Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

Orijinalden alıntı: QART

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QART

quote:

Orijinalden alıntı: jordan230

simgeleri özgürce yerleştirebileceğimiz bir uygulama lazım

aradıgınız tweak anchor. bigboss da var paralı ama bityour apple yada insanelyi mi ne orada olması gerek aynı sürüm olanı indirip kurun.

beyler yardım; winter boarddan tema kurdum ama eski haline getiremiyorum telefonu sıkıldım bundan orjinaline dönsün istiyorum ne yapmam gerek sildim winterboard ı ama yinede eski haline gelmedi?

Hocam bu karşı taraf telefona cevap verince titreten tweak hangisiydi ?

Vibcall

Hocam birde intelliscreenx i cracklıyabileceğim bişey varmı cydown cracktool olmadı.Yada cracklısını indirebileceğim repo.

Ben sahsen free surumunu kullaniyorum ve fikriminsoracak olursaniz ole cok matrak bisey degil para verilmez. Free sini kullanin yada crackli bulabilirseniz indirin ben aramadigim icin bilmiyorum nerede vardir 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bi bakarsanız sevinirim sorunlar yasıyorum.

mesela bu gün sabah cdia ya güncelleme gelmis girdim indirilenler falan hicbisey görünmüyor güncelleyim gelir dedim güncelledim geldi hersey normal gibi duruyordu ama normal degil. telefon zıvanadan cıkmıs durumda;

-cdia ya tıklıyorum en erken 1/2 dk de acılıyor yükleniyorda yüklenior neyi yüklüorsa artık.
    -sarz korkunc hızlı gitmeye basladı böle degildi cok güzeldi jb li oldugunu anlamıordun sarz konusunda. simdi zıvanadan cıkmıs durumda.
    -safariden dh ye giremiyorum mesela (sadece wifi deyken 3g ile girebiliyorum)
    -telefonu ac kapa yapınca pin kodunu girmem gerekiyor. kilidi ac dedigimde sifreyi yazacagım ekran geliyor ama sadece arka planı(o bulanıklastırma efekti gelior) tuslar yok şifre girmek icin safe moda alıyorum.

ne yapmam gerek neden böle oldu anlamadım? güncelledikce jb demi kötülesiyor?yardımcı olursanız sevinirim.

-öneri olarak 8.4 e gec derseniz 8.4 e gececegim (tweaklar uyumluysa 22 tane tweak var telefonda)

mesajınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QART -- 3 Temmuz 2015; 17:37:02 >

• Arkadaşlar bi hayır sever Allah rızası için yardım etsin uyuz oldum tema indiriyorum winterboard dan seçip respring yapıyorum ama temalar aktif olmuyor bir sürü tema denedim hiç biri olmadı

Bu arada cihaz ipad 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 3 Temmuz 2015; 17:54:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilginçtir ben yeniden jb yaptım. Şarj durumu anormal derecede iyileşti. Temiz kurulum yapmadan önceki jb de ısınma ve çabuk şarj bitmesi sorunu vardı. Mecburiyetten temiz restore yapıp yeniden jb yaptım . telefon şu an fazla iyi oldu
    Yüklediğim tweakler fotoğrafta. Kullanım süresini de attım. Ne kadar yoğun kullandığımı kullanım ve bekleme süresine bakarak anlayabilirsiniz. Safariden video izleyip indirdim çoğunlukla. Değerlerde bi yanlışlık yok çünkü şarjdan aldığım saatle uyusuyor.
    Sanırım bi daha ne sürüm yükselticem ne başka bişey
    Telefon tek kelimeyle mükemmel şu an

• Merhaba hocam cercube ayarlarda gözükmez zaten YouTube uygulamanın içine gizlenir videonun Altın'da download çıkar öyle yaparsın Detaylı anlatım videosu linki veriyorum izle

http://youtu.be/Eh0w_qwk628

• Leame kullanıcısına yanıt
    cihaz, sürüm nedir?

• Arkadaslar sorunum hala devam ediyo sabah güncelledim taigin tweakini falan hep safe moda atıyo

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallapoli

lg gibi kapatmakbistersen smarttab teweakini indir

Aşırı şarj tüketiyor o tavsiye etmem kimseye.
  • Arkadaşlar sorunsuz jb yaptım.Fakat telefonu kullanırken normal bir sekilde tuş kilidine aldim telefon bir daha açılmadı.Acaba kapandı mı diye ariyorum telefonu normal çağrı şeklinde çaliyor fakat iphone'da hiç bir hareketlilik yok.Bilgisayara bağlıyorum telefonu pc tanıyor fakat telefonda gene bir hareket yok.O yüzden restore etmek zorunda kaldım.Aynı sorunu yanlış hatırlamıyorsam 8.1.3 jbli cihazda uzun kullanım sonrasında yaşamıstım.Şimdi hiç kullanamadan oldu sizce bunu sebebi ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

cihaz, sürüm nedir?

8.3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leame kullanıcısına yanıt
    hangi jb sürümünü kullandınız?

• arkadaşlar vibcall kurdum karşı taraf açınca güvenli moda düşüyor telefon..denemeyin..

uygulama veya görülmesini istemediğim fotoğrafları gizleyebileceğim bir tweak varmı 8.3 uyumlu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

hangi jb sürümünü kullandınız?

İlk çıkan sorunlu sürümle denemistim bi türlü rayına oturmadi
    Bende temiz kurulum yapıp 2.1.2 yle yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar çok acil bir durum cy down etkinleştirmek için cydia enable kurmamız lazım daha önce kurduğunda cydia çökmüştü tekrar kurmak için yemiyor deneyen var mı acaba ??

Yok mu ilgilenen bir arkadaş

İos delisi reposundan indirdim direk cydown u sorun yok.

Kardeş teşekkürler sağol valla on numara ıntelliscreen bile kurdum

Ben intelliscreen i kurdum makine çöktü ios 8.4 iphone 6 plus ?

Apt.modmyi.com. Burdan 8.1 library yazani indir kur hocam. Calisiyor 8.4 te

• quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar çok acil bir durum cy down etkinleştirmek için cydia enable kurmamız lazım daha önce kurduğunda cydia çökmüştü tekrar kurmak için yemiyor deneyen var mı acaba ??

Cracklısı sorunsuz mevcut değil galiba henüz ?

• 8.3 ten 8.4 e geçmeye değer mi ? Daha doğrusu 8.4 ten 8.3 e geçmeye değer mi ?
  • Arkadaş kar yarım kurulmuş bir tweak var silinmiyor cydiada kurulum yapmıyor ifile yok formatlamadan kurtarabilir miyiz cydia yı

• quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kullaniyorum suanda ama bilmiyorum crackli midir cracksiz midir. O verdigim repodan indirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

8.3 ten 8.4 e geçmeye değer mi ? Daha doğrusu 8.4 ten 8.3 e geçmeye değer mi ?

O nasi bi soru haci abi ? :) 8.4 8.3 ten benim fikrime gore daha iyidir. Gerisine sen karar ver.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.