Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Activator ile ekran tamamen kapalı ikrn finger ile nasıl actırabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Activator ile ekran tamamen kapalı ikrn finger ile nasıl actırabiliriz

Hocam onun icin Smarttap var sadece, activatorle yapamazsiniz. O da iOS 8 uyumlumu bilmiyorum,

• İpad mini için de aynı adımlar mı uygulanıyor?
    Jailbreak ücretli uygulamaları ücretsiz mi yapıyor?
    Zararı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GALİBA JB İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEMEKDE FAYDA VAR :) TAM ANLAMIYLA İŞLER RAYINA Bİ OTURSUN ODA Bİ 10-15 GÜNÜ BULUR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 1 Kasım 2014; 15:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

GALİBA JB İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEMEKDE FAYDA VAR :) TAM ANLAMIYLAR İŞLER RAYINA Bİ OTURSUN ODA Bİ 10-15 GÜNÜ BULUR :)

Beklemenize gerek yok Pangu jailbreak şu anda gayet stabil. Sadece tweaklerin güncellenmesi lazım. İşinize yarıyacak çoğu önemli tweak şu ana iOS 8 için güncel.
  • 7.1.2 jb den 8.1 jb nasıl geçiş yapabilirim

• Hocam widget tweaki ve lockscreen için tweakler mevcut mu reponuzda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunç1

7.1.2 jb den 8.1 jb nasıl geçiş yapabilirim

iTunes ile telefonunuzu restore edin. iOS 8.1 kurulacak, sonra Pangu8 aracı ile jailbreak yapın.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    ŞU PANGU SİNGESİNİN KALMASI BENİM İÇİN SORU İŞARETİ ? NİYE KALIYOR DİĞER JBLER GİBİ SADECE CYDİA YOK BUNU EKMELEMİŞLER .
  • quote:

ŞU PANGU SİNGESİNİN KALMASI BENİM İÇİN SORU İŞARETİ ? NİYE KALIYOR DİĞER JBLER GİBİ SADECE CYDİA YOK BUNU EKMELEMİŞLER .

Eskiden redsn0w ile jailbreak yapınca Cydia yüklenmeden önce telefona bir jailbreak aracı yüklenirdi Cydia kurulduktan sonra artık misyonunu tamamladığı için giderdi. Pangu'da ise şimdilik gitmiyor. Belki Pangu yeni sürüm jailbreak aracında kaldırabilir. Ama şimdilik duruyor bu kadar dert etmeyin bir zararı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Kasım 2014; 15:38:33 >
  • şu appsync bir an önce güncellense ya bir şey yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

şu appsync bir an önce güncellense ya bir şey yüklenmiyor

hocam appsync ye gerek yok bence
    appcake yukleyin kalora reposundan
    ya appcake içinen yükleyin
    yada ipaları pc den indirin itools ile atın yükleyin appcake içinden
  • punıısher kullanıcısına yanıt
    appcake varken neden bu kadar istek appsync için anlayamadım...
  • arkadaşlar boş beleş kaynaklardan indirmeyin appcake make bunlar alayı çöp 25pp kurun keyfinize bakın
    repo adresi apt.25pp.com
    2.0 olan ipa indirin başka uygulama indirme alternetifleri kullanmazsınız
  • quote:

Adam reklamını yapsın o kadar da canım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasdas

quote:

Orijinalden alıntı: ikarusbasarsa

quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

hocam jb yapmışsın sanırım sorunsuz şekilde çalışıyor mu birde bir repo versem deneyebilir misin eğer çalışıyorsa sorunsuz şekilde direk 8 e geçicem 7.1.1 de 8.1 in sorunsuz çalışmasını bekliyorumda :)

Deneyebilirim hocam, gonderebilirsin.

apt.xmodgames.com/ hocam repo bu kurduktan snra clash of clans ı yükleyip xmod üzerinden oyuna girmeyi dener misin valla sanada zahmet vericem ama

Hocam verdigin repoyu eklerken hata aliyorum. Ancak bigboss da 1.0.4 versiyon var onu kurdum. Icinden clash of clans mod u kurdum. Clash of clans i actim. Extra ne yapmak gerkiyor.

Hocam sırayla anlatıyorum. xmod'u kurdun 1.0.4 versiyonunu reposundan kurmuştum ama bigbos'ta bizi yanıltmaz sonrasında clash of clans'ı kuruyorsun neyse xmod a giriyorsun orda oyun çıkıcak sonrasında oyunun üzerine tıklıyorsun ek bir sayfa daha çıkıyor aşağıda mod installed gibi bişey çıkıcak fotolarda var bak onu yükle diyorsun yüklüyor sonra yukarıda hemen launch yazıcak ona tıklıycaksın oyuna girdiğinde ekranda x işareti olucak gönderdiğim fotolarda ki gibi sana zahmet bi dener misin

Hocam bu dediklerinizi cok kez yaptım fakat program uyumlu değilmiş ios 8 sürümünü bekliyoruz

çok saolun bilgilendirdiğiniz için biraz daha bekliyelim ozaman

• Uıkit tools guncelledin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Uıkit tools guncelledin mi

Evet Dün Güncelleme Almıştı :)
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    apple cılar yaşadı şimdi :D
  • Bu hatayı alıyorum, nasıl çözebilirim?

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.