Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 8.3 8.4 jb youtube video indirici cercube

Arkadaslar basarili video indirici xarold reposunda cracklisi mevcut calisiyor bendeki 8.4 dedim sorun yok indirin bulimsun indirceginiz videoyi acin downloadi tiklayin kaliteyi secin indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.3 ün imzaları ne zaman kapanır arkadaşlar tatildeyim indirme şansım hiç yok.

• Ya bu restarting device please wait yazısı kaç defa geliyor?
    3 oldu bende %20 de kaldı kapanıp açılıyor cihaz,itunesi falan da sildim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThingBlue

Ya bu restarting device please wait yazısı kaç defa geliyor?

4 defa gelmedi lazim itunes surumun kac ios 8.4 taig 2.3 ile jb yap

• quote:

Orijinalden alıntı: sadolayn

quote:

O taig sürümleri ne ayak hocam ya?Neye göre belirleyeceğiz hangisini indireceğimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Arkadaşlar ilginçtir ben yeniden jb yaptım. Şarj durumu anormal derecede iyileşti. Temiz kurulum yapmadan önceki jb de ısınma ve çabuk şarj bitmesi sorunu vardı. Mecburiyetten temiz restore yapıp yeniden jb yaptım . telefon şu an fazla iyi oldu
    Yüklediğim tweakler fotoğrafta. Kullanım süresini de attım. Ne kadar yoğun kullandığımı kullanım ve bekleme süresine bakarak anlayabilirsiniz. Safariden video izleyip indirdim çoğunlukla. Değerlerde bi yanlışlık yok çünkü şarjdan aldığım saatle uyusuyor.
    Sanırım bi daha ne sürüm yükselticem ne başka bişey
    Telefon tek kelimeyle mükemmel şu an
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

springtomize 3 varsa onu kaldir oyle temayi yukle sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadolayn

quote:

O taig sürümleri ne ayak hocam ya?Neye göre belirleyeceğiz hangisini indireceğimizi

Iosun versiyoni kac taig in salakca is yapmasi bir jb yi stabil cikaramadilar surum ustine surum piuasaya surduler sen taig sayfasindan en son surumu indir jb yap

• Leame En Temiz Nasıl Kurulum Yapmalıyız Seninkisi Gibi Rahat Rahat 8,3 Airblue felan kullanabilmek icin Cihazi Yeni Appstoreden Garantiden Ekran Cıt Cıt ı Değiştirdik:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallapoli

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Arkadaşlar ilginçtir ben yeniden jb yaptım. Şarj durumu anormal derecede iyileşti. Temiz kurulum yapmadan önceki jb de ısınma ve çabuk şarj bitmesi sorunu vardı. Mecburiyetten temiz restore yapıp yeniden jb yaptım . telefon şu an fazla iyi oldu
    Yüklediğim tweakler fotoğrafta. Kullanım süresini de attım. Ne kadar yoğun kullandığımı kullanım ve bekleme süresine bakarak anlayabilirsiniz. Safariden video izleyip indirdim çoğunlukla. Değerlerde bi yanlışlık yok çünkü şarjdan aldığım saatle uyusuyor.
    Sanırım bi daha ne sürüm yükselticem ne başka bişey
    Telefon tek kelimeyle mükemmel şu an
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

springtomize 3 varsa onu kaldir oyle temayi yukle sonra

Sprintomizeden bnm ayarlari yap gosterisi daha guzel
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

• Audiorecorder2 ios 8.4 denendi full crackli olmazsa olmazlardan

Arkadaslar calisanini buldum telefon facetime viber tango vs gorusmelerinizi kaydedebilirsiniz cezayi hukmude var antlasma metnini okursunuz
    Ill once biteyouriphone reposundan audiorecorder2 yi indirin tel yeniden baskayacak sonra ayarlardan audio recorderi aktif edin buladar basir activator atamasida yaparsiniz telefon la gorusurkende sagda kirmizi ikona tiklayarakta kaydedersiniz kaydettikleriniz ekran masaustundeki audiorecorder dosyasinda istersenizde depolarsiniz drobox vs ye gule gule kullanin

• YouTube dan video indirme tweakı neydi?

• Protube

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarım kurulmuş bir tweak var ne siliniyor nede başkabirşey kuruluyor cydia yı Sıfır layacak başkabir şey varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

Sorum herkese, önceden camera kit ile Flash bellek bağlayıp içine erişebiliyorduk ifile ile. Şimdi 8.4 yükledim jb yaptım (cihazım ipad3) ifile yükledim ama flash belleği artık görmüyor. Update etmeden önce sorun yoktu. Araştırdım biraz sanırım apple ın yaptığı bi engelleme bu. Bunun için bi tweak ya da yöntem var mıdır acaba ? Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Yok mu bi öneri ya :(

Beklemedeyim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Ben de bu soruya cevap arıyorum ama hala bulamadım. Yok mu ikisini de denemiş olan ?

Ben bekleyemedim, 8.4'e güncelleyip jailbreak yaptım. Gerçi daha kullanma fırsatım olmadı ama tüm işlemler başarıyla tamamlandı gözüküyor.

Yalnız 8.3'ten 8.4'e geçerken şu rehberi öneririm :
    http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-8.4-how-to-update-from-ios-8.3-jailbreak-the-right-way/

Özetle,
    - iTunes ile yedek alıyorsunuz,
    - Orijinal 8.4 ipsw indirip iTunes'dan shift + geri yükle ile göstererek temiz kurulum yapıyorsunuz.
    - 8.4 kurulduktan sonra hemen iTunes'dan yedeği geri yükleMİYORSUNUZ. Önce jailbreak yapıyorsunuz.
    - Jailbreak başarıyla tamamlanıp Cydia logosu geldikten sonra iTunes'a bağlanıp "yedekten geri yükle" yapabilirsiniz.

Jailbreak yapmadan parolayı ve İphone'umu bul'u kapatmayı unutmayın.
    Eğer 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız ve Taig "apple drivers not found" hatası verirse, aşağıdaki iTunes 64bit sürücüleri kurun.

https://mega.co.nz/#!o0RnCSxb!zTxPluTqKyqOAQ1bp_81QgY06CE8KeiwH5ea0vQrz5A

Rehberi de burada :http://www.redmondpie.com/fix-apple-driver-hasnt-been-found-error-during-taig-ios-8.3-jailbreak/
    Ama rehberlik birşey yok, yukarıdakini indirip kurun tamamdır. Tabi iTunes'un son versiyonunun yüklü olması gerekiyor öncesinde.

• İpad için ekranı ikiye bölecek bir uygulama yok mu?

• signore kullanıcısına yanıt
    8.4 teyim zaten. Ama driverları vermeniz iyi oldu teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Sorum herkese, önceden camera kit ile Flash bellek bağlayıp içine erişebiliyorduk ifile ile. Şimdi 8.4 yükledim jb yaptım (cihazım ipad3) ifile yükledim ama flash belleği artık görmüyor. Update etmeden önce sorun yoktu. Araştırdım biraz sanırım apple ın yaptığı bi engelleme bu. Bunun için bi tweak ya da yöntem var mıdır acaba ? Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Yok mu bi öneri ya :(

Beklemedeyim :/

herhangibir bilgim yok öncelikle onu söyleyim :)
    camera kit ile usbden ipada atmadan film izlenebiliyormuydu?

• Arkadaşlar merhaba 8.1.2 sürümünde olan i phonemu bir arkadas jailbreak yaptı o gundem beri sorunsuz kullanıyorum ancak 8.3 ve 8.4 de cıkmıs ve ben jailbreaklı telefonumu guncelleyıp tekrar jailbreak yapmak istiyorum ancak ne yapacagım konusunda en ufak bı fıkrım yok nasıl guncellenecek? Telefon dırek 8.4 e mı guncellenecek yoksa önce 8.3 sonra 8.4 mu olacak. Tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: QART

hocam bi bakarsanız sevinirim sorunlar yasıyorum.

mesela bu gün sabah cdia ya güncelleme gelmis girdim indirilenler falan hicbisey görünmüyor güncelleyim gelir dedim güncelledim geldi hersey normal gibi duruyordu ama normal degil. telefon zıvanadan cıkmıs durumda;

-cdia ya tıklıyorum en erken 1/2 dk de acılıyor yükleniyorda yüklenior neyi yüklüorsa artık.
    -sarz korkunc hızlı gitmeye basladı böle degildi cok güzeldi jb li oldugunu anlamıordun sarz konusunda. simdi zıvanadan cıkmıs durumda.
    -safariden dh ye giremiyorum mesela (sadece wifi deyken 3g ile girebiliyorum)
    -telefonu ac kapa yapınca pin kodunu girmem gerekiyor. kilidi ac dedigimde sifreyi yazacagım ekran geliyor ama sadece arka planı(o bulanıklastırma efekti gelior) tuslar yok şifre girmek icin safe moda alıyorum.

ne yapmam gerek neden böle oldu anlamadım? güncelledikce jb demi kötülesiyor?yardımcı olursanız sevinirim.

-öneri olarak 8.4 e gec derseniz 8.4 e gececegim (tweaklar uyumluysa 22 tane tweak var telefonda)

mesajınızı bekliyorum

Sorularimiz cevapsiz kaliyor. İlk gunki heyecan nasilda biranda sonmus sanirsin konu zorla bu arkadsa verilmis gibi.... Yardimci olabilecek biri varmi ?

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.