Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirseriii

Kardeş muhtemelen 7.1 de bir süre jb yapamayacaksın apple açıkları kapatacağı için. Şu anda problemleri var jb nin ama gün geçtikte düzeltiliyor. Benim tavsiyem 1 2 hafta sonra geçmenden yana

pekil yedek almama gerek var mı? gidiyor mu notlar fotoğraflar falan?
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Önce güzel bir yedek al dostum. Sonra restore çek alete 7.0.4'e. Sonra jb yap en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

FlipControLCenter çıkmış ama safe moda atıyor bende

Ben de iyi çalışıyor. ip 4.

bu tweaki çok bekliyordum iyi oldu. ancak bir sorunum var. jailbreaktan sonra bildirim merkezindeki hava durumu yok oldu bir türlü geri getiremiyorum. Otadan güncellememiştim telefonu 7.0.4'e onunla alakalı olabilir mi?
  • kardeş flipcontrolcenter da 3G ve Edge de eklemişler mi wifinin yanına ? Videosunda görememiştim çünkü.
  • quote:

Önce güzel bir yedek al dostum. Sonra restore çek alete 7.0.4'e. Sonra jb yap en temizi

Şu an yedek alıyorum. Sonra restore çekicem. Tertemiz ilk jb'nin tadına bakıcam
  • quote:

kardeş flipcontrolcenter da 3G ve Edge de eklemişler mi wifinin yanına ? Videosunda görememiştim çünkü.

Aynen kardeş. Hepsi var. Çok iyi oldu bu tweak. bi ss alayım sana.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesunason -- 28 Aralık 2013; 14:12:44 >

• Aşağıda ki Gibi İstediğinizi İstediğiniz sıraya koyup ekleyebiliyorsunuz :)

Repo :http://rpetri.ch/repo/

Tweak : FlipControlCenter

Görüntüler Aşağıda ki Gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 28 Aralık 2013; 20:50:13 >

• tanrım şu anda mutluluktan ağlıyabilirim.
  • merak edenler için FlipControlCenter'ın son halinin videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=vVdETLbXHlA
  • eyvallah kardeşim ;)
  • Elmada kaldı. Kendi ipsw dosyamla restore yapıyorum. Tongbudan yedeklemiştim cihazı, önce o yedeği mi yükliyim yoksa önce jailbreak mi yapmalıyım?
  • Display recorder kurabilen varmı arkadaşlar
  • Arkadaşlar iPad Air için bugün Jailbreak yaptım. Çoklu uygulama penceresi açmaya yarayan Quasar isimli Tweek iOS 5'den beri kendini güncellemiyor. Acaba alternatif olarak başka bir tweek bilen var mı? Ana menüde çoklu uygulama penceresi açmaya yarayan bir tweek arıyorum.
  • Yardım edebilcek var mı? Tongbudan yedek aldım.7gb kadar. Sonra tekrar yükledim fotoğraflar sms not hepsi geldi fakat appler yüklenmedi. Ne yapabilirim?
  • FlipControlCenter ı hangi repodan yükleyebiliriz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 28 Aralık 2013; 15:40:14 >
  • Dostum tongbudan hiç yedek almadım ben itunes kullanıyorum yedek için. Problemin uygulamalar olsun ya baştan yüklersin önemli olan foto rehber notlar vs gitmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 28 Aralık 2013; 15:50:39 >
  • Dostum ilk mesajda vardı sanırımhttp://rpetri.ch/repo/ olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 28 Aralık 2013; 15:51:09 >
  • tüm işlemleri sorunsuz yaptım en son restart attı kendine ve elmada kaldı. işlemlere başlamadan önce itunes ile pc ye yedeklemiştim.
    dfu moda alıyorum , itunese baglıyorum vs elma ekranını geçemiyorum.. ne yapmalıyım ?
  • itunes kurtarma modundan restore edip tekrar jb yapın problem hallolacak. Telefondan(ota) 7.0.4 e güncelleme yapanlar bu problemle karşılaşıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 28 Aralık 2013; 15:51:35 >
  • ios 7 jb yaptım cydia geldi fakat evasi0n kuramıyorum nasıl yapıcaz ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.