Şimdi Ara

Ios 7 kasiyor mu? 4 ve 4s sahipleri buyrun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle isin sirri burada arada hic bir fark olmuyor nerdeyse normal sistemle arkadaslar onu belirteyim..

Ayarlar / genel / erisilebilirlik az asagi gelelim
    kontrasti artir - acik
    Hareketi azalt - acik
    Olarak ayarlayin farki sizde hissedeceksiniz ios 7 niz artik daha fazla akici ve rahat...

Apple muhendislerinin
    4 ve 4s kullanicilari icin koydugu bir ozellik bence
    Mutlaka boyle kullanin hemde telefonun islemcisini yormazsiniz sarjiniz uzun gider ..
    Morelinizde bozulmaz :)

Hepinize iyi forumlar kimse uzulmesin istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 20 Eylül 2013; 15:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk beta'dan bu yana bilinen birşey bu zaten.

• Yöntemi bilmeyen arkadaşlar için iyi öneriler aslında aç kapa işleminin karşısına neyi yaptığını yazsan bilmeyenler için .

Örneğin Hareketi azalt - acik : Ana ekran ve kilit ekranında arka planda hareketli duvar kağıtları olmasını engeller gibi

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Yöntemi bilmeyen arkadaşlar için iyi öneriler aslında aç kapa işleminin karşısına neyi yaptığını yazsan bilmeyenler için .

Örneğin Hareketi azalt - acik : Ana ekran ve kilit ekranında arka planda hareketli duvar kağıtları olmasını engeller gibi

Saygılar

peki daha büyük bir acemi olarak soruyorum ayarlar/genel/erişilebilirlik seçenekleri altında hareketi azalt diye bir menü yoksa ne yapmak gerek iphone 4 iOS7 _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Yöntemi bilmeyen arkadaşlar için iyi öneriler aslında aç kapa işleminin karşısına neyi yaptığını yazsan bilmeyenler için .

Saygılar

peki daha büyük bir acemi olarak soruyorum ayarlar/genel/erişilebilirlik seçenekleri altında hareketi azalt diye bir menü yoksa ne yapmak gerek iphone 4 iOS7 _?

iphone4 te arkaplan hareketli duvar kağıt olayı varmı hocam eğer yoksa olmamasıda gayet normal

• Sağol. 4s kullanıcısıyım. 6.1.3 yağ gibiydi çok rahat ediyordum. 4 - 4s kullanıcılarına 7 tavsiye etmiyorum
  • sadece ikonları beğenmedim onun haricinde gayet iyi tabi bi 6.1.3 değil (iphone 4 kullanıcısıyım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s kullanıyorum, gayet akıcı.
  • Hocam teşekkürler gerçekten farketti. Androidçilerle dalga geçiyordum rehber geç açıldığı için ama şimdi aynı durumu yaşıyorum. Gerçi benim derdim geç açılma sorunu değildi. Saliselik de olsa takılmalara kafayı takmıştım. Şimdilik gözlemlerime göre onlar da kalmadı. Ekstra bir durum yaşarsam bilgi veririm.
  • kullanan arkadaslar hala tavsiye ediyo musunuz? 4S 'imle 7 ye geceyimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

kullanan arkadaslar hala tavsiye ediyo musunuz? 4S 'imle 7 ye geceyimmi?

+1
    Ben de beklemedeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: infest06

kullanan arkadaslar hala tavsiye ediyo musunuz? 4S 'imle 7 ye geceyimmi?

+1
    Ben de beklemedeyim

bazi programlar zorlamaya basladi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 4 ler geçmesin ama 4 s ler güzel ya benim kullandıklarımda sıkıntı yaşamadım ama yukarıdaki belirtilen özellkleri hiç denememiştim şimdi denedim ios7 nin tadı kaçtı ama hızına bakaca artık.

• Son gelen güncellemeden sonra Iphone 4 8 gb'de kasmalar azaldı.
  • Ben burada yazanları ve daha nice özelliği değiştirdim (spotlight aramalarındaki indeksleme seçenekleri azaltmaktan arka plan çalışmasını kapatana kadar).

Pil ömrüne tek çare 3g'yi kapatıp 2g ile cihazı kullanmak ve gerekmedikçe 3gyi açmamak. Benim evimde ve işyerimde wifi var zaten, arada da 2g mail almada imessage ta falan sorun yaratmadan çalışıyor.

inşallah 7.1 ile biraz daha düzeltirler bu sorunları...
  • Yavaştan geçmek lazım ozaman
  • Akıcı ve stabil ip4s ios:7.0.4

• ben dün aldım 4s
    ios 7 ile geldi
    gayet tatminkar geçişler vs
    saliselik takılmalara takıntınız yoksa sorun yok
  • 4s ve ios 6.1.3 ün mükemmel uyumu ve stabilite/hız keyfini bırakamam,
    Kim ne derse desin
    Hatta
    İos 7 isteyen bir uygulamayı hiç düşünmeden siler/harcarım...o şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 5 Aralık 2013; 20:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

4s ve ios 6.1.3 ün mükemmel uyumu ve stabilite/hız keyfini bırakamam,
    Kim ne derse desin
    Hatta
    İos 7 isteyen bir uygulamayı hiç düşünmeden siler/harcarım...o şekil

Enteresan bi şekilde sanki ios 7 çıktığından beri, geçmeme rağmen benim 4sde takılmalar başladı safari flm yavaşlıyo bu aralar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.