Bildirim
IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 28 Mart 2021; 10:50:38 >_____________________________ -
4s de durum nedir iOS 7.1.1 e göre yada 8.1 gibi sürümlere göre,
7.1.1 den 8.2 ye geçmeyi düşünüyorum zaten şarj yeteri kadar az gidiyor daha kötüsü ne olabilir diye düşünmeye başladım artık??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5s 8.2 de bir tek benim sarjim kötülesti galiba:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Polo -
Plusda 12 saat gördüm kullanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
6 Plus zaten iPad'in küçüğü gibi, şarj süresi çok iyi.. Yaz aylarında 6 Plus'ı cepte taşımak biraz zor olacağı için i6 daha kullanışlı bence..
_____________________________ BMW E36 1996 Black 3.28i Coupe
CITROËN C3 2023
iPhone 15 Pro Max 256 GB Titanyum Mavi
iPhone 14 Pro Max 256 GB Mor -
-
6 plus 8.2 den once daha iyidi sanki.
İlk yukledigim cihazi aldigimda ustunde olan ve guncellemedigim 8.1.2 den.. İkinci yatay olansa 8.2 den.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Monster Tulpar T7 V13.1 - i7-7700HQ - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - 6GB GDDR5 GeForce® GTX1060 192-Bit
Playstation 4 - 500GB (psn: SezerSelcuk90)
iPhone X - 64GB Space Grey
-
quote:
Orijinalden alıntı: MavericKFive
8.2 sürümü yükledikten sonra ilk dolum ile aldığım batarya süresi. Cihaz iPhone 6 16GB. 3G, konumlar falan herşey açık kullanıyorum genelde.
Not: Arkadaşlar batarya süresini pil bitmeye yakın paylaşırsak daha iyi olur bence.
İkinci tam dolum sonrası batarya süresi. Yine hemen hemen aynı süreyi almışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKFive -- 13 Mart 2015; 16:05:54 >_____________________________
-
-
Arkadaşlar sarj süresi bir güncelleme ile bu kadar farkediyo mu?kıyaslamalar çok sağlıklı oluyor mu acaba?
5si 8.1.2 ile jbli kullanıyorum, jbi bozup 8.2ye geçmeye değer mi ?
-
-
-
İp5s benimde kötüleşti sanki pişman olmuyo Değilim arada :/
5s için 7.1.1 'den 8.2 ye geçmeli miyim sizce ? _____________________________ -
Bu 13-14 saat Kullanım süresi gören arkadaşlar ayarlardan neler açık neler kapalı yazabilirler mi acaba ?kullanım ile %100 den 99 a düşme süresi kaç dakika ? Ayrıca bir mesaj yazarken ne bilim internette gezerken 10 dakikada bir falan mı Düşüyor batarya ?ben 10 saati geçemedim Kullanım olarak .cihaz Plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X