Bildirim
IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
5s önceden normal kullanımda 5 saat civarı kullanım süresi veriyordu. Nadir zamanlarda 7 saate cikiyordu. Kullanim suresi degismemis fakat bekleme suresinde iyi bir artis var 20 saate yakin bekleme suresi sagliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
-
-
-
İphone 6plus kullananlar dalga gecmiyor degil mi?
4 saat kullanimla adamlarin sarji yuzde 65 kalmis
Benim 4ste 4 saat kullanimi bosver 13 saat beklemede sarj yuzde yuzden 90 oluyor
Hocam benim için mucize diyebilirim. Ben ne yaparsam yapayım 6-6.30 saat kullanım süresi alıyorum. 7 saati hiç görmedim.
-
Enerji tüketiminin yazılımla azalacığını mı zannediyorsunuz.? _____________________________ -
-
-
Uygulamaların simgeleri farklı orjinal temada daha uzun kullanım görebilirsiniz
Benim şarj şu an %35, kullanım süremde 5 saat 5 dakika hocam.
-
İphone6imda oyun,youtube, safari, whatsap takiliyorum tum gun 3g wifi surekli acik, ekran otomatik ayarlamada, sabah7de %100 ile cikiyorum aksam 6da 7de %25-30 kaliyor. Gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X