Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (523. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pratikindirim
dostlar eğer saat almak isterseniz sanalpazar da mağazam var. muratkasapoglu diye arayın ELMAS PARK mağaza adım. garantili kaliteli saatler var...
-
Başınıza geldimi bilmiyorum forumdaşlar linkstore aracılığıyla bir app indirmek istedim yarıda kaldı inmedi ama silinmiyorda şu anda.itunesten eşleştirme yaptım faydası olmadı inmediği için ifunbox içindende göremiyorum sap gibi kaldı ekranda başına gelen çözüm yolunu bilen varmı acep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 29 Aralık 2014; 22:59:29 > -
display recorder volume amplifier de denedim yemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 29 Aralık 2014; 22:16:41 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ..scream..
quote:
Orijinalden alıntı: Erturrk
Arkadaşlar CyDown tweaki işe yarıyor mu? Ya da tam olarak ne işe yarıyor acaba
Cydia'daki ücretli uygulamaların, ücretsiz kurulmasını sağlayan bu tweak henüz yayınlandı ve daha çok yeni..
Tweak'in aktif olabilmesi için, beraberinde Cydia Enable adlı tweak'i de kurmanız gerek.. CyDown, cihazınızın ayarlar menüsüne yerleşiyor ve orada tek seçenek bulunuyor, o seçeneği "on" konumuna getirmeniz gerek..
Alıntıdır…
İyi forumlar dilerim…
satın al butonuna mı tıklayıp indireceğiz nasıl oluyor işleyişi bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi olmuyor örnek vermek gerekirse intelliscreen ve auxo 3 çalıştı ama bridge olmadı.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için bir sorum daha var, intelliscreenx 8 i bu şekilde kurabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: s k y
quote:
quote:
Cydia'daki ücretli uygulamaların, ücretsiz kurulmasını sağlayan bu tweak henüz yayınlandı ve daha çok yeni..
Tweak'in aktif olabilmesi için, beraberinde Cydia Enable adlı tweak'i de kurmanız gerek.. CyDown, cihazınızın ayarlar menüsüne yerleşiyor ve orada tek seçenek bulunuyor, o seçeneği "on" konumuna getirmeniz gerek..
Alıntıdır…
İyi forumlar dilerim…
Şuan iphone kullanmadığım için deneme fırsatım da yok malesef. Umarım deneyen arkadaşlar olurda aydınlatirlar bizleri.
İyi forumlar dilerim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar şuan da clash of clans çalışan hack var mı flex de veya direk tweak olarak? Birde spotify veya deezerin son sürümüne uygun patch var mı? -
Whatsapp durumumun sadece belirli kişilere gösterilmesi ya da onlardan gizlenmesi için tweak var midir? Iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: s k y
quote:
quote:
Alıntıdır…
İyi forumlar dilerim…
Cydia Enable tweakini indirdikten sonra cydown'u indir ve ayarlardan "on" yap ardından cydia enable'ye girip cydown'u işaretle sonra cydiaya girip kurabiliyorsun satın al yazısı yerine kur çıkıyor direk, ama videoPane, airblue sharingte sorun çıkardı lisans istedi
-
jb tamammıdır. kırabiliyormuyuz telefonu ? saglıklı calısıyor mu ? -
İntelliscreeni kurabildiniz mi cydown ile? Yoksa deneme sürümü mü kuruldu baktınız mı?
Deneme sürümü diye yazmıyor bütün fonksiyonlar çalışıyor ama tam bilmiyorum 3 gün sonra ne olur.
Bende lisans istedi..
Cydown'u açtınız mı hem ayarlardan hem de Cydia enable'dan ?
Kurduğunuz deneme sürümüdür 3 gün kullandırıyor sonra kullanılamaz hale geliyor cydown olmadan kursanızda aktif oluyor ilk 3 gün. -
ReachApp full sürüm çıktı mı ? -
ekranı sol alttan yukarı çektiğin zaman sihirli bir dünyanın kapıları aralanıyor :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X