Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar zamanlı uçak moduna alabilen bir tweak yok mu acaba ?
    gece belirli saatte uçuş moduna alacak sabah belirli saatte eski haline dönecek.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi tekrar denedim dfu da güncelle butonu devre dışı direkt geri yükle var fakat aynı hatayı alıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
  • tsp7 kullanıcısına yanıt
    DFU modda Shift + Geri Yükle çalışıyor olması lazım acaba yanlış fw mi indirdiniz? Ben şuan deneme amaçlı 8.1.1 kullanıyorum, imzalar kapanmadan 8.1'e dönecem muhtemelen. Dönüş yaptığımda sizede haber veririm, nasıl döndüğümü anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 18 Kasım 2014; 11:45:52 >
  • BigBoss'un Kendi Reposunda Mevcut Free Olarak Yayınlandı :)
  • iH8sn0w yeni bir "iOS düşürme yöntemi" geliştirdi!
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hani nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

iH8sn0w yeni bir "iOS düşürme yöntemi" geliştirdi!

Hangi cihazlar icin hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nereye düşürmüş ? Yeremi

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

iH8sn0w yeni bir "iOS düşürme yöntemi" geliştirdi!

Hangi cihazlar icin hocam ?

Sanırım Belirli Cihazlar,
    Fakat Daha Yöntemini Söylemiyor Umarım Yakın Zamanda Yöntemi Yayınlanır,
    64bit Cihazlar İçin ise Bir Sonraki Jailbreakcon 'da duyurmayı planlıyormuş :)

Link :http://tools4hack.santalab.me/got-another-ios-downgrade-hack-ih8sn0w-20140917.html

Düşürme Yönteminde Başarılı Olduğu Cihazlar..

iPhone 4s (A5)
    IPhone 5 (A6)
    IPhone 5c (A6)
    iPod touch 5G (A5)
    iPad 2. (A5)
    iPad 3 (A5X)
    IPad 4 (A6X)
    iPad Mini (A5)

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Nereye düşürmüş ? Yeremi

Artık Yere mi Düşürmüş Yoksa Yazılım mı Onu Göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Bende ip 6 var jb li bende plusdaki gibi ekreni dondurdum mu simgeler donsun istiyorum jbde oyle bi uygulama var mi

IconRotator

İos8e yok mu

Hadi inşallah :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

quote:

Bende ip 6 var jb li bende plusdaki gibi ekreni dondurdum mu simgeler donsun istiyorum jbde oyle bi uygulama var mi

IconRotator

İos8e yok mu

iOS 8 için olanı yok mu arkadaşlar ?

• kaloranın reposundan yükledim. respring sonrası safe moda atıyor cihaz. sildim düzeldi. yokmudur baska bır yolu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19HBY34

quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

quote:

Orijinalden alıntı: 19HBY34

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Arkadaşlar Apcake Den ipa Dosyasını İndir diyorum yukardan indirdi Diyor Ama Ana ekrana gelmiyor

Kurman lazım üstüne tıklayıp,hem ben whatsapp ı apple store dan ındırdım cydıa dan da appsync ile de yükledim,cydıa dan whatspad i de yükleyince canavar gıbı oldu güncelleme de yapabılıyorumNeyıme gerek adam ıcıne bişiler atar bütün konusmalar gıder elaleme

Hocam ben çift hat kullanıyorum Aynı telefonda 2 Whatsapp Kullancam Üstüne Basıyorum İnstall diyorum yukarda Yeşin yazıyla installed diyor ama ana ekrana gelmiyor

İtools la kurmayı dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Safari download manager tarzı bi tweak var mı ya da safari downloander+ aynı işlevi mi görüyor ?

• Beyler birde intelliscreenX 8 ücretsiz full yükleyebileceğim bir repo var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

DFU modda Shift + Geri Yükle çalışıyor olması lazım acaba yanlış fw mi indirdiniz? Ben şuan deneme amaçlı 8.1.1 kullanıyorum, imzalar kapanmadan 8.1'e dönecem muhtemelen. Dönüş yaptığımda sizede haber veririm, nasıl döndüğümü anlatırım.

hocam gsm+cmda versiyonunu indirdim suan yukleniyor yanlız cihaz tr çıkışlı benim bildiğim tr çıkışlı olanlar gsm sürümü yükleniyor ama cihaz değişim cihazı amerika cıkışlı cihazmı verdierki bana acaba
  • tsp7 kullanıcısına yanıt
    GSM Amerika versiyondur iPhone 5.1 A1428 model diye geçer. Siz CDMA indirmelisiniz yani global versiyon, iPhone 5.2 A1429 olacak. Tabi iPhone 5 için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 18 Kasım 2014; 13:11:06 >
  • ipsw linki koymadığınıza göre gerekmiyor galiba, amerika çıkışlı jailbreaklı iphone 5 cihazı direk itunes'dan güncelle tuşuna basarak güncelledikten sonra pangui ile işlemleri yaparsam sorun yaşamam herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.