Bildirim
iOS 7 Anında İletme Bildirim sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aymı üiptoblem bende de var çözümü yok galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı sorun bende de var tüm cihazlarda oluyor sanırım i5te de gördüm i4te de, 1haftaya kadar düzeltilir umarım -
Aynı sorunu ilk betada yaşadım. Yedek aldım ve restore ettim düzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ledox
"Anında İletme Bildirimlerini Kullanmak İçin iTunes'a Bağlanın
Whatsapp bildirimleri içinde uyarılar, sesler ve simgeler işaretleri olabilir""
Uyarısı veriyor tüm uygulamalar için böyle her açtığımda bu oluyor bilen var mı problemi?
Aynı problemi yaşıyorum. Çözümü restore etmek midir?
Restore edenlerden cevap bekliyorum. Düzeliyor mu arkadaşlar.
Ben çözdüm o problemi arkadaşlar... Şunu yapın. Cihazı önceki bi çalışan yedeğine backup yapın. Daha sonra tekrar 7.0 güncellemesini yapın. Tekrar başlangıç ayarlarını yaparken icloud bilgilerini girin sorun çözülüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhalil1905
Restore edenlerden cevap bekliyorum. Düzeliyor mu arkadaşlar.
Evet aynen.
Restore Ettim oldu... Yedekleyip geri yükleyince düzelmiyor. Restore etmek lazım. Tüm proğramları ı tunes den bilgisayarı yetkili atadıktan sonra satın alınanları aktarın. Sonra ios 7 yi tekrar kurun. Düzeldi ... -
Arkadaşlar restorasyona gerek yok bende de oluyordu icloud şifremi yanlış yazmışım telefondan iclouda girin şifrenizi girin zaten doğrulama işaretleri çıkıyor hesapın karşısında (ben şifremi yanlış girmiştim) şifremi düzelttim sorun halloldu -
quote:
Orijinalden alıntı: sonhunlu
Arkadaşlar restorasyona gerek yok bende de oluyordu icloud şifremi yanlış yazmışım telefondan iclouda girin şifrenizi girin zaten doğrulama işaretleri çıkıyor hesapın karşısında (ben şifremi yanlış girmiştim) şifremi düzelttim sorun halloldu
kesinlikle sorun bu. telefonu sıfırlamaya gerek yok. -
Aynı seyleri denedim. Şifremi değiştirdim. Kabul etmiyo. Ne yapmalıyım ?? Şifreyi sanki hiç değiştirmemişim gibi oluyo. JB var telefonda
Iphone 4s kullaniyorum ve cihazima IOS 8.1.2 yukledikten sonra, her uygulama acisimda ekranda ''Anında iletme bildirimlerini kullanmak için iTunes'a bağlanın" uyarisini aliyordum.
Cozum:
"Ayarlar"a gidin, sonra "Itunes ve App Store" a tiklayin, daha sonra Apple Kimliginize tiklayin ve acilan ekranda "Cikis Yap" i secin.
Cikis yaptiktan sonra telefonunuzu kapatip acin.
Telefonunuz acildiktan sonra tekrardan "Ayarlar"a gidin, sonra "Itunes ve App Store" a tiklayin, daha sonra Apple Kimligine tiklayip, kullanici adi ve sifrenizle giris yapin.
Bu adimlari uyguladim ve sorunum cozuldu, umarim sizinde sorununuzu cozer. -
quote:
Orijinalden alıntı: kazokazo
Iphone 4s kullaniyorum ve cihazima IOS 8.1.2 yukledikten sonra, her uygulama acisimda ekranda ''Anında iletme bildirimlerini kullanmak için iTunes'a bağlanın" uyarisini aliyordum.
Cozum:
"Ayarlar"a gidin, sonra "Itunes ve App Store" a tiklayin, daha sonra Apple Kimliginize tiklayin ve acilan ekranda "Cikis Yap" i secin.
Cikis yaptiktan sonra telefonunuzu kapatip acin.
Telefonunuz acildiktan sonra tekrardan "Ayarlar"a gidin, sonra "Itunes ve App Store" a tiklayin, daha sonra Apple Kimligine tiklayip, kullanici adi ve sifrenizle giris yapin.
Bu adimlari uyguladim ve sorunum cozuldu, umarim sizinde sorununuzu cozer.
tşkler kardeşim sorunun kesin çözümü böyle denedim ve sorun bitti
-
evet arkadaşlar aynı sorun bendede vardı. icloud hesap bilgilerinde Apple Kimliği uyuşmadığı için eski kullanıcı adım mevcuttu. yenisini eskisiyle değiştirip şifreyle giriş yapınca sorun düzeldi. Applenın sitesi olanhttps://appleid.apple.com/account/home linkten gerekli düzenlemeleri yapabiliyorsunuz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- telefonu kılıfsız kullanmak
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone 13 mü 15 mi
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- wifi 7 modem
- telefondan ses gelmiyor
- hızlı şarj zararlı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X