Bildirim
iOS 7'nin resmi videosu yayınlandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biraz geç ama olsun _____________________________ -
Güzel olmuş fakat anlayamadığım tek nokta, telefonun pozisyonuna göre hareket eden arka plan görüntüsü. Bana göre çok gereksiz olmuş.
Canlı arkaplan koyabilirlerdi ama Samsung'a benzemesin diye yapmadılar heralde._____________________________ -
Bu ne biçim tasarım öyle ya gerçekten çok kötü olmuş :(:( Eski tasarımı bence buna bin basar. Hele ki o ayar ekranı ne öyle rengarenk :(
-
eskiye nazaran çok daha etlileyici olduğu kesin ama bence yeterli değil.. diğer sürümlerde daha iyi olacaktır.. özellikle kullanım tarzında görünümde ve animasyon efektlerinde ciddi değişimler yaşanmış.. işin api tarafında ki değişimlerine pek değinilmiyor nedense.. bu da sadece ios7de tema değiştirilmiş gibi algılanıyor çocuklar tarafından
-

_____________________________ -
Etkileyici arkadaş. Adam beni aldı bile şu videoyla.

_____________________________ 2013 1.6 TDI DSG Volkswagen Polo 6R -
Ios 7 beni 5 ve 6'ya göre daha heyecanlandırdı. Ama icleaner gibi bir eksiklik var. Gereksiz dosya temizleyici mutlaka olmalı. _____________________________ -
Blacklist neden yookkkkk :(
-
Multitasking bildiğin Sense 4
Blacklist özelliği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hsnyksr
quote:
Orijinalden alıntı: mobilist
Blacklist özelliği var
Tanıtılmadı diye yok sanmıştım. Çok şükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 11 Haziran 2013; 14:06:20 >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Blacklist özelliği var
Tanıtılmadı diye yok sanmıştım. Çok şükür. Peki mesaj da engellenebiliyor mu?
Söylendiği kadarıyla en azından DH canlı yayınında duydum gun'dan,varmış._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
quote:
quote:
Blacklist özelliği var
Tanıtılmadı diye yok sanmıştım. Çok şükür. Peki mesaj da engellenebiliyor mu?
Söylendiği kadarıyla en azından DH canlı yayınında duydum gun'dan,varmış.
Engellediğiniz numaradan çağrı ve mesaj almıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
Güzel olmuş fakat anlayamadığım tek nokta, telefonun pozisyonuna göre hareket eden arka plan görüntüsü. Bana göre çok gereksiz olmuş. Canlı arkaplan koyabilirlerdi ama Samsunga benzemesin diye yapmadılar heralde.
Sana göre gereksiz bana göre cok albenili. Samsung un hareketli arkaplanı yenilik midir Apple bunu ciddiye alıp koyacaktı?
Not: S3 mini ve İpad mini sahibiyim.
-
Bu adamlar yenilmez. _____________________________ -
Hatırladığım kadarı ile imessage, facetime gibi şeylerde var. _____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Artik aevmesemde endustriyel tasarimda sektore yön veriyor hala..ipad macbook hala alternatifsiz tasarimlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Hatırladığım kadarı ile imessage, facetime gibi şeylerde var.
hayır mormal aramalardada var
_____________________________ Samsung Galaxy S4 / iPhone 4S. -
xp arayüzlü olsaymış daha güzel olurmuş çok teşekkürler ...
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme
- instagram spotify ekleme
- spotify instagram story sessiz
- snapchat para kazanma
- en iyi hava durumu uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler