Şimdi Ara

iOS 6 yı öpün de başınıza koyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutturdunuz 5.1.1 dıyeiPod touch vardı zaten iOS 6 kasıyodu dedim. İmzalı sürümü atmaya çalıştım 1604 hatası aldım. En son iReb ile DFU ya alıp yaptım. Zaten eski sürüme yeni yedek kurulmuyor o da ayrı bir olay. Öncelikle açıldığında görsel olarak eksik geldi. Ayarlar,Haritalar,Mavi durum çubuğu,store filan...iOS 6 da ust uste uygulama yuklerdim ama bunda her sefer ekrana atıyor deli etti. Eski store a çok alışmışım. Zaten cihaz hala kasmaya devam etti ve resmen iğrendim ayarlarda bile birkaç şeyin yeri farklı. Neyse en son rahatsız etmeyi açayım dedim. Baktım o da yokDeli oldum. Siz siz olun iOS6 yı sevin. Adamlar 200 yeni özellik diye boşuna demiyorlar.

• 200mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1'de 350-400lerde gezen boş ram miltarım(cihaz ilk açıldığında) ios 6 ile birlikte max 250 oldu. En çok kullandığım jailbreak tweak'i ios 6 ile uyumlu değil ve(bana göre) appstore'un yeni hali güzel değil. Tamam güzel yenilikler de var ama herşeyi güzel diyemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

5.1.1'de 350-400lerde gezen boş ram miltarım(cihaz ilk açıldığında) ios 6 ile birlikte max 250 oldu. En çok kullandığım jailbreak tweak'i ios 6 ile uyumlu değil ve(bana göre) appstore'un yeni hali güzel değil. Tamam güzel yenilikler de var ama herşeyi güzel diyemeyiz.

O Appstore'u hiç söyleme. O kadar gereksiz fazla tasarım var ki, girmeye iğreniyorum artık. Uygulama indiricem, üşendirdiği için girmiyorum.

• quote:

5.1.1'de 350-400lerde gezen boş ram miltarım(cihaz ilk açıldığında) ios 6 ile birlikte max 250 oldu. En çok kullandığım jailbreak tweak'i ios 6 ile uyumlu değil ve(bana göre) appstore'un yeni hali güzel değil. Tamam güzel yenilikler de var ama herşeyi güzel diyemeyiz.

Hocam bu boş ram 350-400 olan 512 ramdemi öyle ise harika birşey. Benim 768 mb ram var 320 yi kolay kolay geçmiyor boş ram. Android çok büyük bir hata
  • 6 berbat kusura bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

6 berbat kusura bakma

+1 ayrıca appleın eskitme taktiği var 4s 5.1.1de mükemmeldi iOS 7 gelince nasıl olucak merak ediyorum

• App Store yenilendi yenileneli bisey indirmedim dogru düzgün

• Katılıyorum.
  • iOS 6 ve Appstore bence oldukca guzel

• Sen ne anlarsın 5.1.1 den..
  • iphone 5 ios 6.1.1 jb full app ve tweak yüklü boş ram 520

• ios 6 A4 islecili cihazlari kasiyor, deli gibi sarj yiyor.5.1.1 devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Hocam bu boş ram 350-400 olan 512 ramdemi öyle ise harika birşey. Benim 768 mb ram var 320 yi kolay kolay geçmiyor boş ram. Android çok büyük bir hata

abartı.

• Bunu ip4 kullanıcılarına söylemeyin sakın tıkır tıkır çalışan cihaz güncelleme sonrası çöp oldu. Aynı şey ios 7 ile önce 4s sonra 5 in başına gelecek paragöz apple sayesinde

• Bir ben göremedim şu 4Se gelen eskitme şeylerini heralde. Mis gibi kullanıyorum yani ne bileyim.
  • ipod touch 4 ios6 uygulamalardan atıyor (jb yok)
    Rami fazla kullanıyor.
    Gerçi iOS 5.0.1 ya da 5.1.1 de ipod touch 4te tus kilidinde takilmalar vb yapiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

Bir ben göremedim şu 4Se gelen eskitme şeylerini heralde. Mis gibi kullanıyorum yani ne bileyim.

4s e gelmedi zaten daha eskitme. Yeni iphone çıksın yeni ios ile birlikte 4s i de bitirecektir apple. Şimdiye kadar bu taktiği uyguladı apple yeni modelin 2 model altının hızını kesiyorlar yeni çıkan iphone u sattırmak için. İos 6 sonrası iphone4 ün kasmalarına dayanamayıp 5 alan bir sürü kişi vardı forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

Bir ben göremedim şu 4Se gelen eskitme şeylerini heralde. Mis gibi kullanıyorum yani ne bileyim.

4s e gelmedi zaten daha eskitme. Yeni iphone çıksın yeni ios ile birlikte 4s i de bitirecektir apple. Şimdiye kadar bu taktiği uyguladı apple yeni modelin 2 model altının hızını kesiyorlar yeni çıkan iphone u sattırmak için. İos 6 sonrası iphone4 ün kasmalarına dayanamayıp 5 alan bir sürü kişi vardı forumda

Hocam o zaman tavsiyen nedir iOS 7ye geçmeyip 6.1.xte kalalım mı napalım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.