Şimdi Ara

İos 8.1 yaptım durduk yere tl gidiyor acil yardım.(+Başka sorunlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aksam güncelleme yaptım.Evdeyim hücresel ve 3g kapalı ve wifiden bağlıyım, imessagede kapalı fakat aksamdan beri tl gidiyor 83 kuruş 83 kuruş gidiyo tl kalmadı.nerden yapıcam bu ayarı lütfen yardım arkadaslar kafayı yicem tl bırakmadı telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard8 -- 7 Kasım 2014; 0:16:09 >

• Gerrard8 G kullanıcısına yanıt
    Face time ı kapat ordan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapattım umarım ondandır.Birde bi sıkıntım daha var güncelleme sonrasında.MxTube'u arka planda rahatça şarkı dinlemek için kullanıyordum ana menüye dönünce olmuyo artık youtube gibi kapanıyo bunun çözümü var mı ? Birde radyododa varmış heralde bu ablamla konuştum az önce.Son olarak son aramaları silmeme rağmen üstteki ek menüde göstermeye devam ediyo. ? Bu sorunların çözümü var mı yoksa bu sürümle berbat hale mi geldik ? :)
  • Güncelleme yapmasaydın sorun yaşamazdın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard8

Kapattım umarım ondandır.Birde bi sıkıntım daha var güncelleme sonrasında.MxTube'u arka planda rahatça şarkı dinlemek için kullanıyordum ana menüye dönünce olmuyo artık youtube gibi kapanıyo bunun çözümü var mı ? Birde radyododa varmış heralde bu ablamla konuştum az önce.Son olarak son aramaları silmeme rağmen üstteki ek menüde göstermeye devam ediyo. ? Bu sorunların çözümü var mı yoksa bu sürümle berbat hale mi geldik ? :)

ana menuye donunce alt denetim merkezini aç ordan oynat devam eder soundcloud tavsiye ederim ucretsiz

• Teşekkür ederim arkadaşlar hallettim.

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar hallettim.

Hocam nasıl halleriniz yazarsanız forumda bu konu çok konuşuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Facetime imis sorun di mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerrard8 G kullanıcısına yanıt
    Multitasking'de favori veya son aramalarda yer alan kişilerinizden herhangi birisinin veya her ikisinin birden gözükmesini istiyorsanız, Ayarlar>Mail, Kişiler, Takvim bölümüne gireceksiniz, burada Kişiler başlığının altında "Uygulama Değiştiricide Göster" diye bir seçenek var, onu deaktif yaptığınızda artık kişileriniz multitasking ekranında gözükmeyecektir hocam.

• quote:

Nasıl halletiğinizi yazarsanız sizden sonrakilerde yararlansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiliğinden düzeldi arkadaşlar 2 kez tl gitti ama sonra durdu.ilk aldığımdada aynıyd düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.