Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık hocam muhtemelen sizinde deneme sürümüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Otomatik parlaklığı kullanırken bir iki kademe daha parlak ayarlamasını sağlayacak bir tweak duyan bilen var mı?

Çok mu şey istiyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

ekranı sol alttan yukarı çektiğin zaman sihirli bir dünyanın kapıları aralanıyor :D

iphone da littlebrother yukluyken resmen essek gibi calisiyor:-)
    ama ipad littlebrother desteklemedigi icin orada animasyon kusursuz calismakta.
  • Whatsapp durumumun sadece belirli kişilere gösterilmesi ya da onlardan gizlenmesi için tweak var midir? Iyi forumlar

• Doğrudur hocam oldum olası intelliscreen'i sevemediğim için denememiştim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Doğrudur hocam oldum olası intelliscreen'i sevemediğim için denememiştim hiç.

intelliscreen i ben de begenmiyorum, hatta kurduktan sonra hemen sildigim nadir uygulamalardandir kendileri:-D
  • Benimde vazgeçilmezim sosyal ağları çok kullandığımdan işimi çok kolaylaştırıyor
  • Merhaba arkadaslar cihazda torrent indirmenin bir yolu var midir ordan album indirip cihazin muzik appine atsam mesela var mi boyle bir sey?

• ManUnitedTv M kullanıcısına yanıt
    Tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetmax

Merhaba arkadaslar cihazda torrent indirmenin bir yolu var midir ordan album indirip cihazin muzik appine atsam mesela var mi boyle bir sey?

Var kardeşim Kalora reposunda bulabilirsin

• ios 8.1.2 için jb aracı var mı MAC için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

ios 8.1.2 için jb aracı var mı MAC için?

Malesef Mac İçin Yayınlanmadı Daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

evet

hocam sizin yaşadığınız sorunu bende tyaşadım volume amplifier için
    hackyoouriphone reposundan 1.46 versiyonu var ordan indirin springboard tekrar başlatın ardından restart atın cihaza ve ses açma tuşuna basılı tutun
  • Beyler MessageHeads tweaki arada safe moda atıyor çakıştığı bir tweak mi var acaba ya da benzeri işlevde bir tweak daha var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 30 Aralık 2014; 8:50:57 >
  • Hocam;
    CORE LS (TR) Tweak'i Yahoo da ki mod'lara göre tekrar güncellendi. (yüklü olmayan hava durumları eklendi)

bazı hava durumlarını tanımsız diye vermemesi için reponuzda aşağıdaki linkten güncellemeniz gerekmekteyiz.

http://dosya.co/78383a9e64e34d3c/CORE_LS_UniAW_3.3.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 6 Ocak 2015; 11:18:35 >
  • Arkadaşlar airblue sharing kullananlar yardımcı olsun lütfen. Alinan resimler direk galeriye gelmiyor ne yapmam gerek. Ayarlar aktif olduğu halde gelmiyor.

• enable hangi repoda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedeviii -- 30 Aralık 2014; 10:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

arkadaşlar bu JB işinde çok yeniyim. İlk sayfada anlatıldığı şekilde JB yaptım. iphone 5 imin power tuşu bozuk.

-- JB yaptım, telefon JB yapmadan önce 2G modundaydı arada 3G ye alıyordum. Şimdi cellulardan giriş yapıyorum, seçim yapacağım ekrana giriş yapamıyorum ana ekrana atıp duruyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Ek olarak uygulamaları ücretsiz nasıl indiriyoruz ? Ben Vocab.com isimli ingilizce uygulamasını indirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

arkadaşlar ayarlarda neye girsem beni ana menüye atıyor ne yapmam lazım ?

JB işini ilk defa yapıyorum, telefonumda ayarlara giriyorum bi işlem yapmak istediğimde beni ana menüye atıyor hiçbir ayarı elleyemiyorum.

Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam lazım ? İlk başta anlatılanları yaptım program olarakda ik sayfadaki activator gibi prgeramları kurudm.

• Hocam auxo 3te sıkıntı mı var acaba kaloranin repodan indirdim tel ikte bir res atıyor
  • arkadaşlar günaydın. dün aldığım iphone 6 ya az önce jailbreak yaptım. hayatımda ilk kez jailbreak yapıyorum ve şu an çözmeye çalışıyorum. lg g2 ve g3 teki gibi cihaz kilitliyken ekrana çift tıklayarak kilidi açıp kapatmayı nasıl yapabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.