Şimdi Ara

İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
7.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Orijinalden alıntı: piocu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

O zaman ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Hocam bu konuyu anlamayacak bir şey yok ios7'de Hücresel Veri etkinleştirme ve 3G etkinleştirme olmak üzere 2 seçenek vardı, 3G etkinleştirmeyi kapatıp Hücresel Veri etkinleştirme açık kaldığında EDGE devreye giriyordu.

Şimdi ios8'de iphone 5 ve üzeri modellerde tek seçenek halinde duruyor sadece Hücresel Veri etkinleştirme var, Hücresel Veri'yi açtığımızda 3G'de açılıyor eğer 3G çekmeyen bir yerdeyseniz EDGE'e geçiyor, Hücresel Veri'yi kapattığınızda 3G'de kapanıyor.

Yani ios8'de 3G'yi sürekli kapalı tutup sadece EDGE'i açmak mümkün değil.

Burada 3G kapanmıyor diyen arkadaşların demek istediği olay bu, onlar şarj'ın az olduğu durumlarda 3G'yi kapalı tutup EDGE ile devam etmek istiyorlar.

Anladım. O zaman yüklüyorum arkadaşım teşekkür ederim

Hücresel veriyi kapatınca 3g şebeke kapanmaz sadece internet bağlantısı kapanır. Ayrıca istesende artık internette gezinirken asla 2g edge bağlantısına geçemezsin , whatsapp ile mesajlaşırken bile 3g internet bağlantısı kullanmak zorunda kalırsın.Kısaca pilin çok daha hızlı biter. 3g hızlı bağlantı genelde video izlerken veya dosya indirirken işe yarıyor diğer basit işlerde 2g yeterli geliyor.

3g şebeke kullanmak başka birşeydir , 3g üzerinden internete girmek başka birşeydir. DAha önce dediğim gibi bu sitede bilende yorum yapıyor bilmeyende

Yazdığını yüklemeye başlayınca gördüm :( Bakalım bende deneyerek göreyim İos 8 i :)

Peki memnun kalmazsam şimdilik geri dönüş var mı ?

Kendi düşen ağlamaz ben daha önce uyarmıştım Geri dönüş hakkında pek bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu konuyu anlamayacak bir şey yok ios7'de Hücresel Veri etkinleştirme ve 3G etkinleştirme olmak üzere 2 seçenek vardı, 3G etkinleştirmeyi kapatıp Hücresel Veri etkinleştirme açık kaldığında EDGE devreye giriyordu.

Şimdi ios8'de iphone 5 ve üzeri modellerde tek seçenek halinde duruyor sadece Hücresel Veri etkinleştirme var, Hücresel Veri'yi açtığımızda 3G'de açılıyor eğer 3G çekmeyen bir yerdeyseniz EDGE'e geçiyor, Hücresel Veri'yi kapattığınızda 3G'de kapanıyor.

Burada 3G kapanmıyor diyen arkadaşların demek istediği olay bu, onlar şarj'ın az olduğu durumlarda 3G'yi kapalı tutup EDGE ile devam etmek istiyorlar.

Hücresel veriyi kapatınca 3g şebeke kapanmaz sadece internet bağlantısı kapanır. Ayrıca istesende artık internette gezinirken asla 2g edge bağlantısına geçemezsin , whatsapp ile mesajlaşırken bile 3g internet bağlantısı kullanmak zorunda kalırsın.Kısaca pilin çok daha hızlı biter. 3g hızlı bağlantı genelde video izlerken veya dosya indirirken işe yarıyor diğer basit işlerde 2g yeterli geliyor.

3g şebeke kullanmak başka birşeydir , 3g üzerinden internete girmek başka birşeydir. DAha önce dediğim gibi bu sitede bilende yorum yapıyor bilmeyende

Yazdığını yüklemeye başlayınca gördüm :( Bakalım bende deneyerek göreyim İos 8 i :)

Kendi düşen ağlamaz ben daha önce uyarmıştım Geri dönüş hakkında pek bilgim yok.

@Real Madrid nickli arkadaş çok kesin yazınca yüklemeye geçtim. Şu an yüklendi ancak evde 3G yok bu olayı anca yarın deneyebilirim. Denedikten sonra birinizin kulakları fena çınlayacak onu belirtmeden geçemeyeceğim

• mylove kullanıcısına yanıt
    Ben söylediklerimin arkasındayım.

Daha dün mesela gece acil evden çıkmam gerekti şarjım çok azdı ve internet lazımdı, %10'a kadar hep açıktı, sonra internete gireceğim zamanlarda aç kapa yaparak %2'ye kadar kullandım interneti sonra kapattım ve 30-45 dakika arası sonra eve gittiğimde telefon hala açıktı.

3G şebeke açık iken %2'de 10 dakika bile kaldırması imkansız.
  • arkalar boş verin de bize telefonda lte var yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Piocu arkadaşımızın yazdığı doğru. Evde bir yerde 3G 2 diş çekiyor, hücresel veriyi açtığımda anında 3G yazıyor, hücresel veriyi kapattığımda ise yine 2 diş çekiyor :( defalarca denedim aynı şeyler oluyor!

@Real Madrid arkadaşım ezbere konuşma ile olmuyor işte yaktın beni umarım geri dönüş vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SS atarmısın.
  • quote:

SS atarmısın.

Şu an cepten fotoğraf ekleyemiyorum! Biraz daha deneyeceğim olmazsa bilgisayardan deneyeceğim.

• 3G tek diş çekerken yakaladım. hücresel veriyi açtığımda anında 1 dişde 3G yazıyor, hücresel veriyi kapattığımda ise yine 1 diş çekiyor :( defalarca denedim aynı şeyler oluyor!

İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 20 Eylül 2014; 1:08:27 >

O 3G değilki GSM şebekesi.
  • quote:

O 3G değilki GSM şebekesi.

Falamı baktın nereden biliyorsun! Ayrıca Hatamı kabul etmem diyorsun yani dimi!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya mesele 2g 3g 4g meselesi değil İphone 5 ve 5s te kullanılan pilin azlığıdır. Burda birbirinizi yemenize yok 3g kapatılmıyor ya internetini kapatırsın yada 3g ağını kullanırsın.

Apple o özelliği geri getirmez bekleyenler boşa beklemesin. Zaten 3g hep açık kalsın bizde isteriz fakat adam gibi bir pil koysunlar. Bundan 9 ay once pil yüzünden ip5 imi

satıp pili gerçekten iyi giden android telefon aldım 3g mi edge mi neymiş unuttum herzaman açık hatta konum servisi wifi bile hep açık. Android sistemi iyimi tabiki iosla

kıyaslanamaz bile ip6 ve ip6+ pil yüzdeleri gelince durum daha iyi anlaşılır. 5 ve 5s kullanıcıları içinse Şarjlı kılıf önerisinden başka diyeceğim hiçbirşey yok.
  • KESİN BİLGİ--> 3G Kapatilabiliyor nasil olacaginida anlatayim operatorun servisini indiriyorsjnuz ve 3G yi oradan kapatip acabiliyorsunuz.. App indirmek istemeyenler ise kisa mesaj ile yapabiliyorsunuz ama sms numaralarini hatirlamiyorum.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sikayet olduguna gore demekki öyle amacim yardimci olmak ayrica birader sen konusma tarzina bi cekiduzen ver insanlarin duzeltmesine izin vermek zorunda kalma sonra canin yanar haberin olsun..

• Sen kendini ne zannediyorsun da bana konuşma konusunda akıl verip tehdit ediyorsun ?
    Konuşmayı senden öğrenecek yaşta değilim.
  • Sonuç yok yani..?

• ilk güncellediğimde ios8'i hücresel veri kapalıyken ilk başta çekmiyordu ondan sonra bir şeyi onaylıyor musun deditelefona bastığımda 80 kuruş ücret aldı. hücresel veri kapalıyken zannederim 2g çekmeye başladı. full çekiyor evde. hücresel veriyi açtığımda 3g oluyor otomatikmen. lte'yi açmadım zaten uyumsuz yoksa lte başladı kardeşimin telefonundan nokiadan biliyorum lte(h) ile bağlanabiliyor. şimdilik hücresel veri kapalı çözümü var. iyi ki telefon görüşmeleri için 3g'yi açık bırakmıyorlar. hücresel veri kapandığında 3g yazmıyor. siz de durum ne? (avea) tam çektiğine göre 3g olduğunu düşünmüyorum. avea 3g tam çekmiyor evlerde diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 20 Eylül 2014; 10:26:06 >
  • Apple niye bole aptal bisey yapmis

sarji iciyor zaten telefonlarinin sarji az gidiyor millet nasil internetr grcek simdi ne guzel onceden edge ile whatsappda takilirdik gereksiz hizla simdi bos yere sarjimiz gitcek whatsappta

• İmzalar hala açık ios 7 ye geri dönün ben döndüm şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

arkadaşlar iphone 4s de ilk çıktığında 3g kapatma seçeneği yoktu.daha sonraki güncellemeyle o seçenekte geldi.belki sonraki güncellemeyle bu sorun düzelir

Kastınız ios7 sanırım...benim hatırladığım ios7 çıktığında bütün iphone'lar aynıydı;tamamında "3g'yi etkinleştir" seçeneği hep vardı...

yok hocam dediğim ios 5ti.ben 4s i türkiyede ilk çıktığı gün almıştım.apple 4s e 3g kapatma seçeneği koymamıştı.birçok yerde siri yüzünden falan diye söyleniyordu.fakat 1 ay kadar sonra güncellemeyle 3g etkinleştirme 4s lerede gelmişti.abd de buradan 2 ay önce çıkıyordu o zamanlar iphone.yani güncelleme 2,5-3 ay sonra çıktı ve 3g kapatma seçeneği geldi.tahminim ios 8dede böyle bir durum olabilir.

• Uçak moduna alsakta mı kapanmıyor bu 3g'ler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.