Şimdi Ara

İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
7.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben İPhone 4s güncelledim 3g olayında bir sıkıntı yoktu benım telefon 8 gb modeli o yüzden yer sıkıntısı oluyordu. Zaten 4s e kurmanızı hiç tavsiye etmiyolar dün imzlar açıktı 7.1.2 ye döndüm. İmzalar hala acıksa 7.1.2 ye dönün kurtulun.
    Nasıl döneceğiniz hakkında konu açtım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97490511/f_//tm.htm#97528131
  • Tıp öğrencisiyim, sabah 8,30 ile akşam 17.00 arasında staj görüyorum. Staj grubu olarak birbirimizden haberdar olmamız, hoca bir kişiye şurada olun dediğinde hepimizin olması gerekiyor. Biz de en basit çözüm olarak Whatsapp'tan grup açtık oradan haberleşiyoruz.
    Benim telefonumun şarjı 3G ile bu kadar saat dayanamayacağı için ve sürekli internete bağlı olmam gerektiği için 3G'yi kapatıyorum. Yalnızca internette gezineceğim zaman 3G'yi aktifleştiriyorum. 3G'yi kapatmayın ne demek nasıl bir mantığınız var? Saat 2'de telefonumuz şarjı bitip kapansın mı?
    Ha şarj 15 saat gitse ben de sürekli 3G açık kullanırım ama iphoneda öyle olmuyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Kardeşim peki Apple dan bir işaret var mı küçük bir güncelleme ile vesaire ekleme umudu?

Apple ios 9 da yenilik olarak 3g kapatma seçeneğini tanıtacak. Ve apple dünyayı bir kez daha teknolojiye boğmuş olacak : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm.
    Operatörün kendi uygulamasında (benim avea uygulamada profilde ) 3g yi aktifleştirme kapama var. Diğer operatörlerin uygulamalarında varmıdır bilmiyorum ama *100# gibi operatör ayarların yapıldığı bişide vardı ondada açılıp kapanabilir. İlk başta kulağa uzun bir meseleymiş gibi gelebilir ama yegane çözüm budur arkadaşlar be max 10 -15 sn de yaparak en az 3-4 saatlik bataryayı kurtarabilirsiniz :) tabi telefonda internetiniz açık kalacak telefon şebekeye normal bağlanmaya çalışacak fakat şebeke 3g desteğini o an vermediği için aktif destek 2g edge den devam edecek.
     İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4s'te bahsedildiği gibi bir problem yok bu konuda, lte yazan yerde yine 3g yazmaya devam ediyor.

Ama diğer modeller için bu yönde bir adım atılması gerçekten ilginç olmuş. İlk güncellemeyle birlikte çözüleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxxf

Çözüm.
    Operatörün kendi uygulamasında (benim avea uygulamada profilde ) 3g yi aktifleştirme kapama var. Diğer operatörlerin uygulamalarında varmıdır bilmiyorum ama *100# gibi operatör ayarların yapıldığı bişide vardı ondada açılıp kapanabilir. İlk başta kulağa uzun bir meseleymiş gibi gelebilir ama yegane çözüm budur arkadaşlar be max 10 -15 sn de yaparak en az 3-4 saatlik bataryayı kurtarabilirsiniz :) tabi telefonda internetiniz açık kalacak telefon şebekeye normal bağlanmaya çalışacak fakat şebeke 3g desteğini o an vermediği için aktif destek 2g edge den devam edecek.
     İos 8 3G istenildiğinde kapatılıyormu bilgilendirmesi

Bende Avea kullanıyorum ama Bu sistem bende tam olarak çalışmıyor! 3G açıkken kapatılıyor ama kapattıktan sonra 3G açmak için işlem yapıyorum ve kayda alınmıştır tarzında bir mesaj geliyor ama saatler geçiyor ama 3G açılmıyor! Sizdede böylemi ? bilmiyorum ama konu ile alakalı Avea'ya şikayette bulundum henüz dönüş olmadı!!

• problem artyk çözüldü 1 tesekkur yeterwww.gevey.com.br/nano4g/ girin yinstall deyin ve menude o yuklenen simgeye girin open dersekiz edge close derseniz 3g aktif olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: coke019

problem artyk çözüldü 1 tesekkur yeterwww.gevey.com.br/nano4g/ girin yinstall deyin ve menude o yuklenen simgeye girin open dersekiz edge close derseniz 3g aktif olucak

Evet arkadaşım sorun çözülmüş gözüküyor. Konuya Türkçe anlatımlı bu linki ekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97716248

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.