Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler google'da biraz bakmıştım dediğiniz tweakleri yazmışlar ayrıca flex 2 ile pil yaması yükledim biraz etkisi oldu.
  •  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Youtube dan video indiren tweak neydi protube mu?

inTube
  • "Power Tap"

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Ne zaman çıkacak bu ya :))))
  • İphone 5 7.1.2 pangu jb yaptım
    winterboard üzerinden tema ismi 1Derland ( ios 7) tema normalde paralı fakat hackyouriphone reposunda ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 20 Ağustos 2014; 17:05:37 >

• Arkadaşlar arama ekranında aynı kişiyi kaç kere ararsak o kadar isim listeleniyor Çok yer kaplıyor. Androidde olduğu gibi aynı kişiyi kaçkere ararsak arayalım veya o bizi kaç kere ararsa arasın sadece tek isim olsun böyle bi tweak var mı veya kuaidial da ayar falan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

Nitrous tweak i ne ise yariyor bilgi verebilirmisiniz inanin cok merak ediyorum bu tweak ne gorev goruyor

3.Parti uygulamaların(App Store'dan yüklediğiniz) safari ve mail gibi web sayfalarını çabucak yüklemesini sağlıyor, en kısa tanımı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Ne zaman çıkacak bu ya :))))

1-2 Hafta İçerisinde Diyor Bütün LockScreen'ciler :)
  • Güncellenen ve Yeni Çıkan Tweak'ler :

panicLockPro 1.0-10
    AnySpot 0.9995-21
    FLEXible 1.0-13
    Twitter Essentials 0.0.1-22
    Safari Enhancer 1.3.1-1
  • Syn fenix66 ve kalora kardeşlerim
    Günlerdir bi tweak soruyorum cvp yazan olmadı sizden ricam bi bakın böyle bi tweak var mı
    arama ekranında aynı kişi kaçkere arınırsa veya ararsa o kadar sayıda ismi oluyor listede bunu teke düşürme şansımız yok mu Çok yer kaplıyor. Androidde olduğu gibi aynı kişiyi kaçkere ararsak arayalım veya o bizi kaç kere ararsa arasın sadece tek isim olsun böyle bi tweak var mı veya kuaidial da ayar falan var mı

• quote:

Harbi super
    Eger ki kisayol secenekleri falan da olursa super olur

• Arkadaşlar fifa 14 için tweak yokmu menager ve kick off modu için yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar fifa 14 için tweak yokmu menager ve kick off modu için yardım edin lütfen

• Eski sayfalarda Youtube videosu paylaştım hocam ordan bakıp aktif edebilirsiniz Fifa 14 U

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigemmurat

Syn fenix66 ve kalora kardeşlerim
    Günlerdir bi tweak soruyorum cvp yazan olmadı sizden ricam bi bakın böyle bi tweak var mı
    arama ekranında aynı kişi kaçkere arınırsa veya ararsa o kadar sayıda ismi oluyor listede bunu teke düşürme şansımız yok mu Çok yer kaplıyor. Androidde olduğu gibi aynı kişiyi kaçkere ararsak arayalım veya o bizi kaç kere ararsa arasın sadece tek isim olsun böyle bi tweak var mı veya kuaidial da ayar falan var mı

Hocam Kusura Bakmayın Cevap Veremediğimiz İçin Belki Gözden Kaçmış Olabilir..
    Örnek Olarak Resim Yada Android'teki gibi Bir ScreenShot Alma İhtimaliniz Varsa Yardımcı Olmak İsterim :)
    Ama Şuan Bu Konu Hakkında Bilgim Olmadığı İçin Cevap Veremeyebilirim :)

• quote:

quote:

Syn fenix66 ve kalora kardeşlerim

Hocam Kusura Bakmayın Cevap Veremediğimiz İçin Belki Gözden Kaçmış Olabilir..
    Örnek Olarak Resim Yada Android'teki gibi Bir ScreenShot Alma İhtimaliniz Varsa Yardımcı Olmak İsterim :)
    Ama Şuan Bu Konu Hakkında Bilgim Olmadığı İçin Cevap Veremeyebilirim :)

Bu şekilde oluyor ve çok rahatsız edici
    Bu isimler tek olmuyormu
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Fenix hocam böyle oluyor
    Bakın farklı zamanlarda aynı kişi arıyor hepsi ayrı ayrı listelenmiş tek olmuyormu
  • quote:

Fenix hocam böyle oluyor
    Bakın farklı zamanlarda aynı kişi arıyor hepsi ayrı ayrı listelenmiş tek olmuyormu

Anladım Hocam Bir Bakalım Tweak'lere :)
    Ama Apple Bu Tutumunu Tweak'ler İle Çözebilirsek Umarım Güzel Olur :)
    "Kuaidial" Tweakine Bir Bakayım Bu Özelliği Var mı :)
  • quote:

quote:

Fenix hocam böyle oluyor

Anladım Hocam Bir Bakalım Tweak'lere :)
    Ama Apple Bu Tutumunu Tweak'ler İle Çözebilirsek Umarım Güzel Olur :)
    "Kuaidial" Tweakine Bir Bakayım Bu Özelliği Var mı :)

İnş. Vardır çok can sıkıcı
    Bi de hocam kuaidial Türkçe yama varmı

• 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.