Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dbmaster

4.3.3 ile untetheret sonlandı arkadaslar 1 aydır dıyorum ama boşuna beklıyorsunuz bitti o iş...

Bu is sonlanmaz... Bir yolu bulunur.. Apple onu da kapatir daha iyisini yapar ... Yine bir yolu bulunur...
  • Sistemin aciklarini bulmak o aciklari kapatmaktan daha kolaydir apple sanki bilmiyor jailbreak olmayinca herkesin alternatif bir telefon arayacağını herşey jailbreak mi tabiki değil fakat bu benim düşüncem milyonlarca kişi jailbreaksiz olarak bu telefonu kullanmayacaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincdem

çıktı galibahttp://gdeluxe.com/jailbreak-5-05-1-untethered-from-geohot/

malesef yine çok yakında diyorlar.
  • çok yakında diyen site bile aşırı yuklenmeden çoktu :) allahım bu jailbreak'sizlik ne kötü şey....
  • jailbreaktan sonra ''No identifying data fetched'' yazdı nedeni nedir ?
  • site sağlam kaynak bir yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

https://twitter.com/greenpois0n_jb/status/135767011123933184

Bu ne ki?

O tethered jailbreak. :)

tmm hocam

• Bugünde çıkmadı hayırlısı bakalım :(
  • Evde uc adet ipad 1 iki adet iphone 4 var tabi birde apple tv var, acaba jailbreak cikinca apple tvden display sharing yapmak mumkun olurmu yada bunun icin cydiada uygulama cikarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 16 Kasım 2011; 18:32:42 >
  • parantez icine bak ne yazdim
  • hocam calıntı oldugunu dusunuyorsanız goturun karakola
  • aslinda dusunuorum ama emin olayim ondan sonra karkoala gotuurncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Orijinalden alıntı: _yildirim_

şimdi çok net bir soru soracağım eminim sorulmuştur daha önce ama cevaplayanlar kusra bakmasın

ios 5 için untethered çıkacakmı ya da ben ne yapayım ios 5.1 e mi geçeyim geçtikten sonra nasıl jb yapayım ya da ios 5 de mi jb yapayım eğer öyle ise hangi jb den yapayım

cevaplayanlara teşekkürler

İos5 candir ama 5.0.1 yuklersin suan ici onada tethered var Kapandigi zaman telefonu bilgisayarla acabilirsin benim icin sorun yok dersen guncelle 5.0.1 yap jb kullan ha oda olmasi dersen 5.0.1 yukle tethered yap ustune semi yapasini kur semi tethered olsun onda teli acarsin kapandigi zaman ama jb gider yeniden yapman lazim :) 5 icin ben pek umitli degilim tam anlaminda jb olayina ama kismet.saygilar.

peki ios 5 te semi tethered yokmu bide 5.0.1 e geçtikten sonra diyelimki 5 için untethered çıktı 5 e dönüş imkanı varmı

• Herkes umudunu kesio mu ne artik konuda hic gelisme konusulmuoyor
  • Unlock konusuna döndü
  • Daha önce bu kadar uzun sürüyor muydu bu untethered jb acaba?
  • geohot facebook'da çalışmaya başladı mertlik bozuldu
  • her yeni ios sürümünde aynı konular açılır ve muhabbetler yapılır :))
  • yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım. untethered çıkmadığı gibi a5 işlemci ile gelişme de yok.. apple uzun vadede kendisine zarar verdi iyi önlem alarak. iphone 4s alacaktım jailbreak umudum olmayınca iphone 5 i beklemeye karar verdim.. jailbreak gelmezse onuda düşünürüm.. zorla fandroid yapacaklar bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.