Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar repo.hackyouriphone.org daki AirBlue Sharing iphone 6 pls da çalışyor denedim ilgilenen arkadaşlara duyurulur :=)
  • Zyphros kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek ihtimalle yedekten kaynaklanıyordur, yedek kurmadan yemiz bir kurum yapmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

aynen tweklar de acayip derecede hızlı güncellenmeler var ama şöylede bi durum var ios 7.1.2 de candır ya 5s te

evet candir can olmasina ama bazi tweakler artik ios 8 istiyor
    @LugaL
    daha bir tane beta yayinlandi acaba final bu kadar erken gelirmi dersin
    su an cihazimda tum iatedigim ozellikler mevcut tweaklerle ama su resimdeki sorunsuz sekli yakalayamam daha diye gecmiyorum

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam ios8 de daha iyisinide yapabiliyosun gec sen bosver 7 sikinti yaratir artik :)
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaNera -- 12 Kasım 2014; 1:04:23 >

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Valla zaten yedeği yüklemeden tüm ayarları yapıpüstüne kuruyorum ama bilemedim artık neden olduğunu.
  • Arkadaşlar Yeni Geldi O kadar çok Şey Varki 38 Tane Özel Mesaj Var,
    Konuda da 25'e Yakın Mention Hepsi İle İlgilenemeyebilirim Ama Sorusu Olanları Cevaplayabilirim :)
    Eğer ki Cevaplayamadıklarım Olursa Affola :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 12 Kasım 2014; 1:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Arkadaşlar Yeni Geldi O kadar çok Şey Varki 38 Tane Özel Mesaj Var,
    Konuda da 25'e Yakın Mention Hepsi İle İlgilenemeyebilirim Ama Sorusu Olanları Cevaplayabilirim :)

Hocam online oyunlarda uygulama ici ucretsiz satin alma icin tweak var miydi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yazı stiliniz hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitaNera

quote:

Hocam online oyunlarda uygulama ici ucretsiz satin alma icin tweak var miydi acaba?

Kendin söylüyorsun dostum, server üzerinden satın almalarda hiçbir tweak işe yaramaz.

Mesela Dream League tarzı oyunlarda işe yarayan LocalIapstore var. Ama Clash of clans da yemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 12 Kasım 2014; 1:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Hocam acaba şu Denetim Merkezi problemi çözüldü mü? Mesela Wifi aktif olduğu halde Denetim Merkezinde pasif görünüyordu.

Hocam Aynı Durum Bende de Mevcut Ama Güncelleme İle Hallolacaktır Yada Tweak'lerden Bazıları Çakışıyor Olabilir Springtomize ile CCSettings'in Çakıştığı Gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Geç oldu ama tüm güncellemeler yapıldı .

Emeğine Sağlık Genelde Mentionlayayım Diyorum Atlamadan :)
    Haberdar Ediyorum :)
    Güncellemeleri Yapmana Sevindim Baya Uğraştırmıştır ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

hocam yazı stiliniz hangisi

Hocam springtomizeden ayarladim ben, simgelere girip fontlarda Noteworthy bold fontunu secmeniz gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Hocam bana iapfree lazım. Localiapstore bazı oyunlarda uyg içi satın almıyor. Nerden bulabilirim iapfree'yi

@iFenix siz birşey diyin hocam

Hocam Araştırmadım Daha iOS 8 Uyumlu Çıktı mı Yada Var mı Diye Ama Haberdar Edeyim Sizide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Yahu arkadaş verem oldum; bu 3. restore çekişim bugün! Bir tweakten midir nedir; telefona yedeği yüklüyorum jb den sonra; kapanıyor kapanış o kapanış; açana aşk olsun! Başına gelen var mıdır bu iş kimsenin benden başka; yoksa seçilmiş şanslı kişi ben miyim

safe moda damı geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksahin

Hocam bu temalar ipadde aynı uyumlulukta çalışır mı ?

Hocam İçeriğinde iPad 'de Yazıyorsa Geçerlidir Ama Nadirdir Uyumlu Olan Tema Ama Liste Atmıştım iPhone İçin iPad İçinde Liste Yapabilirim :)
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Localappstor yemiyor hocam :) bahsettigin tarzda online oyunlarda satin alma sunan bi tweak olsa harika olurdu aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam inanın fazla zaman ayıramıyorum eskisi gibi isten gücten güncellemeleri bile gecikmeli ancak ekledim o yüzden fenix kardeşimim bilgisi çok daha geniş

peki tesekkurler
    fenix kardes senin haberin varmi durum nedir?

Serif Valla Hocam En Son JB işini Çok Sıkı Tuttuklarını Biliyorum Hatta Beta Sürecinde Bile O Açığı Kapattıklarını Söylemişlerdi :)
    8.1.1 JB Gelir mi Derseniz PanGu Bu Elbet Bir Açık Daha bulacaktır Ama Biraz Zaman Alabilir,
    Yine de Karar Sizin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

Arkadaşlar repo.hackyouriphone.org daki AirBlue Sharing iphone 6 pls da çalışyor denedim ilgilenen arkadaşlara duyurulur :=)

Evet Bende Denedim Çalışıyor Ama Bir Süre Sonra Hata Veriyor Elbet İçeriğinden Bir Kaç kod Değiştirerek iFile Aracılığı ile Yapılabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitaNera

quote:

Flex Aracılığı ile Oyunlarda Alım Yapılabiliyor Ama Destekliyorsa :)
  • (Beta) IfFound² - Redone with Activator support for iOS 8
  • quote:

(Beta) IfFound² - Redone with Activator support for iOS 8

abi bu nedir google çevirdim ama oda anlamadı :)
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.