Şimdi Ara

iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Kadar Kasıcana Şimdi Alışmıştın iOS7'ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bende daha iOS 7 ye guncellemedim , sarj nasil gidiyor memnun musunuz? iOS 7 cidden kotu mu o kadar ya

Valla şöyle söyliyeyim.4S kullanıyorum aldığım günden beri çıkan bütün güncellemeleri telefon üzerinden (OTA'dan) yaptım.İos 7'de birçok forumdaki arkadaşa sorduğumda benim yaşadığım takılmaları çok az yada hiç yaşamadıklarını dile getirince bende telefonu 0'lamakda buldum çareyi.Şimdi 7.0.2 sürümünü indiriyor işlem bitip telefon yeniden kurulunca unutmaz isem editlerim...
  • Bildirim sonunda bana da geldi.
  • Sonunda bana da geldi.

• Arkadaşlar ben çözümü kısmende olsa buldum, ayarlar ikonunu farklı bir sayfaya attım ana sayfada görünmüyor yani. Dolayısıyla güncellemeyi belirten 1 simgeside görünmüyor, canım sıkılmıyor.
  • bana geldi kendi kendine indirmis , indirildi yaziyor yukle desem yukleyecek iOS 7 yi bu arada dun iOS 7.0.2 yi indirmis yuklesem mi acaba

laptop uzerinden guncellemek istiyorum iTunes ile , simdi bu zaten indirmis iTuens uzerinden guncelleyemem mi ?
  • quote:

bana geldi kendi kendine indirmis , indirildi yaziyor yukle desem yukleyecek iOS 7 yi bu arada dun iOS 7.0.2 yi indirmis yuklesem mi acaba

laptop uzerinden guncellemek istiyorum iTunes ile , simdi bu zaten indirmis iTuens uzerinden guncelleyemem mi ?

Yoo güncellersin tabii ki Bir sorun olmaz.

• hani zaten indirmis ya telefonuma o yuzden dedim

sorun cikmaz umarim iTunesdan guncelleyince sanki daha fazla yer kapliyordu oyle hatirliyorum
  • quote:

hani zaten indirmis ya telefonuma o yuzden dedim

sorun cikmaz umarim iTunesdan guncelleyince sanki daha fazla yer kapliyordu oyle hatirliyorum

İçinde önemli bilgiler yoksa temiz Restore yapın. Eski sistemden kalıntılar da kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

İçinde önemli bilgiler yoksa temiz Restore yapın. Eski sistemden kalıntılar da kalmaz

iTunesta sunu yapinca restore oluyor degil mi geri yukluyor tamamen ilk gunku gibi

bu resmi internetten buldum

iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı

• quote:

bana geldi kendi kendine indirmis , indirildi yaziyor yukle desem yukleyecek iOS 7 yi bu arada dun iOS 7.0.2 yi indirmis yuklesem mi acaba

Dün akşam indirdim içime sinmeyen şeyler vardı bu sabah 2 kere daha restore ettim.Aldığım günden bugününe kadar restore etmemenin zararını kendi gözlerimle gördüm.Safaride ite kaka zorla geiş yaptığım sayfalar şimdi sular seller gibi akıcı.Eskisinden eser yok.Telefon yeniden doğdu sanki.Tabi her cihazda olduğu gibi ilk sürümlerde olduğu kadar bir saliselik takılmalar hissediyor gibiyim ama onlarda 7.1 de düzelir inşallah zaten 7.1 için Apple işe başlamış baya yeni şeyler gelecek diyorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

iTunesta sunu yapinca restore oluyor degil mi geri yukluyor tamamen ilk gunku gibi

bu resmi internetten buldum

iOS 6 da gitmeyen iOS7 uyarısı

Evet o restore siz güncelleyip restore yapacaksınız

• arkadaslar buna benzer bır bende de var guncelleme degıl de maıl lerde kullanmakta oldugum tanımlı maıl hesabımda sureklı 2 tane maıl gozukuyor ne yaptıyam o 2 mesaj goruntusu gıtmıyor tum epostaları sıldım gelen gıden taslak gonderılen cop kutusu spam hepsını sıldım gıtmıyor ne yapmam lazım fıkrı olan varmı?
  • Arkadaşlar benim ios 6.1.4 iken bu ios 7 güncellemesi otomatik olarak telefonuma inmişti. Sonrasında jailbreak çıkınca yükledim. Şu an ayarlar bölümünde kırmızı 1 işareti var ve yazılım güncelleme bölümüne girince ios7 görünmüyo. Factory reset de atamıyorum jailbreak li diye. Bu İOS 7 güncellemesini nasıl silebilirim telefondan acaba? Güncelleme arafta kaldı gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrckl

Arkadaşlar benim ios 6.1.4 iken bu ios 7 güncellemesi otomatik olarak telefonuma inmişti. Sonrasında jailbreak çıkınca yükledim. Şu an ayarlar bölümünde kırmızı 1 işareti var ve yazılım güncelleme bölümüne girince ios7 görünmüyo. Factory reset de atamıyorum jailbreak li diye. Bu İOS 7 güncellemesini nasıl silebilirim telefondan acaba? Güncelleme arafta kaldı gibi bişey

iPhone 4 kullanıyorsan shsh kaydı al öncelikle ileride sorun yasarsan iOS 6ya dinebilesin. Cydiadan icleaner pri programını yükle onun ayarlarında bazı seyleri engeleyebilirsin mesela ota güncellemeleri çince kablosuz ağ hizmetleri vs gereksiZ kısımları engellersin temizlikte yaptinmi tamamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omrckl

Arkadaşlar benim ios 6.1.4 iken bu ios 7 güncellemesi otomatik olarak telefonuma inmişti. Sonrasında jailbreak çıkınca yükledim. Şu an ayarlar bölümünde kırmızı 1 işareti var ve yazılım güncelleme bölümüne girince ios7 görünmüyo. Factory reset de atamıyorum jailbreak li diye. Bu İOS 7 güncellemesini nasıl silebilirim telefondan acaba? Güncelleme arafta kaldı gibi bişey

Telefonunuz iP4 ise iFaith ile SHSH kaydınızı dosya olarak alıp 6.1.3 ipsw dosyası ile shsh kaydınızı imzalayın. Sonrasında iTunes'in 11.0.613 versiyonunu indirerek imzalı ios 6.1.3 ipswnizi ctrl tuşuna basılı tutup restoreye basarak yükleyin. iTunes'in versiyonu çok önemli, yenisi ile imzalı ipsw restore edilmiyor. Bulamazsanız link verebilirim.

4S ve 5 lerde imzalı ipsw yüklemesi olmuyor diye biliyorum.

• Telefonum iPhone 5. Hiçbir programla shsh kaydı alamıyorum bu versiyon için. Zedkid in dediği icleaner programını yükledim. Dosya temizliği yaparak 2.50 gb lık bir alan açıldı telefonumda. Sanıyorum ki bu dosyaların bir kısmı İOS7 dosyaları. Çünkü telefonum da hiçbir şey eksilmedi ve geçici dosya olduklarından ya da uzun süredir kullanılmadıklarından dolayı program o dasyaları sildi. Şu an için sorun çözülmüş gibi görünüyor. Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.