Şimdi Ara

iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Böyle bir saçmalık mevcut. iPhone 4 sahibiyim, iOS 6.1.3 e geri döndüm ve telefonumu çöpe çeviren iOS 7'yi kurmak istemiyorum açıkçası. Uyarı yapıştı gitmiyor. Wireless bağlıyken de indirme dememe rağmen otomatik indirmiş. Bunu yok etmenin bir yolu yok mu?
     iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı

dostum telefonunuza jb yapın sonra cydia dan xtrat tweakini indirin ve telfonunuzu sıfırlayın hem jb kalacak hem sürüm kalıcak hemde kkurtlucaksanız tani yukarıdaki arkadaşın yöntemi işe yaramıyorsa

• bende daha iOS 7 ye guncellemedim , sarj nasil gidiyor memnun musunuz? iOS 7 cidden kotu mu o kadar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

ben yazılım güncellemeye hiç girmedim öyle bildirim gelmedi daha

Aynen

Telefonunuz belli tarihlerde kendiliğinden güncelleme denetimi yapacaktır ve o ibare illaki telefonunuzda belirecektir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde cihazım i4S daha böyle bir uyarı falan çıkmadı şükür. Çıkarsa ve otomatik indirirse bile kesinlikle kurmayı istemiyorum, düşünmüyorum. Ama o ayarların üstündeki 1 rakamına da ayar olurum. Bakalım ne yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

Ayarlar-Genel-Sıfırla-Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil

diyince de silinmiyor mu indirilen güncelleme dosyası? Rehberi-fotoğrafları falan fişman yedekleyip denemekte fayda var.

Ben yaptim; uyari da indirdigi guncelleme de gitti; simdilik.

• Cihazın içinden sıfırlayın.
    Jb yaparak o uyarıdan ve otomatik indirmeden kurtulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

ben yazılım güncellemeye hiç girmedim öyle bildirim gelmedi daha

Aynen

Telefonunuz belli tarihlerde kendiliğinden güncelleme denetimi yapacaktır ve o ibare illaki telefonunuzda belirecektir :)

+1 boşuna uğraşmayın telefon gene o yazılımı görücek yapabileceğiniz tek şey görmezden gelmek tabi jb tarafında illaki bir çözüm vardır diye tahmin ediyorum.

• Ya lütfen yardım edin şu aptal ibareyi görmekten bıktım artık

• octawa kullanıcısına yanıt
    Bildirimin gitmesi için yüklemekten başka çaren yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangutan

Bu sonsuza kadar duracak mı böyle yani?hala ios5 kullanıyorum diyenler var onlarda bunca zamandır ios6nın indirilmiş dosyası ile mi kullanıyorlar?yoksa ios5de kalanların hepsi jb'mi yaptı?

1-2 hafta onceye kadar bende ios5teydim o ifade geldikten sonra ayarlari sifirladim gitmisti sanirsam .sonra tekrar bir sekilde geldi(6.1.3. Cikti)bir gun telefonu kapatip acarken yazilim yukleme cubugu cikti o korkuyla telefonu kapattim bir daha actigimda 1 uyarisi gitmisti yazilimda 5.1.1di

Kisaca :o ifade gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolin

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Böyle bir saçmalık mevcut. iPhone 4 sahibiyim, iOS 6.1.3 e geri döndüm ve telefonumu çöpe çeviren iOS 7'yi kurmak istemiyorum açıkçası. Uyarı yapıştı gitmiyor. Wireless bağlıyken de indirme dememe rağmen otomatik indirmiş. Bunu yok etmenin bir yolu yok mu?
     iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı

jb yap telefona paşalar gibi kullan

6.1.3 için JB yokki.

• arkadaşlar 6.1.3 jb yok. jb haricinde çözümlere yönelelim. güncelleme indirmesini başlatıp hemen duraklatmak en geçerli çözüm sanırım. akşam deneyip paylaşacağım.

• işe yaramıyor. wifiden bağlanınca güncelleme indirmeye devam...
  • Ayarlar kısayolunu arka sayfalara atıver . Göz görmeyince gönül katlanır . Iyyyk ! . Resmi sürümde yok bunun bir çözümü .
  • yok mu çaresi. !!!!!!!
  • updullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

updullah

Tek çaresi ayarlardan içeriği sıfırlayacaksın açıldığında wifi bağlamaycaksın bilgisayardan yeni iPhone olarak tanıtıp sonrada ortalama 2 gb boş alan kalacak kadar uygulamalarını vs. kuracaksın daha sonra wifi bağlanabilirsin yani ios 7 indirmesi için 3 gb alan istiyor eğer 3 gb kadar hafıza olursa yeniden indirir ios 7 i.

Ben 3 gb boş alan bırakmıyorum yoksa habersiz indiriyor.

• iOS 7.02'yi bir arkadaşa kurduk 8GB iP4'ü var cihaz cillop gibi

• bu çözüm değil, bu zulüm usta.!!
    yok mu başka bi çaresi. ios 7 illetini görmeyi bırak,uyarısnı bile görmek istemiyorum .
  • Aynı şey benim ipad e oldu maalesef bundan başka çözüm bulamadım ios6 riske atmak istemiyorsan tek çözüm gibi.
    Ne yaptıysam silemedim o uyarıyı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.