Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim milletin şu eski hayranlığını anlamak cidden güç. Yabancı forumlara bakarsanız iOS 6'yı geçin iOS 7 bile göremezsiniz. Adamlar güncelleme yapmak için can atıyor. Apple her yeni iOS sürümünde tonlarca iyileştirme ve özellik sunuyor kullanıcılara, millet hala iOS 6 diyor. Yani anlamıyorum ki iOS 8'in iOS 6'dan ne eksiği olabilir? Beğenmeyen görünüşünü beğenmeyebilir, özellik olarak arada dağlar kadar fark mevcut. iPhone 5 iOS 6 kullananlar var, o kadar ön yargılıyız ki sanki güncelleme yapılsa başmıza felaketler gelecek gibi konuşan arkadaşlar var. Tabi herkesin kişisel tercihidir isteyen yükseltir isteyen yükseltmez. Açıkçası Apple bize bu kadar imkan sunarken bunlardan faydalanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 12 Kasım 2014; 11:29:23 >
  • arkadaşlar,

Appsync sorunu ve Appcake de -999 hatası alanlar aşağıdaki repo yu cydia ekleyıp , appsync yukleyıp bu sorundan kurtulabılır...

http://yangapp.googlecode.com/svn/
  • selamlar arkadaşlar,
    internetten indirdiğimiz crack li uygulamaları atamıyorum cihaza. sanırım appsync desteklemiyor. bunu yapabilen varmı acaba aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgedeayni

selamlar arkadaşlar,
    internetten indirdiğimiz crack li uygulamaları atamıyorum cihaza. sanırım appsync desteklemiyor. bunu yapabilen varmı acaba aranızda?

bir yukarda mesajda yazmıştım...

arkadaşlar,

Appsync sorunu ve Appcake de -999 hatası alanlar aşağıdaki repo yu cydia ekleyıp , appsync yukleyıp bu sorundan kurtulabılır...

http://yangapp.googlecode.com/svn/
  • ender E kullanıcısına yanıt
    bu iyi oldu hocam sağolasın; doğru düzgün bir appsync bulamamıştım
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Appcake'in güya appsync gerektirmeyen güncellenmiş versiyonunda denedim iş görüyor.
  • Hocam lsweather tweakını kurdum dont pirate yazısı çıkıyor bunu fixlemenin bir yolu varmı acaba ?
  • CihanCerav kullanıcısına yanıt
    Hangi repodan kurdunuz? Ücretli tweak olduğundan. Farklı repolarda aramak lazım bir bakalım.
  • Ücretli olan repodan yükleyemem zaten diğer üç repodanda indirdim sonuç aynı
  • Cydia Substrate 0.9.5100 güncellendi.
  • İpad mini cihazımda springtomize 3 güncellemesinden sonra dock ta simgeler üstüste biniyor. Önce ki sürümde problem yoktu. Çözümü varmıdır ya da önce ki sürümü bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Cydia Substrate 0.9.5100 güncellendi.

Güncellenmesi Gerekti Zaten Güzel Oldu :)
  • Hocam Lsweather adlı tweakı yüklermisiniz bi bende dont pirate tarzı bi yazı çıkıyor bütün repolardan denedim sizdede olucakmı merak ediyorum ?
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Selam birsürü repo denedim kuruyor flash edip kapanıyor çalışan repo biliyormusunuz.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ma junior

arkadaşlar youtubedeki müzigi veya video yu mp3 gibi indirip dinleten veya telefonun müzik kısmına atabilen bir tweak varmıı lütfen yardım??

YoutubeToMp3 Fakat müzik kısımına atma fonksiyonu çalışır durumda değil kendi bünyesinde indirip dinleyebilirsin.

Hocam müzik atma fonksiyonu çalışıyor ben kullanıyorum

Hangi repodan indirdin acaba ? Bende çalışmıyor eror verip duruyor :)

Hocam tam bilmiyorum gerçekten

Pek anlamıyorum bu repo felan işlerinden

Ben youtubede bir kaç video izleyip o şekilde yapmıştım

Cydiada kurulu olanlar var ordan YoutubeToMp3 ü bul altında yazar hangi repodaysa onu söylemen yeterli birde hangi video izlediğin onuda linklersen sevinirim..

Hocam dediğiniz şekilde baktım repo bu çıktı apt.thebigboss.org

Youtube linkine gelcek olursak hatırlamıyorum

İphone youtubemp3 donwloder şeklinde aratmıştım en yüksek izleneni izlemiştim

Tesekkur ettim bende ordan indirdim ama extra ne yapiliyor bilmiyorum bi arastrayim bakalim cok saol. :)

Rica ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarcasticxx kullanıcısına yanıt
    dock bölümünde ters çevir özelliği aktif mi hocam? aktif ise deaktif edip öyle dener misin
  • vitaNera kullanıcısına yanıt
    Bütün ayarları kapatıp sadece simge sayısını 10 yaparak denedim. Yine de olmuyor.
  • auxo ve 360 battery pro' ya benzer stabil çalışan tweakler var mı ?
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    cok iyi olur hocam, ayrıca dün 2px temasını uyguladım fakat bazı ikonlar değişmedi şu şekilde. Ayarlara girdiğim zaman değişmiş gözüküyor ama ana sayfada eski haliyle gözüküyor nedir bunun sebebi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksahin -- 12 Kasım 2014; 12:33:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytak

auxo ve 360 battery pro' ya benzer stabil çalışan tweakler var mı ?

Daha Güncelleme Gelmedi Hocam Onlara :)
    Benzer Tweak Olarak Sadece Tage Var ..
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.