Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
446.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

iFunbox cihazı görmüyor bile hiç kullanamadım JB sonrasında

valla ben uzun zamandr ıfunbox kullanıyorum hıc görmedıgı olmadı bence ya usb yada kabloda bısı olabılır ,ifunbox 1.99 var ,ifunbox programını acında menuden ıfunbox classıc le ıpa yuklemesı yapıyorum,cydıa dan da openshsh yı yuklemenız gerekır cıhazla ırtıbate gecmesı ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

hocam size net bi sorum var. rica'lı soru daha doğrusu.

repo.biteyourapple.net
    repo.xarold.com

sağlıklı ve hızlı güncelleme olarak hangisini tercih edersiniz. çünkü bazı tweak'ler bazı repolarda doğru çalışmıyor. onun için sordum tercihinizi

Hocam repo.xarold.com Kullanmanız Çünkü Hızlı ve Seriler :)
  • ifile kaloradan yukluyorum ana ekrana atıyor sebep ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

ifile kaloradan yukluyorum ana ekrana atıyor sebep ne olabilir

Kurulum sonrası cihazı kapat aç yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

hocam ppsspp ile oyunlar akıcı bir şekilde çalışıyor mu acaba? ben ios 7'de yüklemiştim god of war'u ancak fps'si çok düşüktü ses de kısık kısık geliyordu, ios 8'de nasıl acaba?

Bununla ilgili bir video çekip yayınlayacağım. PPSSPP programını ilk kurduğunuz da standart ayarları ile God of war oynamak neredeyse imkansız. Ama birkaç ayardan sonra fps 30'a çıkabiliyor ve gayet akıcı oynanabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

Orijinalden alıntı: karagünlerim

quote:

Filza file manager tam sürüm.ifile alternatifi dosya yöneticisi,uygulama isimleri gösterme özelliği, müzikleri kütüphaneye import etme özelliği mevcuttur.kalora repoya ekleyebilir.uygulamayı yükledikten sonra açmadan cihazı reboot edin..

https://www.dropbox.com/s/sybdu60i6d0unuh/com.tigisoftware.filza_v1.4.5-3_iphoneos-arm_julioverne.deb?dl=0

Hocam Allah razı olsun nekadar teşekkür etsem azdır, sırf müzik çalara müzik atmak için jb yaptım bu iş için bridge yi bekliyordum. Filza file ile müzik çalara atabildim indirdiğim müzikleri. Tekrar teşekkür ederim.

güle güle kullan :)

Bir tesekkurde benden muzik icin cok isime yaradi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

hocam ppsspp ile oyunlar akıcı bir şekilde çalışıyor mu acaba? ben ios 7'de yüklemiştim god of war'u ancak fps'si çok düşüktü ses de kısık kısık geliyordu, ios 8'de nasıl acaba?

Bununla ilgili bir video çekip yayınlayacağım. PPSSPP programını ilk kurduğunuz da standart ayarları ile God of war oynamak neredeyse imkansız. Ama birkaç ayardan sonra fps 30'a çıkabiliyor ve gayet akıcı oynanabiliyor

Ben açıkcası beklerim öyle bir tutorial. Patapon oynuyordum ppsspp ile, gow da oynarım eğer oluyorsa. Şimdiden teşekkürler

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    HOCAM CYDİA'DAN Apple File Counduit 2 KURUN
  • klasörleri ios 6 tarzı yapabileceğimiz bir tweak var mı?
  • Güncellenen Tweak'ler :

Updated: CSwitcher 2.0.0-1
    Updated: LockGlyph 1.0.2-66
    Updated: NoMotion 1.0.7
    Updated: SpinSettings 0.0.1-80
    Updated: exKey 1.8.3-1
    Updated: CCQuick Pro for iOS8 1.0-2
    Updated: FB Unlimited Chat Heads 0.0.2-5
    Updated: handyDialer 1.4.1-1
  • Cydia Substrate 0.9.5101 Güncellendi!!

Güncelleme İçeriğinde Düzeltmeler :

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 12 Kasım 2014; 17:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karagünlerim

quote:

Filza file manager tam sürüm.ifile alternatifi dosya yöneticisi,uygulama isimleri gösterme özelliği, müzikleri kütüphaneye import etme özelliği mevcuttur.kalora repoya ekleyebilir.uygulamayı yükledikten sonra açmadan cihazı reboot edin..

https://www.dropbox.com/s/sybdu60i6d0unuh/com.tigisoftware.filza_v1.4.5-3_iphoneos-arm_julioverne.deb?dl=0

Hocam Allah razı olsun nekadar teşekkür etsem azdır, sırf müzik çalara müzik atmak için jb yaptım bu iş için bridge yi bekliyordum. Filza file ile müzik çalara atabildim indirdiğim müzikleri. Tekrar teşekkür ederim.

güle güle kullan :)

Bir tesekkurde benden muzik icin cok isime yaradi:)

sende güle güle kullan :)

• SALIGIA kullanıcısına yanıt
    Var da güncellenmesi gerekiyor

iOS 6 Complete for iOS 7
    iOS 6 Theme
    iOS 6 icons for iOS 7 Theme vs vs

• Alkaline nin (pilin)degişik temaları varmı üstad

• harika ya

şunu bi güncelleseler keşke ios 8 için

• Biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de anlatayım faydalananlar mutlaka olur :) Bridge tweak'i şu an çalışmıyor biliyorsunuz onun yerine Filza'yı indirin mesela MusicBox'dan müzik indirin Filza ile bulun yukardan düzenleye basın seçin mp3ü taşı diyin kopyalayacak. Sonra altta yıldız var ordan müzik kütüphanesine girin ona basınca şarkıyı import edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de anlatayım faydalananlar mutlaka olur :) Bridge tweak'i şu an çalışmıyor biliyorsunuz onun yerine Filza'yı indirin mesela MusicBox'dan müzik indirin Filza ile bulun yukardan düzenleye basın seçin mp3ü taşı diyin kopyalayacak. Sonra altta yıldız var ordan müzik kütüphanesine girin ona basınca şarkıyı import edecek.

Üstad nereye hangi dosya içine indiriyor

• Kalora Kardeşim Güncelleyebilirsin :)

CCQuick Pro for iOS8 - 1.0-2
    exKey - 1.8.3-1
  • ios 8.1 için fotoğraflardaki son silinenler klasörünü iptal edebileceğim bir ayar veya tweak mevcut mu?
  • Phone buzzer çalışmıyor. Alternatifi olan tweak adı neydi? Google ile aramada bulamadım :(
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.