Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zedkid

http://rpetri.ch/repo/ bu repo.. Ayarlara geldi masa üsündede ikonu var üç tane görev verdim şuan sorun yok. Başkada repo, tweak falan yüklemedim çakışma olur diye

telefonun 5s mi?
  • Jailbreak yaptım ama mail ve safari çalışmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Acaba 6.1.2 jb'li cihazı güncelleyip tekrar jb yapsam mı ? iphone 4s bu arada ? kasma yaşayan var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activator home ve tuş kilitleme tuşlarını unutmanı sağlıyor mesela saate çitf tıklarsın cihaz kilit moduna geçer durum çubuğund parmağını sağa kardırırsın açık uygulamalar menüsü açılır görevi sen verirsin yani Candır :)

iphone 4 kullanıyorum hocam ama cihazla ilgisi yok sanırım sen verdiğim repodan güncelleme yap belki çalışır Mobile substrate ve safe mode programlarını bu programları tekrar yükle tabi
  • quote:

Activator home ve tuş kilitleme tuşlarını unutmanı sağlıyor mesela saate çitf tıklarsın cihaz kilit moduna geçer durum çubuğund parmağını sağa kardırırsın açık uygulamalar menüsü açılır görevi sen verirsin yani Candır :)

iphone 4 kullanıyorum hocam ama cihazla ilgisi yok sanırım sen verdiğim repodan güncelleme yap belki çalışır Mobile substrate ve safe mode programlarını bu programları tekrar yükle tabi

Safe mode'ça atıyor hocam ya

• quote:

Activator home ve tuş kilitleme tuşlarını unutmanı sağlıyor mesela saate çitf tıklarsın cihaz kilit moduna geçer durum çubuğund parmağını sağa kardırırsın açık uygulamalar menüsü açılır görevi sen verirsin yani Candır :)

5s te olmuyor maalesef :(
  • activator ve mobilsubstrate bu eklentileri tekrar kurun çokta fazla tweak yüklemeyin şu an mobilsubstrate eklentisi sorunlu bi güncellense dediğim gibi bende ilk jb yaptım uyumlu denilen bi çok programı indirdim ama olmadı sadece activator var bende
  • Cok sorunlu ben ios 6 ya donus yapip bir hafta bekliycem

• quote:

activator ve mobilsubstrate bu eklentileri tekrar kurun çokta fazla tweak yüklemeyin şu an mobilsubstrate eklentisi sorunlu bi güncellense dediğim gibi bende ilk jb yaptım uyumlu denilen bi çok programı indirdim ama olmadı sadece activator var bende

yok olmuyor hiçbir şekilde :(
  • Surekli bu uyariyi aliyorum , restart yapmama ragmen degisen bisey yok ne yapmaliyim
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Sanki biraz beklemek gerekiyor bu jailbreak'i.
  • quote:

activator ve mobilsubstrate bu eklentileri tekrar kurun çokta fazla tweak yüklemeyin şu an mobilsubstrate eklentisi sorunlu bi güncellense dediğim gibi bende ilk jb yaptım uyumlu denilen bi çok programı indirdim ama olmadı sadece activator var bende

Anladım evet 5-6 aktif tweak var. En iyisi mobilesubstrate güncellemesini beklemek. Acelemiz yok zaten. Teşekkürler

• http://forum.donanimhaber.com/m_85598450/tm.htm arkadaşlar şu konuya bakın olayın özü bu :) bi ara çalışmış program sonra kaybolmuş sanırım her defasında bu iki eklentiyi reinstall edicez
  • iBlackList deneyip çalıştıran var mi?

• zedkid Z kullanıcısına yanıt
    dostum dünden beri 5-6 kişiye sorunun cözümünü yazdık burdan

yani eski soruları-cözümleri okumadan sürekli aynı sorunları aynı cevaplar veriliyor.

konu rezalet duruma geldi.

şu tweak neye yarıyor diye buraya sormayın google sorun.

bazıları tweak nedir demiş siz jailbreak atmayın

tamam sakinim

• konu başındaki yada konu içinde güncel diye verilen sorunsuz kullanılan repoları eklerken sürekli hata veriyor bende operation time out, cached failure, host unreachable vs gibi hatayı verdikten sonra return cydia diyor ama repolar ekleniyor tweakler gözüküyor acaba herhangi bir sorun olur mu?
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    Google ne işe yarıyor
    Önüne geçemeZsin bunun yapcak bişi yok sorunu olan arkadaşalr 1 hafta sabredin

• Doğru diyosun valla konu nerden nereye geldi sorunlar için ayrı bi konu açılmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

Acaba 6.1.2 jb'li cihazı güncelleyip tekrar jb yapsam mı ? iphone 4s bu arada ? kasma yaşayan var mı arkadaşlar ?

Ben güncelleyip jb yaptım. Hiçbi kasma yok. 4s kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 24 Aralık 2013; 12:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

quote:

quote:

bu arada beyler cihaz jailbreakliyken icloud yedeği almamız sorun çıkarır mı?

evet beyler soruma bir cevap. telefon ikide bir pop-up olarak gösteriyor rahatsız ediyor. sakıncası var mı jailbreakliyken icloud yedeği almak?

Everythingapplespro da nocyadd diye bir program var indirin kurun kurtulun cydia dan applestora atmaz

Mesajlar karıştı galiba hocam. Icloud yedek almak istiyor ben de jbliyken sıkımtı yaratırmı diyorum

Oo kusura bakma hocam ya cepten giriyordum uyku sersemi yanlis alinti yapmisim. Benim dedigim cydia reklam acip app store a atiyordu onun cozumu

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.