Şimdi Ara

IOS 8 ne zaman stabil hale gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz 5s. Ios 8 yüklediğim günden beri sürekli takılmalar, uygulamalardan atmalar, safari'nin gariplikleri, Apple'ın kendi uygulamalarında bile saçma sapan hatalar...

Apple en güncel telefonlarından biri olan 5s için yazılımını iyice oturtmadan mı piyasaya sürdü? Yükseltme hatasını yaptım diye aylarca cihazımın normalleşmesini mi bekleyeceğim?

5s'de bunlar oluyorsa 4s vs düşünemiyorum. Sanki beta sürüm yükledik arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 8 5s te gayet stabil ve hizli su an. Sizdeki sorunlarin 1 tanesi ile de karsilasmadim. Tek sorun wifi lag ve 3g sebekesinin asiri guc tuketimi ve de gelen aramayi cevapladiktan sonra zil sesinin 1 saniye devam etmesi. Cihazinizi restore edip yeni bir iphone olarak kaydedip uygulamalari tekrar kendiniz manuel olarak yuklemeyi denediniz mi ? Bazen yuklu uygulamalarin paket halinde telefonda bulunmasi sorun yaratabiliyor. Denemediyseniz bir de bu sekilde deneyin isterseniz ?

• Dediklerinizi denedim fakat hala aynı sorunları Tecrübe ediyorum. 8.0.2 ye geçtim hala aynı.

• Olayi biraz detaylandiralim o halde. Hangi uygulamalarda ne gibi sorunlarla karsilasiyordunuz ?

• -Mesela söyle anlık hatalar oluyor
     IOS 8 ne zaman stabil hale gelecek?
    -Klavyenin biraz takılarak alttan çıkması
    -safaride video açınca ve başka sekmelere geçince sekmelerle videonun birbirine karışması
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 27 Eylül 2014; 6:14:04 >
  • Bende ip5e 8.0.2 yükledim tel kullanılamaz hale geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Bende ip5e 8.0.2 yükledim tel kullanılamaz hale geldi

Nasıl hocam. İp5 bendede var 8.0.2 yüklü ios 7'den stabil çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim cihazımda iphone 5 8.0.2 yüklü gayet stabil ufak tefek ilginç buglar oluyor ama stabilite açısından herhangi bir sıkıntı yok.
  • Bende olan buglar;
    -Müziklerde ses bazen bir noktada kalıyor ya hiç artmıyor yada sonuna kadar artıyor birdahada inmiyor.
    -1111'ler yine gitmedi.
    -Farklı işletim sistemlerinde olan bilgisayara telefon taktığım zaman telefonda donmalar başlıyor.
    -Nest folders bozuldu.Hepsini silmek zorunda kaldım.
    -Airdrop telefonlar arası sıkıntı çıkartmıyor ama bilgisayar ile bazen görüyor bazen görmüyor.Yarıda kesiliyor.
    -Birde camera roll'umu geri istiyorum :)
  • IOS 9 çıkmadan birkaç ay öncesinde yapılan güncellemelerle stabil hale gelecektir.
  • Youtube bildirim ekranını da kaplıyor.
    Oto parlaklık bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 27 Eylül 2014; 9:26:03 >
  • iOS 8 henuz beta asamasini gecemedi. Bu sorunlar normal. 6 ve 6+ iOS 7 ile cikamayacagindan alel acele boyle oldu. 8.1'e kadar bolca sikinti olur.

• 8.1 çıksa her şey geçecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

IOS 9 çıkmadan birkaç ay öncesinde yapılan güncellemelerle stabil hale gelecektir.

net cevap bu ne yazık ki...
    ios 7 bile bizim alışkın olduğumuz ios standart stabilitesine gelemeden ios 8 e geçildi. koca sene çöpe gitti.
    hepsini geçtim, (firmanın ilgisizliğini göstermek adına) hesap makinesinin adı, 1 seneden fazladır "hesap makines"
  • İphone 6 Plus'ta 8.0.2'de safari hızı bariz iyileşti.

• Bende 5s var ios 8 ile gayet hızlı çalışıyor , hiç takılma yok sadece çekim gücü düşük o kadar

• Want to kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum anlamadım gitti
    Az önce iCloud sildim tel kendine geldi
    Ne iş anlamadım

• 8.1 ile tam oturur diye düşünüyorum
  • İp6 da bir sıkıntı farketmedim ben 8.02

• 8.0 da takılmalar uygulamardan atmalar oluyordu 8.02 ye geçdim eski buglara rastlamadım bide daha stabil hale geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.