Bildirim
iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende daha iOS 7 ye guncellemedim , sarj nasil gidiyor memnun musunuz? iOS 7 cidden kotu mu o kadar ya -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
ben yazılım güncellemeye hiç girmedim öyle bildirim gelmedi daha
Aynen
Telefonunuz belli tarihlerde kendiliğinden güncelleme denetimi yapacaktır ve o ibare illaki telefonunuzda belirecektir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde cihazım i4S daha böyle bir uyarı falan çıkmadı şükür. Çıkarsa ve otomatik indirirse bile kesinlikle kurmayı istemiyorum, düşünmüyorum. Ama o ayarların üstündeki 1 rakamına da ayar olurum. Bakalım ne yapacağız. -
quote:
Orijinalden alıntı: aswerth
Ayarlar-Genel-Sıfırla-Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil
diyince de silinmiyor mu indirilen güncelleme dosyası? Rehberi-fotoğrafları falan fişman yedekleyip denemekte fayda var.
Ben yaptim; uyari da indirdigi guncelleme de gitti; simdilik.
Cihazın içinden sıfırlayın.
Jb yaparak o uyarıdan ve otomatik indirmeden kurtulabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
ben yazılım güncellemeye hiç girmedim öyle bildirim gelmedi daha
Aynen
Telefonunuz belli tarihlerde kendiliğinden güncelleme denetimi yapacaktır ve o ibare illaki telefonunuzda belirecektir :)
+1 boşuna uğraşmayın telefon gene o yazılımı görücek yapabileceğiniz tek şey görmezden gelmektabi jb tarafında illaki bir çözüm vardır diye tahmin ediyorum.
-
Ya lütfen yardım edin şu aptal ibareyi görmekten bıktım artık
Bildirimin gitmesi için yüklemekten başka çaren yok maalesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: orhangutan
Bu sonsuza kadar duracak mı böyle yani?hala ios5 kullanıyorum diyenler var onlarda bunca zamandır ios6nın indirilmiş dosyası ile mi kullanıyorlar?yoksa ios5de kalanların hepsi jb'mi yaptı?
1-2 hafta onceye kadar bende ios5teydim o ifade geldikten sonra ayarlari sifirladim gitmisti sanirsam .sonra tekrar bir sekilde geldi(6.1.3. Cikti)bir gun telefonu kapatip acarken yazilim yukleme cubugu cikti o korkuyla telefonu kapattim bir daha actigimda 1 uyarisi gitmisti yazilimda 5.1.1di
Kisaca :o ifade gidiyor
-
arkadaşlar 6.1.3 jb yok. jb haricinde çözümlere yönelelim. güncelleme indirmesini başlatıp hemen duraklatmak en geçerli çözüm sanırım. akşam deneyip paylaşacağım.
işe yaramıyor. wifiden bağlanınca güncelleme indirmeye devam... -
Ayarlar kısayolunu arka sayfalara atıver . Göz görmeyince gönül katlanır . Iyyyk ! . Resmi sürümde yok bunun bir çözümü .
-
yok mu çaresi. !!!!!!! -
updullah -
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
updullah
Tek çaresi ayarlardan içeriği sıfırlayacaksın açıldığında wifi bağlamaycaksın bilgisayardan yeni iPhone olarak tanıtıp sonrada ortalama 2 gb boş alan kalacak kadar uygulamalarını vs. kuracaksın daha sonra wifi bağlanabilirsin yani ios 7 indirmesi için 3 gb alan istiyor eğer 3 gb kadar hafıza olursa yeniden indirir ios 7 i.
Ben 3 gb boş alan bırakmıyorum yoksa habersiz indiriyor.
iOS 7.02'yi bir arkadaşa kurduk 8GB iP4'ü var cihaz cillop gibi
bu çözüm değil, bu zulüm usta.!!
yok mu başka bi çaresi. ios 7 illetini görmeyi bırak,uyarısnı bile görmek istemiyorum . -
Aynı şey benim ipad e oldu maalesef bundan başka çözüm bulamadım ios6 riske atmak istemiyorsan tek çözüm gibi.
Ne yaptıysam silemedim o uyarıyı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X