Şimdi Ara

IOS 8.1.3 Denetim Merkezi ve Bildirim Merkezi Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konuyu doğru yere ve doğru şekilde açmışımdır umarım.
    Benim telefonumda şuan IOS 8.1.3 yüklü ve telefonum iPhone 5. Son birkaç gündür bir sıkıntı var telefonda. Denetim Merkezi ve Bildirim Merkezi anlamadığım bir nedenden dolayı açılmıyor. Assive Touch ile açınca ve telefon kilitliyken açınca açılıyor lakin normalde açılmıyor. Telefonu kapatıp açtığım zaman düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunla bende karşılaşıyorum bir türlü anlayamadım bende. iOS 8.1.3 benimde.
  • 8.1.1 ve 8.1.2'de yaşıyordum ama henüz 8.1.3'de yaşamadım. Olursa da yapabileceğimiz bir şey yok. İlerki sürümlerde düzeltilmesini beklemekten başka...

• Neyden kaynaklandığı hakkında fikri olan varsa en azından ona dikkat eder yaparız veya yapmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cynical.kemal

Merhaba. Konuyu doğru yere ve doğru şekilde açmışımdır umarım.
    Benim telefonumda şuan IOS 8.1.3 yüklü ve telefonum iPhone 5. Son birkaç gündür bir sıkıntı var telefonda. Denetim Merkezi ve Bildirim Merkezi anlamadığım bir nedenden dolayı açılmıyor. Assive Touch ile açınca ve telefon kilitliyken açınca açılıyor lakin normalde açılmıyor. Telefonu kapatıp açtığım zaman düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

iOS 8 pişmanlıktır
  • IOS 8 kanayan yarası bu sorun. Umarım 8.2 de bunu çözerler. Tam hızlı bir iş yapmam gerekirken denetim merkezini veya bildirimleri açmam gerekirken açılmayınca kendimi android kullananların zorluklarını yaşayan biri olarak görüyorum.
    Kurtar bizi Apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: cynical.kemal

Merhaba. Konuyu doğru yere ve doğru şekilde açmışımdır umarım.

Erisebilirlik altinda buyutme aktif ise bildirim ve denetim merkezi bazen acilmiyor, buyutmeyi kapayinca sorun cozuluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS 8.1.3 iPhone 5 sorunumuz aynı. 8.1.2'de de vardı bu sorun 8.1.3'de daha bir düzelti artık nadiren yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.