Yüzbaşı
25 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 128 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;

Uzun zamandır giyilebilir teknolojileri takip ediyorum. Yakın zamanda da bir saat almaya karar verdim.

Eş zamanlı hem android hemde ios ekosistemini kullanan birisi olarak, neredeyse tüm incelemelere göz attım.

Başlıkta belirttiğim bu 2 saati kullanan kişilere danışmak istediğim önemli bir konu var.

Watch GT ve GT 2 arasındaki temel farklar nelerdir? Hem yerli hem de yabancı forumları okudum ama bu iki saatin detaylı bir karşılaştırmasına maalesef edrişemedim.

Anladığım kadarıyla temel fark saat üzerinden sesli görüşmenin GT2 de yapılabilir olması. Bunun dışındaki bariz farklara ulaşamadım?

Örnek olarak GT'ye yazılım güncellemesi sonrasında stres ölçme fonksiyonu geldi mi?
GT2 ile arasında 3 boyutlu amoled ekran haricinde donanımsal olarak ciddi bir fark var mı?

Zira bu soruların sonuçlarına göre karar verip ilerleyeceğim.

Şu anda piyasada çok az kullanılmış GT'leri 600-700 bandında alabilmek mümkün. 2 katı para verip GT2'yi almaya değecek bir fark varsa ona göre karar vereceğim

Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar
Değerli arkadaşlar, rc araçlara olan merakımdan çoktandır bir drone almak istiyorum lakin fiyatlar malum. 400tl civarı bütçe ile alınabilecek bilindik markalar içinde parrot mambo almaktansa AR 2.0 alayım diyorum.

Mantıklı mıdır, bu paralara alınıp kullanılır da iş görür mü yoksa başka alternatif çneriniz var mıdır?

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Değerli arkadaşlar,

110'luk bir 308 HDI almanın arifesindeyim. Buna mukabil, araca bir türlü karar veremiyorum. Birkaç araç belirledim kafamda. Bunlardan hangisini seçeceğim ile ilgili yardımınızı rica ediyorum.

1) 2008 308 1.6HDI 110HP 5 ileri manuel Premium paket. Araç full yetkili servis bakımlı ve temiz 80.000km.de

2) 2008 308 1.6 HDI 110HP Auto6r comfort paket. Yetkili servis bakımlı, hatasız ve 93.000km.de

3) 2012 308 1.6 HDI Access (muhtemelen 92hp) 63.000 km.de, hatasız.

Premium ve comfort arasında ses izolasyonu açısından ciddi fark var mıdır? 5 ileri manuel şanzıman 6 ileri manuele göre hızlanma ve tüketim açısından fark yaratır mı? 92hp ve 110hp arasında performans olarak ciddi fark var mıdır? 2008'lerin fiyatı 43.000TL civarı, 2012 ise 46 civarında.

Cevaplar için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
114.000 km dedir, Araç 2011 yılından beri tek kişi tarafından hususi kullanılmış olup tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Araç en dolu paket olup en ufak masrafı yoktur.
Hem evde hem iş yerimde kapalı garajda muhafaza edilmektedir.
6 airbag, Abs+Ebd, Blue&Me (Microsoft Bluetooth sistemi), USB girişi, Elektrokrom oromatik kararan dikiz aynası, dijital iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, karanlıkta kendiliğinden yanan farlar, elektrikli sürücü koltuğu bel desteği vb. tüm özellikler faaldir ve çalışmaktadır. Döşemeler bej rengi kadifedir ve hatasızdır.
Enjektörler, turbo, ön düzen fabrika kondisyonundadır, en ufak duman atma, üfleme vs. yoktur. Araç bulunabilecek en temiz ve bakımlı araçlardandır, istenen ustaya servise expertize sokulabilinir.

En son Nisan ayında 112bin km de Kartal ASF'de periyodik bakımı yapılmıştır. 4 lastiği sıfır Falken Ze914 serisi yeni alınmış olup 1.500km yapmıştır; ft.sı vardır iki sene garantilidir.
Yine Nisan ayında çizilmez Amerikan cam filmi uygulanmıştır, UV korumalıdır.
Detay iç temizliği yapılmıştır, döşemelerinde tavanında tabanında en ufak iz toz leke yanık yırtık yoktur içerisinde sigara hiç içilmemiştir.
Far ampulleri Bosch Plus 90 H7 ile değiştirilmiştir, silecekler yine Bosch markadır; hepsi garantili ftlıdır. Araç ile birlikte Evergreen marka kışlık lastikleri de verilecektir.

Araçta sigorta ile anlaşma sonucu rakamsız hasar kaydı olmasına rağmen değişen yoktur, açılan airbag yoktur; şasede ön takımda altta darbe yoktur. Aracın sağ önen çarpmasından ötürü kaputun sağ ucunda, sağ ön çamurluk ve kapıda boya vardır. Arka bagaj kapağının da sağ tarafı lokal boyalıdır. Tavanda direklerde, aracın sol tarafında sağ arka kapıda boya yoktur. Boyalı parçalarda yüzeysel boyadır.

Araç başında pazarlık mümkündür, telefonda mesajda son ne olur diye lütfen ısrar etmeyin.

Model yükselteceğimden satılıktır, takas yoktur.

Aatışa hazırdır borcu harcı yoktur.

Fiyat 32.000TL
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;

Bir kaç ay once aldığım TV'im ile ilgili bir sorum var, ne kadar kurcalasam da bulamadım; o sebeple LG servisten yardım isteyip de kendimi kanser edene kadar, buralarda cevap aramaya karar verdirm

Sorunum şu;

Benim bu TV'yi tercih etmemdeki en önemli etken, WEBOS'un internet performansı ve HTML destekli sitelerden sorunsuz film izleme imkanıydı.

Apple TV'den ya da bilgisayar bağlayarak film izleme seçeneklerindense; aklıma estiğinde TV'nin kendi browser ı üzerinden, arzu ettiğim bir filmi izliyorum zaman zaman.

Lakin, filmi tam ekran yaptığım zaman, görüntü alttan-üstten kırpılarak tam ekran oluyor. Dolayısı ile altyazılarda kayıp yaşanıyor.

TV'nin görüntü boyutu ayarlarından tutun da browser ın yakınlaştırma ayarlarına kadar kurcaladım ancak bir çözüm elde edemedim.

Bu problem yaşayan ve ya çözümünü bilen arkadaşlar el atarsa çok memnun olurum.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 6S için JB ne kadar stabil, işlemci vs yeni olduğu için kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Arkadaşlar merhaba;

8.3 imzaları kapandı mı; kapanmadı ise 8.3 ile JB yapmak mı şu anda daha sağlıklı yoksa 8.4 JB'de aynı verimlilikte çalışıyor mu, bilgi verebilirseniz sevinirim.
Arkadaslar M8 ile Philups 6907K cihazimda video oynagamiyorum. Farkli formatlar denedim, lakin sonuc alamadim. Resim ve mp3 paylasiminda soeun yok ancak ekran paylasma ve video maalesef olmuyor. Bu sorun ile ilgili bir cozum bulamadim arastirdigim kadariyla. Yardim edersebiz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar

Ana konulara yazmıştım ama cevap gelmedi, sanırım mesajların arasında kaynadi

Şöyle ki, çoktandır android ile haşır neşir olamdigimdan sanırım paslanmisim. Bugün kullanmaya başladığım M8 inde ki muhtemelen her android cihazda bu yasaniyor dur, bir dosya downloadetmek ızdırap oluyor . Ne banner lar duruyor, onlar dursa tar dosyaları inmiyor. Bunları ne ile asabilirim android in yeni sürümü ile ilgili bir konu mudur bu?
Bugun denk geldim, Pangu ios 8e jb yayinlamak icin Apple in 8.1 final surumunu yayinlamasini bekliyormus; bekleyenler icin haber vereyim dedim

Daha onceden paylasildiysa da ben goremedim, affola...

Kaynak, evad3rs:

http://www.evad3rs.net/2014/09/jailbreak-81-utility-tutorials.html?m=1
Hakkında
Meslek: Sales Strategies & Development
Forum İkinci El İmzası:
Yok imza mimza...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 966
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 6.021 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.