Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
472.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihdema

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

Orijinalden alıntı: 19HBY34

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Hocam Araç çubuğuna 3G yi falan ekleyebilcrğim. program varmı varsa uyumlumu

Aynı Aşağıda ki Gibi Olsun İstiyorsanız "FlipControlCenter"'ı Kurmanız Yeterli Olacaktır :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam kurdum ama En önemli Olan Ekran döndürmeyi aç veya kapat dediğim her sefer Restart atıyor safe moda geçiyor tekrar restart atıyorum normale dönüyor

AMANTANRIM

FlipControlCenter'i yükledim (ios8.1 iphone5s)
    Birkaç ayarlama yaptım birdaha açılmadı telefon!! Acil yardım istiyorum lütfen

benimde şuan aynısı oldu restore etmeden kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor...

biraz daha uğraşacağım olmassa restore....

iphone 6 kullanıcıları FlipControlCenter kesinkez yüklemeyin...

retore etmeden açamassınız teli

Alıntıları Göster
    Hocam DFU moda alıp ios 8.1 ile temiz kurulum yaptım ardından yedeklerimi geri yükledim tekrar aynı hatayı verdi sinirlendim tekrar dfu alıp kurdum yedeğimi attım yine aynı. Ne yapmalıyım sizce ios7 leri JB lerkende böyle bir olay yaşamıştım saat tarihle oynayınca düzelmişti bundada öyle bir olay var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 27 Ekim 2014; 0:04:32 >
    •ASUS ProArt PA602, Thermaltake Toughpower GF3 1650W Gold - TT Premium Edition
    • NVMe SSD: Samsung 870 EVO Plus 1 TB
    • SATA SSD: Samsung 870 EVO 1 TB, SanDisk Ultra II 480 GB
    • Monitör: Dell 32 4K UHD Gaming Monitor - G3223Q

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

quote:

quote:

Aynı Aşağıda ki Gibi Olsun İstiyorsanız "FlipControlCenter"'ı Kurmanız Yeterli Olacaktır :)

Hocam kurdum ama En önemli Olan Ekran döndürmeyi aç veya kapat dediğim her sefer Restart atıyor safe moda geçiyor tekrar restart atıyorum normale dönüyor

AMANTANRIM

FlipControlCenter'i yükledim (ios8.1 iphone5s)
    Birkaç ayarlama yaptım birdaha açılmadı telefon!! Acil yardım istiyorum lütfen

benimde şuan aynısı oldu restore etmeden kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor...

biraz daha uğraşacağım olmassa restore....

iphone 6 kullanıcıları FlipControlCenter kesinkez yüklemeyin...

retore etmeden açamassınız teli

Alıntıları Göster
    FlipControlCenter bende sorunsuz çalışıyor İ6, telefon modelleri nedir acaba ?

• Hocam selam, gecmis mesajlarinizi goremedim ama iTouch, parola ve iphone mi bul kapatmazsaniz cihaz elmada kaliyor. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senki

Hocam selam, gecmis mesajlarinizi goremedim ama iTouch, parola ve iphone mi bul kapatmazsaniz cihaz elmada kaliyor. Bilginize...

Önceki mesaj

Resim

Hocam merhaba ip5 cihazımda iOS 8.1 kurulu Pangu8_v1.0.1 ile jailbreak yapıyordum ki yukarıdaki ekranda kalıyor. Sizce nedendir Parola iPhone Bul kapalı touch id yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

quote:

Orijinalden alıntı: senki

Hocam selam, gecmis mesajlarinizi goremedim ama iTouch, parola ve iphone mi bul kapatmazsaniz cihaz elmada kaliyor. Bilginize...

Önceki mesaj

Resim

Hocam merhaba ip5 cihazımda iOS 8.1 kurulu Pangu8_v1.0.1 ile jailbreak yapıyordum ki yukarıdaki ekranda kalıyor. Sizce nedendir Parola iPhone Bul kapalı touch id yok

Ben ilk denememde bu sekilde hata almistim. Daha sonra dfu moda alip sifirdan kurulum yapmistim. iPhone mi yeni bir iPhone olarak ayarladim ve guvenlikle ilgili ayarlari kapali duruma getirdikten sonra JB yaptim. Siz nasil bir yontem izlediniz? 8.1 e ota ile mi gecis yaptiniz, yoksa temiz bir kurulum ile mi?

• senki kullanıcısına yanıt
    OTA ile geçimiştim ama fenix hocamın tavsiyesi ile iki kere 8.1 dfu modda temiz kurulum yapıp yedeklemelerimi geri döndüm. Yedeklemeyi daha sonra dönersem bir sıkıntı olur mu. Yani sizin gibi yapsam.
  • beyler telefonu resetliyim dedim ama elmada kaldı? restpore etmeden kurtarabilirmiyiz ? telefon 5s 8.1 pangu ile Cydia kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 27 Ekim 2014; 0:54:07 >

Orijinalden alıntı: amonRa

beyler telefonu resetliyim dedim ama elmada kaldı? restpore etmeden kurtarabilirmiyiz ? telefon 5s 8.1 pangu ile Cydia kurulu.

Jb li cihaza ayarlar bölümünden sıfırla yapılamıyor elmada kalıyor cihaz, temiz restore atman gerek

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Tam uyumlu cydia geldi mi?

Malesef Hocam Beklemedeyiz Bizde Takibimizde :)

Benim sorunun çözümü usb 1.1 imiş. 1.1 olan porta bağlamışım ondan olmamış :/ Şimdi aynı porta bağlıyken restore etmeye çalıstıgımda farkettim. Usb 2.0'a taktım her şey tamam şu an.

ifile uygulamadan atıyor, hem kalora reposundaki, hem de bigbosstaki( satın aldıgım). zaten ikisi de aynı sürüm.
    winterboard ile enkelt neue kurdum. şimdilik sorun yok gibi. respring için winterboard kullanıyorum. (tema seçeneklerinden birinin tickini kaldır işaretle yapıp önceki menüden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 27 Ekim 2014; 3:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Tam uyumlu cydia geldi mi?

Malesef Hocam Beklemedeyiz Bizde Takibimizde :)

Benim sorunun çözümü usb 1.1 imiş. 1.1 olan porta bağlamışım ondan olmamış :/ Şimdi aynı porta bağlıyken restore etmeye çalıstıgımda farkettim. Usb 2.0'a taktım her şey tamam şu an.

ifile uygulamadan atıyor, hem kalora reposundaki, hem de bigbosstaki( satın aldıgım). zaten ikisi de aynı sürüm.
    winterboard ile enkelt neue kurdum. şimdilik sorun yok gibi. respring için winterboard kullanıyorum. (tema seçeneklerinden birinin tickini kaldır işaretle yapıp önceki menüden)

Alıntıları Göster
    cydia auto install with passcode fix and cydia screen size fix

cydia otomatik kurulumu şifre ekranı ve cydia ekran büyüklüğü hataları giderilmiş

V8

Kaynak

https://detalka.biz/forum/topic/97-kak-sdelat-dzheilbreik-ios-8x-s-pomoschiu-pangu/

Link

https://mega.co.nz/#!BwIDWYja!BRiDhY1Wg3M7aiqyV4JGvdpjkM8zzspSMPSD2Q73Y-I

Touch id and bootlop fix

http://www.jailbreaknation.com/pangu8-bootloop-fix-do-not-open-cydia-until-you-have-done-this

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAEMER -- 27 Ekim 2014; 9:43:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

beyler telefonu resetliyim dedim ama elmada kaldı? restpore etmeden kurtarabilirmiyiz ? telefon 5s 8.1 pangu ile Cydia kurulu.

Jb li cihaza ayarlar bölümünden sıfırla yapılamıyor elmada kalıyor cihaz, temiz restore atman gerek

reseti yanlış yazmışım. reboot etmek istedim. şimdi açılmıyor elmada kaldı

Orijinalden alıntı: BAEMER

cydia otomatik kurulumu şifre ekranı ve cydia ekran büyüklüğü hataları giderilmiş

V8

Kaynak

https://detalka.biz/forum/topic/97-kak-sdelat-dzheilbreik-ios-8x-s-pomoschiu-pangu/

Link

bunu yayınlıyanalar farklı bır grup mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

V8

Kaynak

Link

bunu yayınlıyanalar farklı bır grup mu ?

Fenix hocanın ilk sayfada yayınladığının yeni hatalardan giderilmiş sürümü.Farklı bir grup derken yine pangu jailbreak e ait 1.0.1 sürümlü araç kullanılıyor fakat bazı programcılar cydia ve diğer hataları düzelterek yeni bir sürüm oluşturmuşlar diyebilirim.

• Cydia çıkana kadar ve uyumlu tweakler çıkana kadar takip :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben biraz yabancıyım bu konulara da benim telefonuma jailbreak atmam için beklemek benim için iyimidir. Yani beklersem ileride daha kolay ve zahmetsiz atarmıyım.

• sufi42 S kullanıcısına yanıt
    Bekleyin.
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Hocam merhaba iOS 7.1.2 JB varken cydianın yedeğini almıştım openbackup ile daha çalışmıyor uygulama sizdeki repoların bi ss'lerini alabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOZ07

Hocam merhaba iOS 7.1.2 JB varken cydianın yedeğini almıştım openbackup ile daha çalışmıyor uygulama sizdeki repoların bi ss'lerini alabilirmiyiz.
    selam hocam acaba bilginiz dogrultusun da işe yarar tweak lerin hangisi oldugunu sayfanın başında yada burda yazarmısınız benim gibi bilmeyen arkadaşlara cok güzel yol gösterir saygılar
  • çok yakında mı çıktımı 8.1 ?
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.