Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar-Springtomize-Sayfalar ( Eğer gerek varsa Boyutlandır - aktif, Boyut Oranı girin örn %85)
    Sütunlar - 4 veya 5 kaç isterseniz
    Satırlar - 5 (5 simge yapmak istediğiniz için)
    Dikey Boşluk ve Yatay Boşluk ise Simge aralıklarını ayarlamak için gerek duyarsanız ayarlarsınız.
    Dock için ise yine Springtomize içinde
    Dock-Yine Boyutlandırmak isterseniz yukarıdaki gibi ayarlar var sonrasında da
    Simgeler - 5 veya 6 vs seçin
  • Arkadaşlar ben ekranı yan çevirdiğim zaman ekran dönmüyor. Bir ayarı varmı
    iPhone 6 plus 64 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Ayarlar-Springtomize-Sayfalar ( Eğer gerek varsa Boyutlandır - aktif, Boyut Oranı girin örn %85)
    Sütunlar - 4 veya 5 kaç isterseniz
    Satırlar - 5 (5 simge yapmak istediğiniz için)
    Dikey Boşluk ve Yatay Boşluk ise Simge aralıklarını ayarlamak için gerek duyarsanız ayarlarsınız.
    Dock için ise yine Springtomize içinde
    Dock-Yine Boyutlandırmak isterseniz yukarıdaki gibi ayarlar var sonrasında da
    Simgeler - 5 veya 6 vs seçin

Arkadaşım çok teşekkür ederim. Hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ip 6 var jb li bende plusdaki gibi ekreni dondurdum mu simgeler donsun istiyorum jbde oyle bi uygulama var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auafina47 kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlardan Ekran ve Parlaklık var ona girin orda Görüntü var onu standat olarak seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

hocam ayarlardan Ekran ve Parlaklık var ona girin orda Görüntü var onu standat olarak seçin
    ARKADAŞLAR İPHONE'DEN BİR UGULAMA SİLDİKMİ (APPSTORE İÇİN ) ONUN ARTIK DOSYASI KALIRMI YOKSA DİREK KALKAR MI ?
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    Hiç bir uygulama tamamen kalkmıyor. Bazı .log dosyaları, ayar dosyaları falan kalabilir. Bunları silmek için iFile ya da iCleaner kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Hiç bir uygulama tamamen kalkmıyor. Bazı .log dosyaları, ayar dosyaları falan kalabilir. Bunları silmek için iFile ya da iCleaner kullanabilirsiniz.
    WhatsApp güncellenmiş acaba güncellesek Whatsapp+ sıkıntı çıkarırmı fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Beyler hadi geçmiş olsun sorunsuz sürüm eklendi "Forecast (3.2.0-111k) "

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

reis yazı tipi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

WhatsApp güncellenmiş acaba güncellesek Whatsapp+ sıkıntı çıkarırmı fikri olan varmı ?

Alıntıları Göster
    8.1 jailbreak kullanıyorum. 8.1 ile restore edemez miyim 8.1.1 e yükseltmeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babay22

Hocam İmzalar Açık Direk Aynı Sürüme Restore Edebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

8.1.1 i hiç yüklemedim. şu an 8.1 Buna rağmen restore etmek istediğimde ileriki günlerde, illa ki 8.1.1 ile restore etmem gerekecek? Bu konuda biraz bilgisizim kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

quote:

8.1.1 i hiç yüklemedim. şu an 8.1 Buna rağmen restore etmek istediğimde ileriki günlerde, illa ki 8.1.1 ile restore etmem gerekecek? Bu konuda biraz bilgisizim kusura bakmayın.

Bende 8.1.1 Hiç Yüklemedim Yükleseniz Bile İmzalar Açık Olduğu İçin 8.1'e Geri Dönebilirsiniz,
    8.1.1'e Geçmeniz Elmada Kalma yada Donma Olursa O Zaman İcabına Bakarsınız :)
    Ama Zoraki Bir Şey Değil İlla 8.1.1'e Geçmeniz Hep Kalabilirsiniz 8.1'de Taa ki Bir Sorun Sıkıntı Çıkana Dek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombero

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ios 9 kadar jb geleceğini düşünmüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 8.1.1 Hiç Yüklemedim Yükleseniz Bile İmzalar Açık Olduğu İçin 8.1'e Geri Dönebilirsiniz,
    Ama Zoraki Bir Şey Değil İlla 8.1.1'e Geçmeniz Hep Kalabilirsiniz 8.1'de Taa ki Bir Sorun Sıkıntı Çıkana Dek :)

reis bu yazı tipinin adını biliyor musun
    &

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

quote:

quote:

quote:

reis bu yazı tipinin adını biliyor musun
    &

Alıntıları Göster
    Malesef Hocam Kalora Hocamız Yardımcı olacaktır :)

• quote:

working on GridSwitcher iOS8

hangi repodan indirdin dostum bende denedim hep safe moda düştü cihaz
  • benim sitede pangu nikinde üyelik almissin burda yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbay diye dolasıyonda bi alıntı yazamamıssın surdanhttp://www.abcforum.net/forum/jailbreak-amp-jailbreak-haberleri/15-ios-8-jailbreak-amp-cydia-ve-yapilisi.html
  • quote:

Güncellenen ve Yeni Çıkan Tweak'ler :

New: NoCCMediaControls8 0.0.1-2
    New: StopAlarm iOS 8 1.0.0
    New: WeatherFix8 1.0-1

Updated: akAuto3G 2.2.0-2
    Updated: Aria 1.1.4-1
    Updated: MyBias 1.0-2
    Updated: EASimulateTower 2.0-31
    Updated: EASimulateTowerLight 2.0-31
    Updated: Safari Downloader+ 3.2-1
    Updated: Australian BOM Weather+ 5.0.0-1

Weatherfix hangi repoda acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Bende ip 6 var jb li bende plusdaki gibi ekreni dondurdum mu simgeler donsun istiyorum jbde oyle bi uygulama var mi

IconRotator
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.