cihazlarını son sürüme kadar güncellediğini de bilemiyoruz. Bakalım şirket iOS 9.3'de getirdiği özelliklerle birlikte iOS 8 kullanıcılarını güncelleme yapmaya ikna edebilecek mi?
     







  • tıkanır tabi ben bile güncellemeyi durdurdum gereksiz yere telefon niye kasayım ki yetersiz hissettiğim anda güncellerim. örnek 4 4s lere güncelleme ile telefonlar hantallaştırmaktan başka bir şey yok..

    53 hatası ile birlikte nasıl güncelleme yapsın...

  • iOS 9 hatalı bir yazılım ne bekliyorlar ki? Düzeltsinler millet de geçsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ gibi aktığı içindir. iPhone sonuçta 5 senede geçse donma yapmaz yeni güncellemeyle.

  • İmza saçmalığını kaldırırlarsa,eski iPhone sahipleri de istediği iOS sürümünü kullanırsa,kimse üst sürüme geçmekten korkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8'e geçtiğim için bile pişmanım. Ona da bilerek geçmedim, taciz ekranlarıyla bildiğin zorla yüklettirdi.

  • Beter olsunlar milyonlarca 4 ve 4s kullanicilarinin cihazlarinin resmen icine ettiler.
    Steve Jobs olsaydi boyle olmazdi.

    2012 yilinda 4S aldim ilk yil ekran koruyucu vardi sonrasinda cikarttim ekranimda sac telinden ince cizik dahi yok telefon kutudan nasil cikti cihaz hala ayni duruyor cok titiz oldugum icin cihazlarima cok iyi bakarim.

    Simdi bu cihaz yavasladi diye atmam mi gerekiyor?

    Adamlarin bakis acisi bu iste cihazlari isletim sistemi olarak kullanilamaz hale getirip yeni cihazlarin alinmasi icin ellerinden geleni yapiyorlar.

    Bu cihazda suan IOS6 olsa cihaz resmen ucar o derece yani.

    IOS6'yi mumla ariyoruz mumlaaaa

  • Neeeey, iOS %77'de mi kaldı. Bu bir felaket, bu iOS 9'u güvensizleştirir, virüslere açık hale getirir, marslıların istilasına açık hale getirir, olamaz böyle birşey.

    Normalde insanlar için çokda fifi de ha diyorsanız iPhone 5'dekiler de geçsin iOS 9'a, sürünsün telefonları, sonra telefonum çoook yavaşladı, yerlerde sürünüyor diyip iPhone 6s alsınlar o başka tabi.

  • İphone 5 ve ustunde 9.3 beta 4 ile sorunsuz hizli ve stabil bi sistem suan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    iOS 9 hatalı bir yazılım ne bekliyorlar ki? Düzeltsinler millet de geçsin.


    nesi hatalı yahu? abartmayın bu kadar da : )

  • Bence hiçbir iPhone çıktığı yılın yıldönümünden sonra 3 ay içinde yazılımı güncellenmezse çalışmasın. Ve hatta hiçbir iPhone çıktığı yılın 2. yıldönümünden sonra 3 ay içinde tamamen çalışmaz hale gelsin. Böylece her daim sadece son sürüm yazılım olur, ve her yıl çok çok daha fazla telefon satarlar. iPhone alıcılarının %95'i telefonlarının açılışında telefonunuzun süresi doldu, gidin yenisini satın alın yazısına kızmaz bile :)

  • iPhone 5 8.4 jb siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata 53 kodu + cihazlarin yavaslatildigi dusunuldugunde kim neden yuklesin?

  • Ulan yıllarca millete övüp önerdiğim 5 farklı modelini aldığım Apple bu kadar şerefsizlik yaptı ya bu kadar kaşarlık yaptı ya bidaha asla bi marka övmem kimseye
    Şerefsizler bilerek güncellemeyle sırayla bir cihazı çöp ediyorlar. Bilerek. İos 7 de taş gibi çalışıyor ios 8 de kullanılamaz halde ios 9 telefon sayfalar arası geçmeyecek kadar kasıyor (4s) üçü arasında ne fark var allah aşkına ? Hiç bir fark yok bi sne önce çalışıyor pat zorunlu bi güncelleme hiç bi değişiklik yok falat tel kasım kasım kasılıyor yazıklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtayd

    Ulan yıllarca millete övüp önerdiğim 5 farklı modelini aldığım Apple bu kadar şerefsizlik yaptı ya bu kadar kaşarlık yaptı ya bidaha asla bi marka övmem kimseye
    Şerefsizler bilerek güncellemeyle sırayla bir cihazı çöp ediyorlar. Bilerek. İos 7 de taş gibi çalışıyor ios 8 de kullanılamaz halde ios 9 telefon sayfalar arası geçmeyecek kadar kasıyor (4s) üçü arasında ne fark var allah aşkına ? Hiç bir fark yok bi sne önce çalışıyor pat zorunlu bi güncelleme hiç bi değişiklik yok falat tel kasım kasım kasılıyor yazıklar olsun

    Android tarafında s2 kullanmak gibi bir şey 4s kullanmak.Büyük ihtimalle s2 de alsa android 6 yı kasardı.Dönemin cihazlarına göre geliştirilip optimize edilen bir işletim sistemi sonuçta.Ayrıca adamlar bunu kasıtlı bile yapabilirler ben olsam bende yapardım 4s kullanan adamı 6s'e geçirmeye çalışırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Şubat 2016; 22:52:23 >




  • O yüzde 77 nin yarısı zaten taciz seviyesinde bildirimler yüzünden geçmiştir.

    Apple bu kafayla devam ederse işi zor bence. Fanboylar dışında kitlesi kalmaz herhalde.
  • Şu imzaları açsınlar da göreyim o oranları, zorunlu geçişler diyelim bunlara

  • En azından son sürümün kullanılma oranı diğerlerinin 4 katı olduğundan endişe etmeye gerek yok.

  • Jailbreak çıktığı an IOs6 kurabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5s'i sattığım arkadaşa sakın ios9'a geçme demiştim. Her sene telefon güncellemiyorsaniz Apple üzüyor. Güncellemeler telefonları daha kötü hale getiriyor genelde.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.