Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşhurkeladam

Arkadaşlar itunes'la yedek aldım cihaz elma'da kalınca dfu moda aldım ama yedeği itunes ile göremiyorum
    (itools ile yedek görülüyor)
    (Cihaz ipad mini )

itools ile sorunum çözüldü.teşekkürler.arkadaşlar sorunum itoo
  • Sicarius 1.0
    repo :http://apt.modmyi.com/

tanıtım videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=0Z0V7Y3Yj1o

iphone 5 denedim sıkıntısız çalışmakta.

• Jb stabil mi ios6 da ki gibi yoksa biraz daha bekleyelim mi ? Bir de genel olarak cydia tweakleri ios7 ye uyumlu hale gelmeye basladimi durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırada Bir Tema Var :)
    Çok Özlediğiniz Bir Tema Tabi iOS 7 Kullananlar :)
    Yoğun İstek Üzerine Tweak Tema Yapmışlar WinterBoard İle Direk Temayı kullanabilirsiniz :)

Repo : BigBoss

Tema : iOS6 Icons For iOS 7 Theme

Görüntüler Aşağıda ki Gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

Jb stabil mi ios6 da ki gibi yoksa biraz daha bekleyelim mi ? Bir de genel olarak cydia tweakleri ios7 ye uyumlu hale gelmeye basladimi durum nedir ?

Değil, yılbaşına kadar en azından bekle derim acelen yoksa. Beklenen tweak'lerin çoğu henüz tam uyumlu değil.
  • İkinci Tema Geldi :)
    Gerçekten Farkli Görünüyor iPhone'da :)
    Arka PlanLa Daha Hos Bir Görüntü Olacak umarim :)
    FazLa Lafi Uzatmadan :)

Repo :http://cydia.chrisgraphix.fr
    Tema : LMAO

Görüntüler Asagida ki gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 28 Aralık 2013; 6:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Sırada Bir Tema Var :)
    Yoğun İstek Üzerine Tweak Tema Yapmışlar WinterBoard İle Direk Temayı kullanabilirsiniz :)

Temayi uyguladim calisiyo ip5 de. Cok tesekkurler ohh bee dunya varmis nalet gotursun ios7 e gctigim gune

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Sırada Bir Tema Var :)

Temayi uyguladim calisiyo ip5 de. Cok tesekkurler ohh bee dunya varmis nalet gotursun ios7 e gctigim gune

• Tweakler geldikçe kendimi jb yapmak icin zor tutuyorum iyice düzelsinler öyle yapıcam ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Tweakler geldikçe kendimi jb yapmak icin zor tutuyorum iyice düzelsinler öyle yapıcam ;D

Al benden de o kadar hocam. Daha yeni JB'den döndüm, tam oturmadı, stabilite gitti diye. Fakat bu Fenix66 denilen arkadaş ısrarla gözümüze gözümüze vurmaya çalışıyor tweakleri, temaları :P Banlayayım şu jb oturana kadar dur :P :D @Fenix66
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Tweakler geldikçe kendimi jb yapmak icin zor tutuyorum iyice düzelsinler öyle yapıcam ;D

Al benden de o kadar hocam. Daha yeni JB'den döndüm, tam oturmadı, stabilite gitti diye. Fakat bu Fenix66 denilen arkadaş ısrarla gözümüze gözümüze vurmaya çalışıyor tweakleri, temaları :P Banlayayım şu jb oturana kadar dur :P :D @Fenix66

Aynen ben en som ios 6 dayken yapmıştım sonra 1 ay kullandım 6.1.3 e geçtim o zamandan beri jbli kullanmıyorum alıştım aslında ama insanın gözünü boyuyor jb çok sakıncalı bi melet bu yapınca bırakamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Jb stabil mi ios6 da ki gibi yoksa biraz daha bekleyelim mi ? Bir de genel olarak cydia tweakleri ios7 ye uyumlu hale gelmeye basladimi durum nedir ?

Değil, yılbaşına kadar en azından bekle derim acelen yoksa. Beklenen tweak'lerin çoğu henüz tam uyumlu değil.

6.1.4 deyim hala. Jb cikar mi acaba bi fikriniz var mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

quote:

Orijinalden alinti: H@mdilli

quote:

Orijinalden alinti: jay jay justified

quote:

Orijinalden alinti: H@mdilli

Degil, yilbasina kadar en azindan bekle derim acelen yoksa. Beklenen tweak'lerin çogu henüz tam uyumlu degil.

az kaldi hocam 6.1.4 için. 3-4 güne diyorlar maksimum. yüzde 85 i bitmis.

• Cydia'dan evasi0n 7.x güncellendi.
  • Evasi0n ve activator e güncelleme gelmiş ancak bende yüklenmiyor.
  • Telefonu açtın kapadım twrakler gitmiş varmı bu sorunu yaşayan ?
  • Whatspadi calistirabilen varmi ? Galiba ios 7de calismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Telefonu açtın kapadım twrakler gitmiş varmı bu sorunu yaşayan ?

İlk sayfadaki SSS kısmında var çözümü hocam
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.