Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
472.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loser.

beyler ipad 2 var jb olur mu

Alıntıları Göster
    Güncellenen Tweak'ler :

HomescreenDesigner 1.2.1-1
    QuickFolders 1.1
    MSGSplus 2.1.1-1
    PrefDelete 1.2.0
    SpeedChanger 0.0.1-47
    Filza File Manager 1.4.4-1
    ToneEnabler 1.1-6
    Vine++ 1.2-2
    Firewall iP7 1.11
    AutoTouch for iOS 8 3.0.1
    classdump-dyld 0.7-5
    AudioOut 1.4.0-2

Orijinalden alıntı: punıısher

hocam appcakeyi yükledim. dosyaları içine atıyorum hata veriyor. İndirip yüklüyorum yine hata veriyor. Sürekli aşağıdaki resimdeki hata ile karşılaşıyorum.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Edit : appcakeyi yüklüuorum bu sefer ipa yı da yüklüuorum ama ana ekrana yüklediğim uygulamanın ikonu gelmiyor bi türlü. Yeniden başlatıyorum iphone u ama gelmiyor yine?

aynı sorun bende de var.
    yardımcı olabilecek birisi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Klipsi Ca

quote:

hocam appcakeyi yükledim. dosyaları içine atıyorum hata veriyor. İndirip yüklüyorum yine hata veriyor. Sürekli aşağıdaki resimdeki hata ile karşılaşıyorum.

Edit : appcakeyi yüklüuorum bu sefer ipa yı da yüklüuorum ama ana ekrana yüklediğim uygulamanın ikonu gelmiyor bi türlü. Yeniden başlatıyorum iphone u ama gelmiyor yine?

aynı sorun bende de var.

Alıntıları Göster
    Yok mudur iOS 8.0.2'de Edgeyi aktif ettirtecek bir şey :(

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    ios 8.1 i itunesdan nasıl tekrar güncelleyebilirim? İndirme linki varsa atabilir misiniz iphone 5 için A1429

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

ios 8.1 i itunesdan nasıl tekrar güncelleyebilirim? İndirme linki varsa atabilir misiniz iphone 5 için A1429

Itunese bagla restore de o ındırır zaten oyle ayrıcan ındırmeye kalkma bırsuru ıpsw var 😩zaten 2 gb ne varsa ıcınd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: harunyasr

Evet beyler belki kullanıyorsunuzdur ama ben yeni buldum ve sizinle paylaşmak istedim :) LocallAPStore. Namı değer uygulama için bedava satın alımlar :D denedim ve olumlu sonuç aldım. Yapmanız gerekenhttp://repo.biteyourapple.net'i kaynaklara eklemek ve cydia'a geri döndükten sonra arama kısmına '' LocallAPStore '' yazmak. İlk çıkanı indirin yeniden başlar telefon. Daha sonra ayarlardan aktif edin ve bedava satın alımlar sizin olsun :D

8.1 denediniz mi ?

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB

• trcpt kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sağol

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Evet beyler belki kullanıyorsunuzdur ama ben yeni buldum ve sizinle paylaşmak istedim :) LocallAPStore. Namı değer uygulama için bedava satın alımlar :D denedim ve olumlu sonuç aldım. Yapmanız gerekenhttp://repo.biteyourapple.net'i kaynaklara eklemek ve cydia'a geri döndükten sonra arama kısmına '' LocallAPStore '' yazmak. İlk çıkanı indirin yeniden başlar telefon. Daha sonra ayarlardan aktif edin ve bedava satın alımlar sizin olsun :D

8.1 denediniz mi ?

Evet. Sadece iki oyunda kullanabildim ama. GTracing-2 oyununda çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linkstore 8.1 de calıstıran varmı

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

8.1 yükle hocam, niye 8.0.2 kullanıyorsunuz ki zaten?

Orijinalden alıntı: PCNerd

quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

8.1 yükle hocam, niye 8.0.2 kullanıyorsunuz ki zaten?

Alıntıları Göster
    8.1'de wifi sorununu düzelten bir tweak var mı ki acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: triposi

quote:

Orijinalden alıntı: emintunay

quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Dostlar şu anda 7.1.1 mevcut, iOS 8 jb çıktığına göre güncelleme yapacağım ancak iOS 8 kullanan kişilerden hangi sürüme güncellemem gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Mantık olarak en stabil sürüm en son versiyondur, yine de sorayım dedim.

Şu an için sadece 8.1 sürümüne imzalar açık 8.1 den başka bi sürüme geçme gibi bir imkanın yok.

Tamamdır. Peki iOS 8 için çıkan JB 8.1'i de kapsıyor değil mi? Güncelleyip JS'siz kalmayalım sonra.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar jailbreak olduğu halde var/mobile/Application bulamıyorum.Yüklediğim uygulamaların dosyalarını bir türlü ios 8.1 de bulamadım.Neden olur sizce ? Appsync 8.1 yükledim ve çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klipsi Ca

quote:

aynı sorun bende de var.

arkadaşlar bu sorunu yaşayan varsa çözümünü buldum.
    öncelikle cydiadan afc appsync appcake gibi tüm tweakleri kaldırdım
    daha sonra sadece appcakenin kendi reposundan appcake yi indirdim (diğerlerini kaldırmadan olur mu bilemiyorum ben sadece böyle deneyince oldu diye yazıyorum)
    daha sonra ise icleaner pro ile en alttaki excluded apps menüsünden appcake yi işaretleyip anasayfasından sağ üst köşeden clean a bastım
    cihaza reboot çektim ve appcakeden uygulama kurmaya başladım isteyen itoolsdan appcakenin içine ipa dosyalarını atıp bilgisayardan indirdiği uygulamaları da kurabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

8.1 denediniz mi ?

Nba league pass bile alınabiliyor , 100 dolardan fazlaya satılıyor normalde .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Arkadaşlar jailbreak olduğu halde var/mobile/Application bulamıyorum.Yüklediğim uygulamaların dosyalarını bir türlü ios 8.1 de bulamadım.Neden olur sizce ? Appsync 8.1 yükledim ve çalışıyor.

appsync nerden yüklediniz acaba?
    İos 8 ile ios'un standart dosya sistemide değişti. uygulamalar var/mobile/containers/bundle/application içine kuruluyor fakat uygulamaların data dosyaları var/mobile/containers/data/apptication bölümünde oluyor. Lafın kısası uygulama ve data dosyaları farklı yerlerde konumlandırılıyor.

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

appsync nerden yüklediniz acaba?

http://cydia.myrepospace.com/360/
    Bu repodakini yükle

Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.