Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (876. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Sanırım Yakın Zaman İçersinde App Store'ye Altkeyboard Eklenecek.. :)
AltKeyboard for iOS 8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 24 Ağustos 2014; 15:51:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Sanırım Yakın Zaman İçersinde App Store'ye Altkeyboard Eklenecek.. :)
AltKeyboard for iOS 8
Hocam bu yeni tweak haberlerini verirken kaynak-tweet linki falan koysanız da orijinalini görsek
-
Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :
True iRadio 1.0
Bloard 0.0.8-2
PHEnhancer 1.0-2
StopAlarm 1.0.9
PhoneHome 1.0-1
GhostPrefs 1.4-2
BlurryBadges 1.0-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 24 Ağustos 2014; 17:43:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Championship_
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
quote:
Orijinalden alıntı: yassu
Hocam safariden mp3 indirdigim zaman mp3 olarak ekliyemiyorum ipod kismina birde safari download tweak i kurdum ana ekrana bi ikon koydu onu tikladigim zaman geri atiyor yanliz safarinin icinden goruyorum indirdigim dosyalari
güncel versiyonu sıkıntılı hocam bende restore atmadan eski versiyonunu kullanıyordum sorun yoktu... bulabilirsem eski versiyonunu paylaşırım
saygılar
Music box + Bridge ile yapabilirsiniz.
Linktunesi kurup direk itunnes içinden istediğin şarkıyı indirebilirisin direk ipod bölümende satınalınmışlar bölümüne gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
itools zaten kurulu deb dosyası nasıl yapacağız? -
-
Iyi ki bakmışim foruma güncellemeyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o reklam mahvetti canım tweaki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba photo orgarnizatör iphone 5s de çalışmıyor mu birde fotoğraf rulosunda resimleri çoklu seçmek için tweak varmı bir sorum daha olucak what's app dan bildirim gönderen kişiyi benim rehberime kayıtlı ismi neyse öyle görmek istiyorum bununla ilgili bir tweak varmı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iempufy -- 24 Ağustos 2014; 21:27:57 > -
Hocam uygulamaları 2 kez kurabildigimiz bir tweak vardı adı neydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 24 Ağustos 2014; 22:08:10 > -
BaSic-****er7 (1.0.3) Reklam boşluğu kalır ama reklamı engeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 24 Ağustos 2014; 21:13:07 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: karus99
Nasıl Bir Şeydi Hocam Hatırlamıyorum Şuan :) -
quote:
islice ?
quote:
Muhtemelen "social duplicator"dur..
quote:
Orijinalden alıntı: Iempufy
Merhaba photo orgarnizatör iphone 5s de çalışmıyor mu birde fotoğraf rulosunda resimleri çoklu seçmek için tweak varmı bir sorum daha olucak what's app dan bildirim gönderen kişiyi benim rehberime kayıtlı ismi neyse öyle görmek istiyorum bununla ilgili bir tweak varmı teşekkürler
Soruma cevap verebilecek yokmu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X