Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • How to install whatsapp beta (2.11.14.121) on jailbroken iphone (6+)

I'm new here so I hope this is posted in the right section. I'f found a way to install whatsapp beta on my iPhone 6+ without installing it from a Chinese website or by having a registered UDID. This is how it works:

1- Jailbreak your iPhone and install Appsync unified and Appcake
    2- Download whatsapp here:
    https://www.dropbox.com/s/1rvuqok3bzu5d5h/WhatsApp.ipa?dl=0

3- SSH into your iPhone using Cyberduck (if you're using a Mac)
    4- navigate into /var/mobile/Media/AppCake/Imported
    5- import the whatsapp.ipa file
    6- open AppCake on the iPhone, go downloads and tap the imported section.
    7 -install whatsapp and become a happy iPhone 6+ user :-)

• iFenix kullanıcısına yanıt
    hocam çok sağol ya :) dünden beri bu whatsapp beta'yı kurmak için kıvranıyordum. hızır gibi yetiştin sağol
  • ovozsan kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var bunu çözen varmı ? ben ekran gidince home + power basıyorum yeniden başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Arka plandaki uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan Purge ve SlideToKill7 gibi güncel bir uygulama var mı şu an iOS 8 için? Ben bayağı bir baktımda bulamadım.

Ayrıca iPhone 4S ve 5 sahipleri mutlaka Pangu Untether 8.0-8.1 0.3 güncellemesini yapsın. Isınma ve şarj problemi çözülüyor.

Ccsettings ile kapatiyorum arkaplandakileri belki isine yarar hocam...

Eyvallah hocam ben FlipControlCenter kullanıyorum maalesef şuan uygulama kapatma yok. CCSettings bildiğim kadarıyla son güncellemesi ile (0.0.6-99) bayağı stabilleşti bir deneyeyim :)
  • merhaba. kolarodan vshare kurdum ama uygulumadan atıyor bi çözümü varmı
  • bende aynı sekılde yapıyorum. son ekledıgım tweaklerı sıldım sorun duzeldı.

su programlar ios 8.1 e gore stabıl olsa da rahatlasak.
  • quote:

Arka plandaki uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan Purge ve SlideToKill7 gibi güncel bir uygulama var mı şu an iOS 8 için? Ben bayağı bir baktımda bulamadım.

Ayrıca iPhone 4S ve 5 sahipleri mutlaka Pangu Untether 8.0-8.1 0.3 güncellemesini yapsın. Isınma ve şarj problemi çözülüyor.

Sicarius kalora repoda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Sicarius kalora repoda

Eyvallah hocam sağolun bakıyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

hocam çok sağol ya :) dünden beri bu whatsapp beta'yı kurmak için kıvranıyordum. hızır gibi yetiştin sağol

Whatsapp betanın normal whatsapptan farkı nedir hocam?
  • Hocam senin repoda bazen böyle bir sıkıntı oluyor haberin var mı bilmiyorum, kullanımı pek etkilemiyor.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • iOS 8.1 jb yaptığımdan beri WİFİ SORUNU YAŞIYORUM. Çözümü nedir acaba bilen var mı?

• Activatorde sorun var durum cubugu hizasında sağa yada sola parmağımı çektiğimde otomatik kapanıyor ekran
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Onun yaptığı işi yapan yani dock Bölümü'ne program gömme olayı yani, onu başka Türlü yapabileceğim bir tweak varsa Söyler misin

• Updated: IconSupport 1.9.4-2 (Development)
  • minion rush için hack arıyorum var mı tweakler'de. Biteyourapple'dan yaptım oyun açılmadı. Başka hile önerisi olan var mı
  • harunyasr kullanıcısına yanıt
    Yeni özellikler, yeni sürüm. Daha ne olsun.
  • tam aynı seyı ben yazacaktım. neden kaynaklanıyor bu @Kalora hocam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

InfiniDock çalıştıramayan arkadaşlar aşağıdaki linkten IconSupport .deb dosyasını yüklesinler:

https://www.dropbox.com/s/jeuvi5s8flfodjb/iconsupport.deb?dl=0

sonra kalora reposundaki InfiniDock tweak'ini yükleyebilirler. iOS 8.1'de sorunsuz şu an.

Hocam yükleme işlemini nasıl yapacağız? iPhone'dan dosyayı iFile ile açıp Installer seçeneğini mi işaretleyeceğiz yoksa pc'den mi indireceğiz?

• Uyumsuz bir tweak yükledim, telefon safe moda atıyor, nasıl düzeltebilirim.
  • safe mode cydiadan o tweakı kaldırıp yeniden acildiginda duzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.