Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Arkadaslar dün jb yapıp cydia dan killbackground7 kurdum ve gunboyu kullandım ama şimdi hem simge kayboldu hemde ayarlar kısmından kayboldu?yukledigim başka bir tweaktede öyle oldu neden olabilir acaba?

Tweaklerinizi reinstall yapın ve ardından kullanmadığınız repoları kaldırıp telefonu restart ediniz

Hocam teşekkür ederim düzeldi , aynı sorunu yaşayanlar substrate'i ve safe substrate'i tekrar kursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yüklediklerim ayarlara gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activator çalışıyor mu ? Hangi repodan indirdiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Arkadaslar dün jb yapıp cydia dan killbackground7 kurdum ve gunboyu kullandım ama şimdi hem simge kayboldu hemde ayarlar kısmından kayboldu?yukledigim başka bir tweaktede öyle oldu neden olabilir acaba?

Tweaklerinizi reinstall yapın ve ardından kullanmadığınız repoları kaldırıp telefonu restart ediniz

Hocam teşekkür ederim düzeldi , aynı sorunu yaşayanlar substrate'i ve safe substrate'i tekrar kursun

Hocam benimde localappstore vs var çalışıyordu şimdi ise mesela bir oyuna girdim satın ala bastım oyundan atıyor

• evet hocam çalışıyor..

Ryan Petrich'in kendi reposundan..

Repo :http://rpetri.ch/repo/
  • Yükledim hocam onu ayarlara gelmedi hata veriyor safe mode vs yüklediğim hiç bir tweak ayarlara gelmedi

• Teşekkürler. Surenix'i takibe alalım Twitter'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Yükledim hocam onu ayarlara gelmedi hata veriyor safe mode vs yüklediğim hiç bir tweak ayarlara gelmedi

a7 işlemcili cihazlarda gelmiyor..benim 5s te hiç biri gelmedi

• cydia da pek fazla güncelleme olmuyor.. sanırım bu seferki jb ye pek ragbet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Ayarlarda böyle çıkıyor mu peki :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hayir :(

Bendede ayarlar menüsünde çıkmıyor.Nedenini çözemedim bi türlü.Senelerdir iPhone kullanıyorum bu kadar sorunlu jailbreak görmedim.

• Yukarda ki arkadaşın dediğini yaptım sorun çözüldü substrate ve safe substrateyi yeniden yükleyin inşallah düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

cydia da pek fazla güncelleme olmuyor.. sanırım bu seferki jb ye pek ragbet yok

Rağbet olması için önce bişeylerin çalışması lazım
  • jb yi cıkaranlardan da bir ragbet yok.. şimdeye kadar programın bile 3. versiyonu cıkmıs olmalıydı... yada program cidden 4/4 lük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Arkadaşlar jailbreakden sonra durup dururken appstore açılmaya başladı. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Aynı şey bende de var hocam, yüklediğimiz repo ların birinden sonra oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

Orijinalden alıntı: xoge

quote:

4s te bu hatayı alıyorum sorun bilgisayar kaynaklımı ?

Hocam ayarlardan bütün şifrelerini kaldır ve iphonu bul özelliğini kapat restart at tekrar dene.

aynı hocam

telefonu restore edip deniyorum, tam olarak aşağıdaki resimde görülen yere gelince program atıyor

cihaz kilidinden bahsedilmiş sanırım, bu kilit den kasıt nedir yardımcı olabilirimisiniz pin kodu filan mı ?

ilk defa JAİLBREAK yapıyorum, doğru yapmadığım ne var acaba yardımcı olabilirimisiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Arkadaşlar jailbreakden sonra durup dururken appstore açılmaya başladı. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Aynı şey bende de var hocam, yüklediğimiz repo ların birinden sonra oldu.

Yönlendirme yapıyor reklam tekrar cydia dönün devam eder

• quote:

quote:

quote:

quote:

4s te bu hatayı alıyorum sorun bilgisayar kaynaklımı ?

Hocam ayarlardan bütün şifrelerini kaldır ve iphonu bul özelliğini kapat restart at tekrar dene.

aynı hocam

telefonu restore edip deniyorum, tam olarak aşağıdaki resimde görülen yere gelince program atıyor

cihaz kilidinden bahsedilmiş sanırım, bu kilit den kasıt nedir yardımcı olabilirimisiniz pin kodu filan mı ?

ilk defa JAİLBREAK yapıyorum, doğru yapmadığım ne var acaba yardımcı olabilirimisiniz ?

Alıntıları Göster

Ekran kilidini aç telefonun. devam edecek. Ana sayfada bahsediliyor bak ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombero

Alıntıları Göster

ayarlar / genel / parolayla kilitleme/ kapalı durumda

aktif mi yapacağım buradaki kilidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 24 Aralık 2013; 9:54:40 >

• yine aynı. burada "Modifying rootfs..." atıyor
  • Appstore dan uygulama kuramiyorum keske yapmasaydim modemde arizalandi restorede yapamiyorum

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.