Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virtual home yükledim 5s te şu quick unlock u kapattım ama kapanmadı hala ekran kapalıyken parmağımı koyunca açılıyor telefon nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_cyberia

Çok teşekkürler arladaşlar bende Jb yaptım sonunda telefonu :)

İlk mesajda belirtildiği gibi root şifrelerini değiştirdim. Banka işlemlerine falan girsem telefondan güvenlik açısında sorun teşkil edermi bilgisi olan varmı acaba ? Teşekkürler

Root şifresini ben yapamadım ilk sayfa da yazılanlarınyapıyorum ama olmuyor yardımcı olabilir misin ?

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    su yazıp şifreyi girdikten sonra tekrar passwd yazıp entera bastım.
  • Beyler infiniboard çalışmıyor neden olabilir ?

İphone 5s 7.1.2 classicdock ve springtomize de yüklü

• quote:

su yazıp şifreyi girdikten sonra tekrar passwd yazıp entera bastım.

Sanırım hallettim sağ olun :) ekranın en son şifre girdikten sonra olması gereken şekli bu mudur ?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• 1derful hd temasını yükledim ifunbox ile, ama çok eksikleri var. istediğim şekil aşağıdaki gibi ama gelen çok sade, sadece ana sayfa butonlar kıvrımlı oldu.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 19 Ağustos 2014; 14:15:39 >

• quote:

1derful hd temasını yükledim ifunbox ile, ama çok eksikleri var. istediğim şekil aşağıdaki gibi ama gelen çok sade, sadece ana sayfa butonlar kıvrımlı oldu.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bayağı güzel bir temaya benziyor. dosyasını bizimle de paylaşırmısın dostum :)

• sserdark kullanıcısına yanıt
    henüz ayarlamasını yapamadım işte bu görüntüye göre bendeki çok sade şu anda, çözüm bulayım yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 19 Ağustos 2014; 17:48:52 >
  • Android Kit Kat DreamBoard Teması :

Kısaca Özet Geçeyim Yer Yer Ekran Görüntüleri Almaya Çalıştım :)
    Kişiselleştirebiliyoruz Neredeyse Heryerini,
    Widget Eklemek Gerçekten Kolay İstediğiniz Yere Saat Veya Hava Durumunu Koyabiliyor,
    Veyahut Daha Sonra Sabit Kalabiliyor..
    Menü Geçişleri İster Aşağıya İsterseniz Yana Doğru Ayarlayabiliyorsunuz..
    ve Buna Benzer Şeyler :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 19 Ağustos 2014; 19:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f1gumussoy

Beyler infiniboard çalışmıyor neden olabilir ?

İphone 5s 7.1.2 classicdock ve springtomize de yüklü

Bak ne diyor resimde
    Uyumsuz yani yeni versiyon cikmasini bekliyceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 19 Ağustos 2014; 19:41:07 >

• iphone 4 8gb 7.1.2'yi jailbreak sonrası tweaklerle hızlandırma şansımız varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 19 Ağustos 2014; 22:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Android Kit Kat DreamBoard Teması :

Kısaca Özet Geçeyim Yer Yer Ekran Görüntüleri Almaya Çalıştım :)
    Kişiselleştirebiliyoruz Neredeyse Heryerini,
    Widget Eklemek Gerçekten Kolay İstediğiniz Yere Saat Veya Hava Durumunu Koyabiliyor,
    Veyahut Daha Sonra Sabit Kalabiliyor..
    Menü Geçişleri İster Aşağıya İsterseniz Yana Doğru Ayarlayabiliyorsunuz..
    ve Buna Benzer Şeyler :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

1-Hocam sanırım 4/4S uyumlu değil ama tema harika görünüyor.
    2-FramLock veya ClassicLockScreen'den haber var mı hocam, sesleri çıkmıyor galiba
    3-Nitrous tweak'inin v2.4-5'inin cracklisini bulamadım, 2.3-2'ye kadar var ama onda da Activator desteği yok, bulursan çok makbule geçer hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu sıralar telefon çok takılmaya başladı eskiden böyle değildi
    Yeni tweak falan da yüklemedim
    Barrel i kullanıyorum bazen sayfalar takılıyor geçmiyor
    Bu neden olur

iCleaner & Clean Master İle Temizlik ve Bellekte Yer Açma Gibi Prolarla Hılandırabilirsiniz :)
    Takılmasının Sebebi Log Dosyaları Ve Çerez Dosyaları Çoğaıyor bu Telefonda Belli Başlı Yer Kaplıyor yada Bug Gibi Olumsuz yönde etkileyebiliyor arada temizlemenizi öneririm :)
    Ben Barrel Kullanmıyorum Springtomize 3'ün kendi Animasyon geçişlerini Kullanıyorum :)

Hocam çok teşekkürler Bayadır temizlemeyi unutmuştum 1.14gb sildi.
    Barrel gibi sadece animasyon olup menüler duruyorsa bende deniyim bi springtomize i

Baya Yer Açılmış Telefonunuzda Hocam :)
    Geçenlerde Kardeşimin Telefonunu Temizleyeyim Dedim 1.84 gib Yer Açtı :)
    Ve Tabi Gözle Görülür Hızlanmalarda Mevcuttu :)

Aynen iyi oldu teşekkürler
    Bu kadar şey yükledim bir şey etkilemez heralde
    Birde jb telefonda ne kadar yer kaplıyor

Hocam deezer tweakı ne işe yarıyor acaba

• by_cyberia kullanıcısına yanıt
    hocam ben de haber bekliyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

icleaner pro ile gereksiz servisleri kapatabilir , noslowanim.. ile animasyonları hızlandırabilir , flex 2 de springboard patchleri biraz performans artışı sağlayabilir biraz da pil ömrünü artırabilirsiniz

Hocam flex 2 hakkında biraz daha detaylı bilgi verir misiniz ? Tweak yapma aracı olarak biliniyor patch kapatma nasıl oluyor ve gözle görülür performans artışı var mı ? springboard patchleri nelerdir acaba ?
  • 1 - Hocam iPhone 4/4S Cihazlarında Deneme Fırsatım Olmadı Ama DreamBoard Teması Olduğu İçin Belki Destekleme İhtimali Var..
    2 - FramLock, ClassicLockScreen, LegacyLock Geliştiriciler 2-3 Hafta İçerisinde Yayınlayacaklarını Söylüyorlar :)
    3 - Bir Bakayım hocam Haber Ederim Size :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Ağustos 2014; 1:40:16 >
  • Youtube dan video indiren tweak neydi protube mu?

• Nitrous tweak i ne ise yariyor bilgi verebilirmisiniz inanin cok merak ediyorum bu tweak ne gorev goruyor

• fenix hocam airblue etkinleştirmede böyle bir uyarı alıyorum ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

DisplayOut (1.6.11-2k) ,Display Recorder (1.3.11k) Fw sürümlerini oynayarak 7.1.x Sürüm destegi sağladım beyler test ettim 5 7.1.2 cihazımda sorunsuz lütfen test edip geri dönüşler yaparmısınız.

kalora hocam,diaplayaout kurdum apple tv ile digitürkplayı bazen aktarabildim daha çok aktarılamaz hatası verdi bazende telonda dokunduğum yerlerde beyaz noktalar oluştu net bir sonuç alamadım ne yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.