Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum iOS 6'da ki Gibi Kilit Ekranı Kapatmak İçin Bile Var Siz Düşünün :)
    iOS 6 Teması Gerçekten Çok yayınladılar Cydia'da Direk Arattırdığınız Takdirde Bulabilirsiniz :)
    Ve StatusBar'da ki iOS6 Görünümünüde "Alkaline" Tweak'i İle Yakalayabilirsiniz :)
    Emin Olun Neredeyse iOS 6'yı Birebir iOS 7'de Yaşarsınız :)
  • Çok mutlu oldum vallahi evladım olmuş gibi sevindim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram değerlerine bakma şansın oldu mu aşırı ram kullanıyor sanki cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum iOS 6'da ki Gibi Kilit Ekranı Kapatmak İçin Bile Var Siz Düşünün :)
    iOS 6 Teması Gerçekten Çok yayınladılar Cydia'da Direk Arattırdığınız Takdirde Bulabilirsiniz :)
    Ve StatusBar'da ki iOS6 Görünümünüde "Alkaline" Tweak'i İle Yakalayabilirsiniz :)
    Emin Olun Neredeyse iOS 6'yı Birebir iOS 7'de Yaşarsınız :)

Tweaklerin adını bilsem işte bi :) aratıyorum ios 6 diye 8,10 tane bişeyler çıktı inidrdim 5,6 tnaesini çalışmad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 7.1.1 e jb çıktı mı ?
    7.0.6 ler elma da kaldı mı ?
    Restore de tüm dosyalar silindi mi ?
    Şimdi yürek yırtılır.
  • Mac versiyonu linki aktif mi indiremedim de

saygılar
  • arkadaşlar yükleme ekranının yarısına geldiğinde program takılıyor , 2 defa denedim aynı yerde dondu kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Ram değerlerine bakma şansın oldu mu aşırı ram kullanıyor sanki cihaz.

Daha bakma Fırsatım olmadı Yenice 7.1.1 'e Güncelledim Telefonu Şimdi JB Aracı İle JB işlemine Başlayacağım :)
    Sizde Sıkıntı mı Var Ram olayında ?
  • Aşırı ram kullanımı var şimdilik.
  • Restore yapıpmı jb yaptınız?
  • gul1 kullanıcısına yanıt
    Yok direk yaptım.
  • 7.1.1 e olmuyor mu ?

• Ulan daha 4 gün önce semi restore yaptım, bilsem iTunes'ten restore ederdim, o kadar kurmaya uğraştım uygulamaları falan. Neyse, gene uğraşacağız artık, yapacak bir şey yok.
  • ondan olabilir.
  • 7.0.4 jb kullanıyordum telefonum çok yavaşlamıştı tekrar çıkmaz diye korkuyordum süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

7.1.1 e olmuyor mu ?

Evet Hocam 7.1 ve 7.1.1 'ler Artık JB oluyor :)
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    7.1.1ede oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Aslında bu konuda tweaklerin ilk sayfada toplanması lazım. Ben ilk kez jb yaptım ve hiç birşey bulamıyorum.

Aynı dertten muzdaribim
    Bizi direk güncel en son repoların ve uyumlu tweakklerin konusuna yönlendirecek var mı ?

İlk sayfadan kalora nin reposunu ekleyin, repoda nerdeyse tüm güncel tweakler açıklaması ve screenshot ıyla anlatılıyor zaten

Çok teşekkürler hocam :)

• ilex rat yedeklerimi geri alamıyorum. sıkıntılı olacak bu jailbreak.
  • Hemen tepki vermezseniz sevinirim. Sadece soruyorum. Ben bu saydamlığı azalt yapınca alt barın gri olmasına uyuz oluyorum istediğim duvar kağıdını kullanamıyorum. Bu barı yani docku saydam yapmak için yani sırf bunun için jailbreak yapmaya değer mi. Tarafsız olarak söylerseniz sevinirim. Yani sizce saydamlığı azalt seçeneğini açmayınca olan kasılmaları sizce ileriki ios 7.1.2 de veya 7.1.3 te düzeltirler mi? Kısacası sırf bunun için jailbreak yapmaya değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.