Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
440.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Olur mu hocam. Ben de 50 Mbit bağlantı var ve oradaki bir kaynak tam hız veriyor.

Baktım. Kaynak site uploadw. Uploadw olan linkle oldukça hızlı. İndirirken birçok download seçeneği gösteriyor. Hiçbirine dokunmayın. 10 saniye süre sayıyor sonra sürenin olduğu yerde download seçeneği çıkıyor. Oraya dokunup indirin.

Hocam burada ekleme yapayım. Appcake uygulamasını kurduktan sonra Appcake'i kullanmak zorunda değilsiniz. Appsync içinde geldiği için başka kaynaklardan da sorunsuz kurulum yapabiliyorsunuz. Yani Appcake'i kurup Vshare kullanmaya deva medebilirsiniz.

Ben Vshare'dan indirme yaptım 2 tane kur dedim hata verdi ikisi de
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    O zaman Appcake'i dediğim kaynaktan bir deneyin. Vshare kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

Ekleme: Bir de unutmadan ekleyeyim. Appcake'te import özelliği var. Uygulama da indirilenler kısmında üstten en sağdaki seçeneği seçerseniz size dosya yolu gösteriyor. SSH kurarsanız WinSCP ile oraya bilgisayardan dosyaları atıp yükleyebiliyorsunuz. Vshare'in sitesinden bilgisayara indirip oradan da yükleyebilirsiniz. Ben kablosuz ağ üzerinden oraya atıp yüklüyorum uygulamaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 2 Kasım 2014; 13:46:49 >
  • Pangu yu indirdim ama programı açtıktan sonra initializing please wait kısmında takılı kalıyo ilerlemiyo jailbreak kısmına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janish

Sanırım JB iyice oturana kadar beklemek şart :)

Aynen Hocam Biraz daha Beklemede Kalın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

O zaman Appcake'i dediğim kaynaktan bir deneyin. Vshare kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

Teşekkürler yine de :) Şu Bridge tweaki çalışsın aslında başka bir şey istemiyorum :D Bir de LinkTunes
  • ozgur kullanıcısına yanıt
    iTunes'un son sürümü kurulu mu? Parmak izi özelliğini ve kilit açma kodunu devre dışı bıraktınız mı?
  • dbmaster kullanıcısına yanıt
    Öldürdün benide gülmekten Allah da seni güldürsün emi
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Evet son itunes i indirdim antivirüs programını devre dışı yaptım daha telefonu bağlamadan önceki kısımı geçemiyorum ki.Telefon 5 ve kilit açma kodum açık değil bide ios 8 e geçtim jb yapmam şart activator süz kullanamam telefonu
  • ozgur kullanıcısına yanıt
    Bazı dosyalarda sorun oluyor neden bilmiyorum. Benim indirdiğim adresi veriyorum bir de buradan indirip deneyin.

https://mega.co.nz/#!PE1iWDbC!I5AuPbmRJE9gHFtrhcEkF61W0Ibz7ucwNbtJvCpEYjE

Dosyayı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Bir de jailbreak yaptıktan sonra Cydia'dan kurduğunuz paketlerin iOS 8 için uyumlu olmasına dikkat edin. Ben birçok repoda iOS 8 için uyumlu olmayan sürümler gördüm ve tek tek bakarak uyumlu olanları bulup kurdum. Eğer uyumsuz bir paket kurarsanız telefon elmada kalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 2 Kasım 2014; 14:04:13 >
  • InfiniDock çalıştıramayan arkadaşlar aşağıdaki linkten IconSupport .deb dosyasını yüklesinler:

https://www.dropbox.com/s/jeuvi5s8flfodjb/iconsupport.deb?dl=0

sonra kalora reposundaki InfiniDock tweak'ini yükleyebilirler. iOS 8.1'de sorunsuz şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 2 Kasım 2014; 14:15:15 >
  • cihaz şarja takıldıgı zaman bır sure sonra ekran gelmıyor. cok uzun sure beklıyorum ya gelıyor yada bılgısayara baglayıp ıtools la reset atıyorum
  • Arka plandaki uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan Purge ve SlideToKill7 gibi güncel bir uygulama var mı şu an iOS 8 için? Ben bayağı bir baktımda bulamadım.

Ayrıca iPhone 4S ve 5 sahipleri mutlaka Pangu Untether 8.0-8.1 0.3 güncellemesini yapsın. Isınma ve şarj problemi çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 2 Kasım 2014; 14:13:31 >
  • bu konuların yabancısıyım, elimde bir adet iphone 5s var, arabistandan alınma ve facetime kapalı, bunu nasıl açabilirim bir kaç yerden kuduğum kadarı ile jeilberg ile açılıyormuş ama nasıl yapılacağını bilmiyorum

blen arkadaşların adım adım nasıl yapılacağını anlatmasını istirham ediyorum
  • Fiveicon calısıyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vshare i kurabilen var mi bende indirirken hata veriyor kuramiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gündür sorunsuz kullanıyorum ama bu gunden beri cihaz kendi kendine safe moda geciyor yardım ltfennnnn
  • @kalora
    Arkadaşım kolay gelsin
    Senin repo'da olan quickdo tweak'i aktivasyon kodu istiyor satın almamız mı gerek? Cracki varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Evet kardeşim dediğini yaptım appcake deki sorun ortadan kalktı. Teşekkürler

rica ederim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

InfiniDock çalıştıramayan arkadaşlar aşağıdaki linkten IconSupport .deb dosyasını yüklesinler:

https://www.dropbox.com/s/jeuvi5s8flfodjb/iconsupport.deb?dl=0

sonra kalora reposundaki InfiniDock tweak'ini yükleyebilirler. iOS 8.1'de sorunsuz şu an.

IconSupport Güncelleme İle Daha da Tweak Kapsayacaktır :)
    Bu Arada Bilgilendirme için Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Arka plandaki uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan Purge ve SlideToKill7 gibi güncel bir uygulama var mı şu an iOS 8 için? Ben bayağı bir baktımda bulamadım.

Ayrıca iPhone 4S ve 5 sahipleri mutlaka Pangu Untether 8.0-8.1 0.3 güncellemesini yapsın. Isınma ve şarj problemi çözülüyor.

Ccsettings ile kapatiyorum arkaplandakileri belki isine yarar hocam...

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.