Şimdi Ara

iOs 6x'lere downgrade? (iOs 7x'lerden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iphone4 ios 7.1 beta1 kullanıcısı olarak malesef sadece ios 6.0.1 ve ios 5.1.1 shsh kayıtlarım olduğu için ifaith ve itunes kullanarak ios 5.1.1'e dönebildim. İsteğim tabi ki ios 6.0.1 veya herhangi bir ios 6 sürümüne dönmek... Redsn0w ve ifaith kullanarak shsh kaydım olan ios6.0.1 ve shsh kaydım olmayan ios6.1.3 'e dönüş denemelerimde sürekli hata ile karşılaşıyorum.

Bu dönüşü gerçekleştirebilenlerden yardımlarını rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -ejder-

geri dönüş ios5 için geçerli diye biliyorum.

ios 6x'leri shsh kayıtlarının hatalı olduğu söyleniyor fakat bazıları 6.1.3 veya başka 6x sürümlerine dönebilmişler. Benim kaydım cydia üzerinden alınan otomatik bir shsh kaydı olduğundan mı acaba bu sorunu yaşıyorum...

Orijinalden alıntı: Hovarda16

quote:

Orijinalden alıntı: -ejder-

geri dönüş ios5 için geçerli diye biliyorum.

ios 6x'leri shsh kayıtlarının hatalı olduğu söyleniyor fakat bazıları 6.1.3 veya başka 6x sürümlerine dönebilmişler. Benim kaydım cydia üzerinden alınan otomatik bir shsh kaydı olduğundan mı acaba bu sorunu yaşıyorum...

Zaten hatalı olan shsh kayıtları cydianın aldığı kayıtlardı. Diğerlerinde sorun yok. Büyük ihtimal ondan. Ama ben 4s sahibi olduğum için shsh i hiç kullanamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dönüşümü beklemekteyim. Ben cydia üzerinden shsh aldığım için 6.0.1 'e dönemiyorum. Malesef 6.1.3 için herhangi bir kaydım yok.

Hocam dönüşümü beklemekteyim. Ben cydia üzerinden shsh aldığım için 6.0.1 'e dönemiyorum. Malesef 6.1.3 için herhangi bir kaydım yok.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81663045&p=1#81663045

shsh cekmek ve custom ipsw olusturmak icin ifaith kullanip deneyin bide bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bilgialp

Cihazım ip4 iFaith ile 6.1.3 shsh blobumu almıştım şu anda ios7.1 beta2 kullanıyorum. Yarın downgrade etmeyi dener burayı editlerim

takipteyim.

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Cihazım ip4 iFaith ile 6.1.3 shsh blobumu almıştım şu anda ios7.1 beta2 kullanıyorum. Yarın downgrade etmeyi dener burayı editlerim

takipteyim.

the provided apticket does not look valid hatası alıyorum. 6.1.3e dönemedim

• Aynen bu sorun bende de var... Sadece cydia üzerinden otomatik alınan 6x shsh kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor ve dolayısıyla da bu shsh 'ları downgrade/upgrade için kullanamıyoruz. Yapabilenler ise kendilerinin manual/cydia+programlar ile aldıkları shsh kayıtlarıdır diye düşünüyorum. ios5.1'deki türkçe klavye desteği olmaması beni hayli düşündürüyor... Sırf klavye sorunu için 7.1'e dönüş yapacağım gibi görünüyor.

Merak ediyorum da cydia 'da bununla ilgili herhangi bir program var mıdır klavyeyi 6x 'lerdeki gibi türkçe destekli yapmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simültane -- 25 Aralık 2013; 12:03:05 >

Aynen bu sorun bende de var... Sadece cydia üzerinden otomatik alınan 6x shsh kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor ve dolayısıyla da bu shsh 'ları downgrade/upgrade için kullanamıyoruz. Yapabilenler ise kendilerinin manual/cydia+programlar ile aldıkları shsh kayıtlarıdır diye düşünüyorum. ios5.1'deki türkçe klavye desteği olmaması beni hayli düşündürüyor... Sırf klavye sorunu için 7.1'e dönüş yapacağım gibi görünüyor.

Merak ediyorum da cydia 'da bununla ilgili herhangi bir program var mıdır klavyeyi 6x 'lerdeki gibi türkçe destekli yapmak için?

Oof off benim 5.x shsh kaydım da yok ne yapıcam bilmiyorum

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.