Şimdi Ara

İOS 8 Arka plan uygulamarına baktığımızda son aranan kişilerin çıkması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İOS 8 Arka plan uygulamarına baktığımızda son aranan kişilerin çıkmasını nasıl engelleriz?Yada sileriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yazana kadar yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 20 Eylül 2014; 21:34:10 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oradaki her iki düğmeyi de kapatmak gerekiyor yoksa Favorileri açık bırakabilr miyiz?
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Deneyip görebilirsiniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.