< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GoodNotes vs Notability

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

2 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Size daha önce başka bir konuda gene aynı uygulamayı yazmıştım. Documents ücretsiz, bu paraları vermeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Notability
Hocam bir sürü documents var. Hangisinden bahsediyorsunuz? Birde kullanım kolaylığı açısından vs bir kere alıp rahat edeyim diye düşünüyorum. Kullanışlı olduğu için almak istiyorum siz neden documents diyorsunuz? Biraz açıklayabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam?
Ozet olarak kullandim memnun kaldim:)
Kalemi aldigimda ben de not alma uygulamasi arastirmistim. Yabanci sitelerde cogunlukla apple pencil kullanimi icin notability onerildigini gordum. Satin alip kullaninca da isimi gordu kullandim.
Notability. Diğerini hiç kullanmadım ama ses kayıt özelliğinin olması benim tercih etmem için gayet yeterli bir sebep. -
Notability kullanıyorum. Diğerini kullanmadım ama arayüz olarak çok amatör. Yani simgeler. Dosyalar vs minimal değil.
GoodNotes'u da indireceğim. O zaman detaylı yorum yaparım
Ben 4 aydır Good notes kullanıyordum. Birçok konuda benim için iyi. Dosyalama sistemi, 3 kalınlık ve renk için hazır kalemler, (kısa yol), daha güzel bir arayuz benim için önemliydi. Şekil çizme konusunda çok yetersiz ı. Notability e gelen yeni özellikle artık çok daha güzel şekil cizilebiliyor hatta eğimli grafik bile çiziliyor o yüzden artık notability e geçtim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam beta ya kayıt olun mail gelir testfligt idi galiba ordan 3 ay bedava kullanırsınız ona göre alırsınız -
Sana diğer konuda da link vermiştim, tekrar vereyim:https://apps.apple.com/tr/app/documents-by-readdle/id364901807
Hepsini kullandim, documents yeter de artar, para vermeye gerek yok. İlla vereceğim diyorsan sen bilirsin
Notability indirimdeydi sanırım bir süredir, 60 liraydı. Bitmiş demek ki. Ben de alayım dedim. Uzun süredir GoodNotes kullanıyordum. Eskiden de almıştım Notability'i, 35 lira iken. Ama sevmediğimden iade etmiştim. Bileydim etmezdim 😂
Notability şu an GoodNotes'dan daha iyi bence. Hızlıca şekil çizebiliyorsunuz, eskiden farklı sayfa açıyordu bunun için. En güzel yönü ise kenara çok kullandığınız araçların presetlerini ekleyebilmeniz. Ben mesela kalın uçlu renkli birkaç kalem ve siyah ince kalem ekledim, hızlıca başlık yazıp içeriğe geçebiliyorum.
Dosya arayüzü de daha çok hoşuma gitti şimdi gözüme. Konu konu ayarlayıp renk verebiliyorsunuz. Ayırıcılar ile ayırabiliyorsunuz. GoodNotes'un buradaki güzel yanı favori sekmesinin olması.
Ve son olarak, yazı yazarken Notability'i bir tık daha akıcı olarak hissettim. GoodNotes sanki biraz düzeltme yapıyor çizgilerimde, o yüzden hafif bir gecikme var. Ama bu gecikmeyi Notability kullanana kadar hissetmemiştim.
İki uygulama da pişman etmez onu diyeyim. GoodNotes'un artısı, geleneksel defter seçeneği sunuyor. Notability ile ise notlarınızı kolayca daha rengarenk yapıp, kişiselleştirebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Yeterince açıklayıcı oldu.
Ben Goodnotes'u 1 yıldır kullanıyorum. Ajanda yerine ipad'e yazıyorum. En beğendiğim şey goodnotes'da el yazımla yazdığım bir konuyu aratmak. Notability'de aynı özellik var mı?
Goodnotes'da link , ve video ekleme gibi özellikler olsa çok daha iyi olacak. Bilmem notability'de bunlar var mı yok mu? -
El yazınızla yazdığınız bir konuyu notabilityde de aratabilirsiniz. Goodnotesta olmayan ses kayıt özelliği epey güzel. -
Microsoft One Note dene. -
Goodnotes tabiki. Soru mu bu.
Neden hocam?
2 Senedir Goodnotes kullaniyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bişey
Neden hocam?
Eger ses kayit özelligini kullanmayacaksan (ki derste ses kaydetmek hani etik degil) kesinlikle Goodnotes her türlü daha iyi.
Kullanim acisindan daha kolay, renk secmek ya da silgi kullanmak gibi. Yazim acisindan aynilar, zaten Apple api si kullaniyorlar.
Goodnotes da sayfalar sonsuz degil, ayni bir notebook gibi.
Notibility de sayfa asagiya dogru sonsuza dek gidiyor.
+ ve - leri var kullanim acisina göre degisir ama tasarim ve kolaylik acisindan goodnotes en iyisidir. zaten appstore da görürsün Goodnotes daha üsttedir.
Merhaba, yeni bir Apple kullanıcısıyım.GoodNotes satın aldım ama bana çok kısıtlı geldi. Aklıma takılan birkaç şey var.
-Şablonlarlar çok mu kısıtlı ben mi eksik görüyorum? Örneğin 2 sütun ve kareli kağıt seçeneği bulamadım. Çizgilide var ama.
-Kalem seçenekleri de az geldi bana ve dolma kalemle tükenmez kalem arasında hiç bir fark göremiyorum ben mesela.
Sorularımı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- hangi ipad alınmalı
- apple teslimat süresi neden uzun
- telefonda mikrofon işareti
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- notability vs goodnotes
- app store en iyi oyunlar
- ios 15.7 güncellemesi özellikleri
- telefon işlemci sıralaması
- iphone 6 son güncelleme
- ipad batarya değişimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X