Şimdi Ara

IOS 7 Tweaklerle İlgili Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İos 7 için Tweakler çıkana kadar kafanıza göre tweak yüklemeyin.Cihaz çöktü elma logasında sürekli resetleniyor.Restore yapmadan kurtulmuyor cihaz.Lütfen dikkatli kullanın Jailbreaki.

• Uyarı için teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek kardesim o kadar para verip cihaz alıyoruz.Allah'tan restore edince düzeldi açıkcası baya tırstım :)
  • Aynen arkadaşa katılıyorum benim cıhazda yüklediğim tweaklerden doyayı surekli safe modda acılıyodu restore yapınca duzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

Ne demek kardesim o kadar para verip cihaz alıyoruz.Allah'tan restore edince düzeldi açıkcası baya tırstım :)

Parayı Apple'a veriyorsun. Hackerlara değil. Jailbreak'i Apple yapmıyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Ne demek kardesim o kadar para verip cihaz alıyoruz.Allah'tan restore edince düzeldi açıkcası baya tırstım :)

Ne alaka dostum ben para verip cihaz alıyoruz bozulmasın diye dikkat edin diyorum,sen ne diyorsun,benim yazdığımla senin verdiğin cevap arasında hiç bir bağlantı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne alaka dostum ben para verip cihaz alıyoruz bozulmasın diye dikkat edin diyorum,sen ne diyorsun,benim yazdığımla senin verdiğin cevap arasında hiç bir bağlantı yok

Kardeşim Jailbreak keyfi olan bir şey. Yani bozulsa bile kullanıcının isteği ile bozulur. Bunu bile bile Jailbreak yapıyorsan kafanda sorun var demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 11 - Jailbreak - Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evasi0n;saurik'ten habersız surdu JB'i...cydıa ve repolar ve dolayısı ıle tweak'lar ios7 uyumlu degıl..bıkacgun ıcınde hrsey oturacaktır..sabır..
  • quote:

Arkadaşlar İos 7 için Tweakler çıkana kadar kafanıza göre tweak yüklemeyin.Cihaz çöktü elma logasında sürekli resetleniyor.Restore yapmadan kurtulmuyor cihaz.Lütfen dikkatli kullanın Jailbreaki.

Bende şimdi bi tweak yukledim elma geldi gitti bi adam geldi töbe dedim indirdiğim şey de boot logoymuş galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Adam zaten onu kastetmemiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim Jailbreak keyfi olan bir şey. Yani bozulsa bile kullanıcının isteği ile bozulur. Bunu bile bile Jailbreak yapıyorsan kafanda sorun var demektir.

adam dikkatlı sürün diyor sense bu firmayla alakalı değil diyosun. alaka?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.