Şimdi Ara

Killbackground 7 ayarlarda gozukmuyor (Sorun Cozuldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dun yukledim kullanabiliyordum ancak bu sabahtan beri hem kullanamiyorum hem de ayarlarda killbackground yazisi yok. Sorunun cozumunu bileniniz varsa lutfen bilgilendirsin

SORUN COZULDU:
    Cydiadan mobile substrate ve substrate safe mode tweaklerini reinstall yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 24 Aralık 2013; 11:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunuzu kapatık açtığınız taktirde problem oluyor güncelleme gelecek yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Telefonunuzu kapatık açtığınız taktirde problem oluyor güncelleme gelecek yakında

Sagolun hocam gecici bir cozum buldum.
    SORUN COZULDU:
    Cydiadan mobile substrate ve substrate safe mode tweaklerini reinstall yapin.

• Killbackground 7 hangi repo altında var...
    benim bulduklarımda 7 yok o yüzden çalışmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Killbackground 7 hangi repo altında var...
    benim bulduklarımda 7 yok o yüzden çalışmıyorlar

http://cydia.myrepospace.com/iPWNDApple/

• bu dediğiniz tweaklar ne için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

bu dediğiniz tweaklar ne için ?

Jailbreak yapinca kendiliginden kurulan tweakler. Ne ise yaradigini bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha açıklar mısınız ilk kullancı yeni yapanlar için anlaşılması zor olacak

• Bide Wifi Analyzer yada Wifi Booster çalışsa çok güzel olacak a7 64bit de
  • Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    yeap repo dan indirdim ama şimdi de nasıl aktif edeceğim bunu :)
    normalde sbsettings veya batterdoctor pro ile bu tip programları kullanıyordum....
  • quote:

yeap repo dan indirdim ama şimdi de nasıl aktif edeceğim bunu :)
    normalde sbsettings veya batterdoctor pro ile bu tip programları kullanıyordum....

Normalde kurulduktan sonra aktif olması lazım hocam. Ayarlarda Killbackground7 sekmesinde çeşitli seçenekler görebilirsiniz. Eğer çalışmıyorsa ilk mesajda söylediğimi yapın
  • EnemyHunter kullanıcısına yanıt
    ipad 3 wifi booster çalışıyor, fakeclock up çalışıyor, music box çalışıyor...
  • hangi repodan indirdiniz bide ekran görüntüsü koyarmısınız wifi booster nereye geliyo ayarları filan
  • 2sini de reinstall yaptim yine gelmedi.aksama dfu moda alip temiz 7.0.4 un ustune jb yapayim

• Kurulum yaptım ama nasıl çalıştıracağız? io6 da çalıştırıyordum ama ios7 de denetim merkezini nasıl iptal edebiliriz
  • home tuşuna 2 kere basınca sağ ve sol altta kuurukafa işareti çıkıyor ona basınca kapatıyor programları
  • quote:

home tuşuna 2 kere basınca sağ ve sol altta kuurukafa işareti çıkıyor ona basınca kapatıyor programları

Eyvallah hocam, tuşa basmadan bir yolu yok mu kapatmanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

home tuşuna 2 kere basınca sağ ve sol altta kuurukafa işareti çıkıyor ona basınca kapatıyor programları

Eyvallah hocam, tuşa basmadan bir yolu yok mu kapatmanın?

activator ile multitaskinge geçiş için bir kısayol atayıp multitaskingi öyle açabilirsiniz. sonra tekrar sağ ya da soldaki tuşlardan kapatacaksınız
  • fofer kullanıcısına yanıt
    ery doktor pro cıkaydı kolay yoldan halledecektik ama işte yok hala...
  • Zephry çıksada kurtulsak şu işten.
    Peki denetim ve bildirim merkezini iptal edebilecek bir tweak var mı? Denetim merkezini kişiselleştiren bir tweak var onun gibi bildirim merkezini de kişiselleştirebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.